Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mar 2009 - Anul XIV, nr. 62 (4048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La judecată

Violatorul bătrânei de 82 de ani, dat pe mâna judecătorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 20 de ani acuzat că, în timp ce soţia îi era în spital, internată cu bebeluşul în vârstă de 3 luni, a violat o bătrână a fost dat pe mâna judecătorilor.

Pe lângă acuzaţia de viol, Ilie Daniel Eminovici, din comuna Dumbrăveni, a fost trimis în judecată şi pentru tâlhărie, după ce, ameninţându-şi victima, i-a luat acesteia 200 de lei.

Fapta pentru care tânărul riscă ani grei de puşcărie s-a petrecut în noaptea de 16/17 februarie a.c.

Ilie Daniel Eminovici a fost săltat de poliţie trei zile mai târziu, fiind arestat preventiv la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Iniţial, tânărul a negat cu vehemenţă că ar fi implicat în această poveste, explicându-le oamenilor legii că nu are cum să facă aşa ceva, cu atât mai mult cu cât e căsătorit şi de aproximativ trei luni a devenit tătic.

La poligraful poliţiei, însă, se arată în actul de sesizare a instanţei, tânărul a picat testul cu detectorul de minciuni, recunoscând într-un final că a violat-o pe bătrână.

La acuzaţia de tâlhărie, însă, Ilie Daniel Eminovici s-a declarat nevinovat, susţinând că bătrâna i-a dat cei 200 de lei, de bunăvoie, fără a fi constrânsă.

Cu câteva ore înainte de comiterea faptei, Ilie Daniel Eminovici dăduse peste cap mai multe pahare de rachiu la un prieten acasă. Cu mintea îmbibată de alcool, tânărul i-a propus la un moment dat amicului său să meargă prin sat să întreţină relaţii sexuale cu femei în vârstă.

În drum spre casă, Eminovici a trecut pe lângă casa victimei (L.T., în vârstă de 82 de ani) şi, ştiind că acesta locuieşte singură, i-a intrat în casă pe un geam. A pătruns în camera în care dormea bătrâna şi s-a năpustit asupra acesteia, cerându-i să întreţină relaţii sexuale.

După ce şi-a satisfăcut poftele bolnave, tânărul a întrebat-o pe bătrână dacă are bani, iar femeia i-a dat tot ce avea în casă, 200 de lei, rugându-l să nu o omoare.

În rechizitoriul trimis instanţei de judecată, anchetatorii susţin că, înainte de a pleca din casa victimei, Ilie Daniel Eminovici a legat-o pe bătrână la mâini şi la gură cu un batic.

Speriată, octogenera a aşteptat câteva zeci de minute, după care a spart un geam şi a ieşit prin spatele casei, ducându-se direct la o vecină, căreia i-a povestit tot ce s-a întâmplat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violatorul bătrânei de 82 de ani, dat pe mâna judecătorilor.
 Vizualizări articol: 1658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Violatorul bătrânei de 82 de ani, dat pe mâna judecătorilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gerontofil...hmm...nasol pentru el trimis de
(17 mar 2009, 12:34:04
La indivizi de genul asta ar "trebui taiat scrbavnicul madular si aruncat la rate".

Se pare ca la pension cat va sta (ca va sta ceva vreme) va primi ce merita. Poate va intelege ca sexul se face numai cu acordul celor doua parti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei