Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mar 2009 - Anul XIV, nr. 68 (4054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Iordache solicită verificarea modului în care FC Cetatea a cheltuit banii publici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache, solicită verificarea modului în care echipa de fotbal FC Cetatea a cheltuit banii publici alocaţi de primărie, ca sponsor principal. În acest sens, Iordache îi cere primarului Ion Lungu constituirea unei comisii din care să facă parte câte un consilier local de la fiecare partid.

Social democratul consideră că o asemenea verificare este necesară, cu atât mai mult cu cât în intervalul 2006-2009 conducerea clubului nu a prezentat Consiliului Local nici un raport cu privire la cheltuirea banilor de la buget, aşa cum ar fi fost normal.

În opinia lui Virginel Iordache, FC Cetatea a ajuns „o cetate netransparentă” a cheltuirii banului public.

„Facem această solicitare deoarece tot mai mulţi oameni de afaceri se îndoiesc de utilitatea sumelor ce le achită ca taxă de sport,  taxă destinată bunului mers al activităţii de la FC Cetatea şi în urma căreia aceşti oameni de afaceri nici măcar nu primesc o invitaţie la meciurile de fotbal. Pe de altă parte, reamintesc că actualul preşedinte al FC  Cetatea nu a făcut nici o informare la Consiliul Local asupra modului în care s-au cheltuit banii publici şi, de ce să nu spun, poziţia în clasament a echipei lasă foarte mult de dorit. Este pe ultimul loc şi se nasc tot mai multe semne de întrebare asupra modului în care banii publici sunt cheltuiţi la club”, a spus Iordache.

Preşedintele PSD Suceava a ţinut să precizeze că intenţia sa nu este aceea de a pune tălpi activităţii sportive, în speţă clubului de fotbal, însă consideră că populaţia trebuie să ştie cum sunt cheltuiţi banii adunaţi din taxe şi impozite. „Nu pot accepta ca bani publici să fie cheltuiţi ineficient”, a încheiat Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache solicită verificarea modului în care FC Cetatea a cheltuit banii publici.
 Vizualizări articol: 1029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iordache solicită verificarea modului în care FC Cetatea a cheltuit banii publici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cu ce ati ajutat sportul sucevean ? trimis de
(24 mar 2009, 18:29:40
d-le IORDACHE ce ati facut d-voastra ca politician pentru sportul sucevean ? daca va intereseaza bugetul echipei de fotbal a fost redus drastic si ca sa stiti informati-va mai bine si uitati-va ce buget au alte echipe din liga 2 si apoi vorbiti . cat a stat d-l MARZA in fruntea C.J. SUCEAVA cu ce ati ajutat fotbalul sucevean si cate scaune ati montat pe ARENI ? ce ati facut ca politician ca stadionul ARENI sa nu mai arate ca ruina ? cand mergi la meci trebuie sa fi atent unde te asezi ca risti sa mergi acasa cu pantalonii rupti si in afara de un pic de spoiala cu var nu sa facut nimic ca orasul SUCEAVA sa aiba un stadion cu care sa ne mandrim. ati fost pe alte stadioane sa vedeti cum arata chiar daca sant orase mai mici ca SUCEAVA ? chiar si BOTASANI are stadion mai frumos ca al nostru asa ca de gargare santem satui .
1.1  RE: Cu ce ati ajutat sportul sucevean ? trimis de
(25 mar 2009, 12:40:18
AI DREPTATE COSTICA ,AI GRESIT PUTIN LA EXPRIMARE ,NU MERITA SA-I SPUI DOMN ACESTUI INDIVID CARE NU-L INTERESEAZA DECAT SA-SI URMAREASCA SCOPUL ,ADICA FIIND CAMPANIE LA PARTID VREA CU ORICE PRET SA FIE ALES SI ACUM SE BAGA SI EL IN SEAMA.

VA SPUN SI DE CE CRED ASAT.

ERAM IN TRIBUNA LA UN MECI SI DIN INTAMPLARE ACEST IORDACHE ERA LA DOUA SCAUNE DE MINE SI AM RAMAS UIMIT CAND A INCEPUT SA STRIGE LEGAT DE CULORILE PORTOCALII SI DE ECHIPA DE FOTBAL,DECI EL AMESTECA FOTBALUL CU POLITICA,CEEA CE NU E NORMAL DEOARECE NU CONTEAZA CINE E LA PUTERE CAND E VORBA DE SPORT ,IMPORTANT E SA FIE SUSTINUT.NU MA INTERESEAZA POLITICA DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE TOTI POLITICIENII SUNT NISTE MINCIUNOSI SI NU-I INTERESEAZA DECAT SA-SI URMAREASCA SCOPUL.

DACA ERA DESTEPT IESEA SI SPUNEA CA TREBUIE AJUTAT MAI MULT SPORTUL IMPLICIT FOTBALUL PENTRU CA ACESTA SA AIBA REZULTATE SI DACA FACEA ASTA ATUNCI INTRADEVAR SE VEDEA CA VREA SA FACA CEVA BUN PENTRU ECHIPA .

RUSINEEEEEEEEEE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei