Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mar 2009 - Anul XIV, nr. 62 (4048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sânge pe şosea

Doi morţi şi un rănit, în urma unui teribil accident la ieşirea din Suceava spre Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două persoane şi-au pierdut viaţa, ieri seară, în jurul orei 19:00, într-un groaznic accident rutier, petrecut la ieşirea din Suceava înspre Şcheia, în zona fostei pensiuni „La Dolce Vita”.

Un autoturism Volkswagen Golf 3 care mergea înspre Şcheia s-a izbit violent într-un tir care venea din sens opus.

Impactul a fost nimicitor. Martorii oculari mărturiseau aseară că autoturismul VW a fost aruncat pur şi simplu înapoi pe sensul opus, într-un alt tir, parcat pe partea dreaptă a drumului. Pe carosabilul acoperit cu mâzgă şi cu ulei de motor, Volkswagenul a alunecat circa zece metri, oprindu-se în tirul în care s-a izbit iniţial.

Din primele date ale anchetei, şoferul de pe VW nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

„Dacă aveau centurile de siguranţă, scăpau”, erau de părere curioşii adunaţi să vadă ce s-a întâmplat.

Trupurile neînsufleţite a doi dintre bărbaţii aflaţi în maşină zăceau întinse pe drum. Deşi salvările au ajuns cât se poare de repede la locul accidentului, pentru cele două victime nu s-a mai putut face nimic.

O a treia persoană, care se afla în autoturismul VW, a fost transportată la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava.

Martorii care au intervenit primii pentru salvarea victimelor au mărturisit că în maşina făcută zob mirosea puternic a alcool.

Din primele informaţii, cele două persoane decedate s-ar numi Vasilică Rusu (41 de ani) şi Ionel Răcilă (34 de ani), şi ar fi din zona Frasin, iar persoana transportată la spital, Ilie Rusu (31 de ani).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi morţi şi un rănit, în urma unui teribil accident la ieşirea din Suceava spre Şcheia.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 13 voturi
Doi morţi şi un rănit, în urma unui teribil accident la ieşirea din Suceava spre Şcheia3.4513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Centura de siguranta! trimis de
(17 mar 2009, 11:48:03
Dumnezeu sa-i odihneasca! Of cat de mult conteaza si centura de siguranta,pacat ca atunci cand ne amendeaza Politia tot noi suntem aia suparati si o purtam doar pina iesim din campul lor vizual!

P.S.-Domnule Sergiu Rusu "salavrile" se scrie cu doi de i adica 'salvariile'
1.1  RE: Centura de siguranta! trimis de
(17 mar 2009, 12:35:13
::::)))Idiotii,agramatii tot cu doi de i(cand scrii-tot cu doi de i-despre ei(cu un singur i)....Alambicatii,mascaricii..
2.   Agramatule trimis de
(17 mar 2009, 12:09:34
un agramat da sfaturi ortografice, very funny! tarane de cand ai internet pe ogor si mai stii si ce-i aia post scriptum, eventual si cautariile, plecariile, vopsiirile,etc.

P.S. tampeniile,idioteniile,prostii in esenta tot ce poti tu sunt cu doi de i.
3.   Vai de mama ta de destept trimis de
(17 mar 2009, 12:26:40
ionutu maica...trap la clasele 1-4 ca-i jale cu tine. Se pare ca ai facut limba romana cu ingrijitoarea scolii sau ai lipsit cam mult de la scoala. Dupa cum scrii se vede ca ai scoala cata vacanta au altii.

P.S. Daca taceai, filozof ramaneai...
4.   Pt. badita care se numeste opinie... trimis de
(17 mar 2009, 13:15:29
...as vrea doar sa te intreb numai asa,ca nu ma intereseaza ce o sris ionut cu un i sau doi sau zece ca si mie mi se-ntimpla sa scriu gresit din graba da asta nu e important ci ,ce vreau sa te intreb e ca nu am inteles ce ai cu aia de la tara?Sau daca esti din tirg esti cu 2 perechi de oua sau ce ai vrut sa insinuezi?Pina si gabriela stie ca la tara sint piloti(piloate)-referire la art. de ieri,"ca ea fiind din sistem" cum se lauda de vreo luna in urma fiind parasuta (pardon sotia)unui pilot stia tot ce misca-n tara asta dar tu mi se pare ca ai sarit gardu si luat-o razna ori ti se trage de la fumu de la calau.
4.1  RE: Pt. badita care se numeste opinie... trimis de
(17 mar 2009, 13:38:01
Aia de la tara adica EGAL1=0.....:)))))Agramatii,id cu doi de i-daca ar fi dupa mine as pune 4 de i nu nota 4 deoarece de la 1 la 4 este cale lunga.Cat despre prostie EGAL=10:)))))))))))))))
4.2  RE: Pt. badita care se numeste opinie... trimis de
(17 mar 2009, 13:39:47
...idiotii....:))))Gandeam mai repede decat calculatorul...
4.3  RE: Pt. badita care se numeste opinie... trimis de
(17 mar 2009, 13:43:44
Si o miCa lectie de gramatica...nu se scrie "o scris "ci "a scris".Nu intru in alte detalii(cu doi de i) ca-i(cu un singur i) jale....EGAL1=0:))))
4.4  RE: Pt. badita care se numeste opinie... trimis de
(17 mar 2009, 14:04:01
egal0, du-te in lumea ta de prost
5.   GRAV!!! trimis de
(17 mar 2009, 13:27:28
Prima masura care ar trebui luata dupa un astfel de accident este instalarea unei camere fixe pe acel segment de sosea. sa vezi ce-i linistim pe vitezomani, in 2-3 ani raman pe sosele doar cei responsabili. PEACE
6.   PT. EGAL 1 trimis de
(17 mar 2009, 14:05:45
iti raspund punctual:

1. una este sa scrii din greseala, mai sari o cratima, o litera- mi se intampla si mie desi de regula imi verific mesajul inainte de a-l trimite si alta e sa postezi o gogomanie cu P.S.; cu alte cuvinte a uitat ceva foarte importanthappy deci a fost o chestie intentionata.

2.no offence, folosind cuvantul taran nu ma refeream la oamenii de la tara care de regula au un respect pios, ca la biserica, fata de "stiinta de carte" si fata de care am la randu-mi aceeasi consideratie , nici gand sa jignesc aceste persoane care by the way isi stiu locul pe lume si au cu totul alte treburi decat sa posteze pe net; pe de alta parte nu e vina mea ca termenul taran are conotatia peiorativa pe care o are, de om needucat, samd. deci daca esti de la tara si ai frustrari pe tema asta gaseste-ti solutia in alta parte (poate o sedinta de psihanaliza te-ar ajuta)

3. nu inteleg ce treaba am eu cu gabriela, si aici pari sa ai frustrari ce-i drept de alta natura...
6.1  RE: PT. EGAL 1 trimis de
(17 mar 2009, 14:18:36
Era evident ca termenul taran l-ati uzitat peiorativ.....dar este greu....Va ia mult timp sa explicati conotatiile anumitor termeni,fara a fi convins ca va faceti inteles....
7.   Despre accident trimis de
(17 mar 2009, 14:42:33
inca o chestie de bun simt, ca am fost offtopic pana acum: soferul cel putin isi merita soarta si i-as acorda un darwin award ( exita chiar site-ul cu acelasi nume dedicat celor care imbunatatesc zestrea genetica a omenirii prin faptul ca dau coltul si nu mai apuca sa se reproduca). ma irita faptul ca toti lauda virtutile centurii de siguranta (corect, dar nu in acest context) cand in acest caz, ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca idiotul depasind in viteza ar fi lovit nu un tir ci o masina ce circula regulamentar. faptul ca a lovit un tir si a murit cel vinovat poate fi un semn de providenta divina. cat despre pasageri, acestia puteau sa foloseasca centurile de siguranta. rolul centurii asta e, sa-ti mai dea o sansa in fata criminalilor cu permis de conducere.
8.   Pericol public. trimis de
(17 mar 2009, 15:10:36
Daca in loc de Tir se loveau de o saracuta Dacia 1300.

Nu cred ca erau doar 2 victime. In Dacia 1300 poti sa porti si 2 centuri ca la viteza aia treceau prin dacie ca prin unt.
9.   ? trimis de
(17 mar 2009, 15:11:59
Ca si ieri, intre unde sunt radarele fixe la iesirile din oras?
10.   Pt. opinie... trimis de
(17 mar 2009, 16:21:25
...am inteles aluzia ta facuta taranului,ce spui n-ar fi mai bine sa zici de pilda prostimii sau mai nou cum am citit in presa din bucuresti pulimii?As zice ca prinde mai bine,parerea mea;

cit despre ce am zis despre gabriela a fost ca printre rinduri pt. ca am vazut-o postind si mi-am adus aminte de comentariile ei si pe aceasta cale am bagat-o in seama sau altfel spus i-am dat buna ziua.

Cit despre ce ai spus la urma nu am nici un fel de fustrari,de la tara fiind respect pe oricine care merita,mai putin pe cei din tirg care in definitiv tot de la tara se trag,dar daca o merita o fac si pe aia.Daca esti din tirg nu-ti dictez eu sa ai complexe da gindeste de 2 ori decit sa spui ceva de aia de la tara.
10.1  RE: Pt. opinie... trimis de
(17 mar 2009, 17:42:48
Chiar nu realizezi EGAl cu 0 cat de alambicat scrii(cu doi de i:))))?Nu-mi inspiri decat mila ....si zambete...

P.S.Intre timp poate mai inveti cate ceva....slabe sperante...:))))Randuri nu rinduri;postand nu postind;targ nu tirg;dar nu da;decat nu decit.....RUSINOS...mai ales pentru un barbat.:))))Dar se potriveste de minune "prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul".:::)))))
11.   Sunt doar curioasa trimis de
(17 mar 2009, 17:51:14
nu iau apararea nimanui... dar as vrea sa stiu... de la Gabriela in special, cum se scrie corect?

odata/ o data

niciun/ nici un

nicio/ nici o

.... please astept raspuns

11.1  RE: Sunt doar curioasa trimis de
(17 mar 2009, 18:07:26
S-a mai trezit unul...din betie probabil...:)))))Sunteti cam multi....Dupa cum am mai spus nu-mi starniti decat mila si zambete....

Mi-a placut ce a scris OPINIE"...darwin award ( exita chiar site-ul cu acelasi nume dedicat celor care imbunatatesc zestrea genetica a omenirii prin faptul ca dau coltul si nu mai apuca sa se reproduca)"
11.2  RE: Sunt doar curioasa trimis de
(17 mar 2009, 18:08:53
Eu te-am intrebat

odata/o data

niciun/ nici un

nicio/ nici o

Te rog sa`mi raspunzi.
12.   Pt.IONUTU trimis de
(17 mar 2009, 17:53:36
Ai auzit de PROSTII CU INITIATIVA ?
13.   Pe larg despre tarani trimis de
(17 mar 2009, 18:24:33
vad ca nu pricepi si de aia ti-o spun direct: esti un TARAN, merge si ca esti din tagma prostimii (despre pulime stii tu mai bine) si-ti spun asta pt. ca am observat ca-ti permiti sa scrii despre o femeie casatorita pe care n-o cunosti ca este o parasuta si ca in modul asta ai bagat-o in seama si i-ai dat buna ziua. Probabil asa-i dai buna ziua si mamei tale sau sotiei (daca o ai). Sa fiu in locul sotului Gabrielei, pe care repet n-o cunosc, as afla cine esti si te as da in judecata ca sa inveti cum se comunica civilizat,tarane! Mai esti taran pentru ca desi semialfabetizat nu stii inca sa scrii corect romaneste, uite o lectie gratuita: "respect pe oricine care merita" -gresit, "respect pe oricine merita"-corect.

Mai esti taran pentru ca se pare ca ai o ura viscerala fata de "cei de la targ" pe care nu prea poti sa-i respecti, ca de "tot de la tara se trag". Precizez ca fac distinctie intre "om de la tara"(cum am definit mai sus) si taran=fara educatie, dar cu pretentii.
14.   Pt.opinie trimis de
(17 mar 2009, 18:57:15
...spune ce vrei,regret ca am intervenit ca am intrat in gura tirgovetilor cu,care evit de obicei orice contact,privat sau de afaceri; totul a pornit de la un tintar si la tirgoveti o ajuns armasar da hai ca nu ma cobor (ridic) la nivelul vostru intelectual f. ridicat cu aere de tirgoveti si nu ma cert cu voi ca la usa cortului asa ca nu-mi ramine decit sa-ti urez o seara faina si vb unuia din zilele trecute PEACE.si inca ceva prea tirziu cu explicatiile si respetul tau fata de tarani pt. ca efectul a fost din primul tau comentariu ,dealtfel asta fiind si motivul comentariului meu.

Cit pt. gabriela despre zelul ei de a-mi corecta scrisul asta imi rezerv eu dreptul de a scrie asa ALL RIGHT RESERVATED.
14.1  RE: Pt.opinie trimis de
(17 mar 2009, 19:07:36
Iti dau si eu un sfat gratis agramatule.Incearca sa scrii propozitii si fraze inteligibile.Iti va fi foarte greu,poate imposibil dar macar incearca....

P.S.Corect se scrie cat nu cit...care este...:)))))))))))RUSINE SA-TI FIE AGRAMATULE.

Un lucru pot sa ti-l spun cu certitudine.Niciodata sotul meu nu s-ar cobora la nivelul tau.
15.   Pe larg despre tarani 2 trimis de
(17 mar 2009, 19:13:24
si uite, am si eu o intrebare: cati tineri de la tara care au posibilitatea de a veni la oras si de "a face scoli" raman sa cultive pamantul sau sa creasca animale si sa pastreze obiceiurile si datinile stramosesti? daca stiti unul aratati-mi-l ca-i pup picioarele! sociologia spune ca orice individ tinde sa obtina un status superior celui de provenienta punandu-si in valoare calitatile si orice societate normala permite o relativa mobilitate sociala si inaintarea in ierarhia sociala prin educatie si in functie de valoarea fiecaruia. in traducere, omul de la tara vra sa hie "domn". Ce sanse are in realitate? f. mici, cei mai multi avanseaza la stadiul de cocalar: poze cu mobilul si euroii, daca se poate in wc-ul cu gresie si faianta. deficitul de educatie e enorm: cu siguranta omul de la tara care vrea sa reuseasca in viata isi incepe ziua cu un dialog din Platon in timp ce asculta Mozart sau Queen sau L.Cohen, etc. la amiaza citeste ceva mecanica cuantica, entanglement,
16.   Mda... "rade ciob de oala sparta" trimis de
(17 mar 2009, 19:33:09
Ce atata zarva pentru � sau �... E vreun examen aici si nu stiu eu?... Sincer... as fi fost de acord, Gabriela, sa comentezi... daca`mi raspundea`i la intrebarea despre cele 3 cuvinte. Daca chiar stii raspunsurile corecte... bravo tie... dar sunt 98% sigura ca ai unele retineri, intrucat tu odata ai invatzat altfel, Asa cum si OPINIE a invatzat sa scrie cu � atat in interiorul cat si exteriorul unui cuvant (norma actual respinsa).

(ceilalti 2%... sunt daca... esti profesoara de romana... sau ai dat de curand bacul:)))
16.1  RE: Mda... "rade ciob de oala sparta" trimis de
(17 mar 2009, 19:46:25
.......daca-mi raspundea-i....:))))))))))radea-i,venea-i,scria-i:))))))))))Doamne,Mare Esti!!!!Cata prostie exista Doamne!!!!!Zambea-i::::)))))))
16.2  RE: Mda... "rade ciob de oala sparta" trimis de
(17 mar 2009, 20:49:13
-da... recunosc... am greshit.... ce carcotasa esti:))... tat esti tu disteapta!... da Doamne.... multa prostie... si Einstein zicea la fel... "prostia e infinita"... anyway..

-ma bucur pentru tine... ciudat e ca... maritata fiind... inca te mai tii de copilarii dinastea... (si mai razi si ca .... in targ)

-copiii tai o sa fie tare mandri de tine... cand, in clasa I, ai sa le rupi foaia pentru fiecare cuvant scris greshit si ai sa`i pui sa o ia de la capat...

Toate bune!

16.3  RE: Mda... "rade ciob de oala sparta" trimis de
(17 mar 2009, 20:54:12
Asa-i,sunt desteapta!Nu fi invidioasa deoarece poti sa te imbolnavesti si nu-mi doresc asta.Sanatatea n-are pret....
17.   Continuare trimis de
(17 mar 2009, 19:41:54
prostii de astea, iar seara rezolva niste integrale, ajunge la concluzia ca bosonul Higgs va fi descoperit la CERN apoi iese sa faca obs. astronomice discutand despre dark matter si dark energy la poarta cu vecinii, in fine adoarme uitandu-se la un film de Tarkovski sau Fellini.

Din nefericire portretul real al taranului e altul, cel vazut la stiri sau citit in ziare:

saracie+mizerie+abrutizare+alc etc; exemplele sunt nenumarate; portretul satului romanesc: imbatranit si feminizat, "colorat" de indivizii de mai sus. desigur exista si fenomenul migratiei f. de m. stopat de criza economica, care a produs un nr. enorm de cocalari (de sat sau de oras, dupa posibilitati si gusturi). taranul autentic, cu bun simt, modest si credincios e pe cale de disparitie.exista bineinteles si exceptii, tineri de la tara ambitiosi, inteligenti, ce se adapteaza rapid,cu un bun simt extraordinar ce fac fata cu succes progeniturilor din "familii bune" de oras.
18.   !!!!!!!!! trimis de
(17 mar 2009, 19:49:11
asa....si ?
18.1  RE: !!!!!!!!! trimis de
(17 mar 2009, 20:58:03
ia hai explica-ne pentru ce ai ras,incep sa-mi placa lectiile tale de gramatica
19.   1-38-06=3014151340 trimis de
(17 mar 2009, 19:53:13
Gabriela next time please try and show a little respect to your community.thxans PEACE
19.1  RE: 1-38-06=3014151340 trimis de
(17 mar 2009, 19:57:11
Evet,evet!:))Gorusuyorsunuz?
19.2  RE: 1-38-06=3014151340 trimis de
(17 mar 2009, 20:00:45
Hayir?Gorusuyoymusunuz?
19.3  RE: 1-38-06=3014151340 trimis de
(17 mar 2009, 20:05:56
Gabriela,sa inteleg ca stii numai limba turca si cea nativa? adica engleza nu stii ?
19.4  RE: 1-38-06=3014151340 trimis de
(17 mar 2009, 20:09:35
"...numai limba turca si cea nativa?"Am ras cu lacrimi....Nu se poate asa ceva.:::))))))
20.   .... trimis de
(17 mar 2009, 20:01:44
DA DA GABRIELA, uite cum ai invrajbit cititorii.
20.1  RE: .... trimis de
(17 mar 2009, 20:03:48
Tesekur ederim ZARAZA,iyi ZARAZA...:)))
20.2  RE: .... trimis de
(17 mar 2009, 20:05:46
Afedermisiniz ZARAZA?
21.   ,,, trimis de
(17 mar 2009, 20:07:36
cu placere Gabriela
21.1  RE: ,,, trimis de
(17 mar 2009, 20:13:33
Surdul n-aude dar nici nu le potriveste.:::)))))

P.S.Impropriu spus surdul.:)
22.   !!!! trimis de
(17 mar 2009, 20:10:53
sonraki g�stermek i�in toplumun biraz sayg?
22.1  RE: !!!! trimis de
(17 mar 2009, 20:18:14
Allah, Allah, Allah, Allah,

Atar kalbim, Allah, Allah.

Allah, Allah, Allah, Allah,

A�ar sinem, Allah, Allah.

Allah, Allah, Allah, Allah,

Bakar g�z�m, Allah, Allah.

Allah, Allah, Allah, Allah,

Sever g�n�l, Allah, Allah.

Allah, Allah, Allah, Allah,

Duyar can?m, Allah, Allah,

Allah, Allah, Allah, Allah,

S�yler dilim, Allah, Allah.

Allah, Allah, Allah, Allah,

Yanar �z�m, Allah, Allah.

Allah, Allah, Allah, Allah,

Arar g�n�l, Allah, Allah

Allah, Allah, Allah, Allah,

Der di, Cemal Allah, Allah.

22.2  RE: !!!! trimis de
(17 mar 2009, 21:07:56
Ii respect pe cei ce merita cu adevarat respect!!!
23.   ,,, trimis de
(17 mar 2009, 20:22:04
Gabriela ce vrei sa faci din acest articol ? ai inceput sa te rogi la alah pt cei decedati in accident ? ahahahahalaughing
23.1  RE: ,,, trimis de
(17 mar 2009, 20:33:52
Hayat s?z?s?n? iliklerine kadar hissettigim bir ac?ym?s

Hayat yalanm?s

Hayat sonunu g�remedigim yolda g�z� kapal? gitmekmis

Hayat �ok nank�rm�s

Hayat bir seyleri istemekmis

Hayat en umutsuz olaylarda dahi umut ile yasayabilmekmis, Umudun bittigi yerde y?k?lm?s bir kalple yasamakm?s

Yasayabilmek s�zc�g�nde sakl?ym?s hayat

Hayat yasamay? becerebilmekmis

Hayat kimi yerde g�ld�rse bileaglamakm?s

Hayat g�zyas? nehrinde bir gemiymis... Geminin rotas?n? iyi belirleyebilmekmis hayat...

Hayat demir at?lamayan denizde sonsuzluga yol almakm?s

Hayat senden s�ke s�ke ald?klar?n?n yerinde olusan yaralar? g�rmemezlikten gelmekmis

Hayat, hayattan firar etmekmis

Hayat, sinsi bir intiharm?s

Hayat buymus iste bu!

Sevdigine hasretmis hayat

Hayat �zlemmis! ...

Hayat hasretmis! ...

Hayat sevmekten ibaretmis!
24.   F�r gabriela... trimis de
(17 mar 2009, 20:37:57
...ich war sicher das du stinkst von sowiel kultur aber soweit habe nicht geglaubt.Endlich weiss das du ein nichts bist.Viel gl�ck beim lutschen weil denke ich hast genug gelutscht dort wo du warst oder von wo du kommst.Einfach peinlich.�brigens hast du ein Visum f�r Suceava oder bist ilegal bei uns?
24.1  RE: F�r gabriela... trimis de
(17 mar 2009, 20:49:09
Taran te-ai nascut si taran agramat ai sa mori.Pentru cei ce nu stiu germana

http://translate.google.com

RUSINE SA-TI FIE TARAN AGRAMAT!
25.   :)) trimis de
(17 mar 2009, 20:39:47
o sa ne dea adminul cate un advertisment,prevad astalaughing....daca continuam pe alte limbilaughing....sunteti belea

25.1  RE: :)) trimis de
(17 mar 2009, 20:58:40
Ei,printre altele ai comis si o cacofonie.:::)))))
25.2  RE: :)) trimis de
(17 mar 2009, 21:12:53
scuze draga: revin cu o eratalaughing pune virgula acolo
26.   Kad?nlar?n bar?s alakarga yapmak trimis de
(17 mar 2009, 20:40:29
:)
26.1  RE: Kad?nlar?n bar?s alakarga yapmak trimis de
(17 mar 2009, 20:50:43
O.K.:)
27.   ,,, trimis de
(17 mar 2009, 20:44:11
oricum EGAL 1 m-a facut sa rad cu lacrimi...i-a bagat niste texte Gabrielei de nu asa, chiar daca a scris in germana...
27.1  RE: ,,, trimis de
(17 mar 2009, 20:56:26
Exprima-te coerent daca doresti sa pricepem si noi ce vrei sa spui...
27.2  RE: ,,, trimis de
(17 mar 2009, 21:15:59
nu am interes sa ma intelegi tu, cine are achi poate sa vada si in spatele unui text mai greu de inteles.
27.3  RE: ,,, trimis de
(17 mar 2009, 21:21:06
::::))))A scris Ion ca si el e om....::::))))
28.   Traducere bruta pt curiosi, restul completati voi trimis de
(17 mar 2009, 20:47:55
Am fost asigurati-va ca ati puturosenie sowiel de cultura, dar �n masura �n care este geglaubt.Endlich nu a stiut ca nu ai nici un noroc la bist.Viel suge, deoarece cred ca ai supt destul de unde ai fost sau de unde ati kommst.Einfach peinlich.�brigens aveti o Suceava viza sau ilegal sunt noi?
29.   :)) trimis de
(17 mar 2009, 20:49:55
tu-i mama ei de OPINIE bre, chiar trebuia sa postezi ? acuma iar o sa se supere GABRIELA si o sa vina sa faca spam
30.   MY WAR trimis de
(17 mar 2009, 20:57:52
porcariile sunt porcarii indiferent de limba, trebuie penalizate. nu de alta dar creste self esteem-ul taranilor ( sau cocalarilor) cand insaileaza si spurca in limba lui Schopenhauer,Kant, Nietzsche; sa vada lumea cum vin taranii la Suceava!!! HAI MAI CA E LOC VENITI, VENITI! PMVOASTRE!
30.1  RE: MY WAR trimis de
(17 mar 2009, 21:10:42
da,dar nici corecturile astea ale Gabrielei nu au fost facute corect, in sensul ca a jignit...sper sa nu faca asa si cu copii ei...daca un om greseste spune-i frumos fara sa-l jignesti, citez ironia ei pentru ca de aici a inceput totul "::::)))Idiotii,agramatii tot cu doi de i(cand scrii-tot cu doi de i-despre ei(cu un singur i)....Alambicatii,mascaricii..

Gabriela uita ca toti ne-am nascut "egali" dar cu vieti diferite, daca ea a primit o educatie buna nu trebuie sa aiba pretentia ca toti sa fie la fel, nimeni nu e perfect,iar asta trebuie sa ne dea de gandit. Asa cum ea poate sa scape o prostioara asa a scapat-o individul cu doi de ii.
31.   Brutal domnule opinie... trimis de
(17 mar 2009, 21:05:55
...imi place ca chiar daca stai in tirg mai ai si simtul umorului,daca vrei te invit la o bere,vin sau pur si simplu apa de la fintina ca mi-ati devenit simpatic mai ales cu traducerea,am ris de unu singur si pt. asta aveti un plus.

Was betrifft gabriela sie schreibt und schreibt und schreibt und gibt keine ruhe.Gibts niemand in der Stadt die sie befriedigen soll das wir ruhe haben?
31.1  RE: Brutal domnule opinie... trimis de
(17 mar 2009, 21:18:30
simpatia nu e reciproca. si in anumite lucruri nu am deloc simtul umorului.
32.   URATA SITUATIE...:( trimis de
(17 mar 2009, 21:26:40
problema este ca datorita gafei individului cu doi de i si a "profesoarei" de gramatica s-a dus articolul de ripa. Nu am pretentii de la "doi de i", dar Gabriela in loc sa vina cu solutii la problemele comunitatii noastre ne da lectii de gramatica, ea nu face decat sa constate ce constatam majoritatea,anumite probleme, insa nimeni nu vine cu solutii.
32.1  RE: URATA SITUATIE...:( trimis de
(17 mar 2009, 21:33:09
Nu exista profesoara de gramatica ci de limba romana.Daca macar unul dintre voi a inteles ca trebuie sa puna mana pe carte este un castig pentru comunitatea noastra.Solutia este sa cititi o carte buna,sa vizionati un film artistic,sa respectati pe cei ce au facut cate ceva in viata,sa va respectati familiile......
32.2  RE: URATA SITUATIE...:( trimis de
(17 mar 2009, 21:41:44
cred ca eu am inceput, pur si simplu am pocnit de ras cand am vazut P.S. Domle ziarist, ia uite cum se scrie salvarile!, ce stii tu prostule uita-te la mine cat de destept sunt! Stiu ca nu stiu nimic-vorba lui Socrate, dar cand ai internetul la degetul mic si poti verifica cu un minimum de efort daca ai dubii, dar inca odata prostii nu au indoieli ei sunt siguri pe ceea ce stiu si vor sa arate tuturor. De atitudinea asta am ras si mi s-a parut normal s-o semnalizez fiind primul care am dat de ea, daca posta altcineva primul crede-ma ca nu ma mai deranjam. Si dupa aia m-am pomenit ca tr sa dau explicatii. Nu sunt genul care se ia de mici greseli ortografice, la cum se posteaza in Monitorul...full time job.
32.3  RE: URATA SITUATIE...:( trimis de
(17 mar 2009, 22:04:00
Stiu draga ca nu exista profesoara de gramatica ci doar de limba romana,eu doar am vrut sa fac aluzie la lectiile tale degramatica care le dai gratuit aici.

Hai ca vad ca toate comentariile tale nu au decat ironie in ele, prefer sa ma retrag din calea unor oameni ca tine. mi-ai dat de inteles ce fel de om esti cu acel comentariu de mai sus in care ai spus,citez: "Ii respect pe cei ce merita cu adevarat respect!!!"...nu stiu ce fel de respect vrei sa aiba unul pentru tine cand ii arunci ironii ieftine ca "idiotii,agramatii,alambicati agramat...etc". daca i-ai face acelui taran agramat aceste ironii "face to face" e posibil sa te pocneasca, ca el nu stie de un i ci de doi i, nu o sa inteleaga ca tu vrei sa-l corectezi, dar e posibil sa inteleaga ca vrei sa-l jignesti.

P.S.: spune-i omului care nu are ce da de mancare copiilor ce solutie ai gasit tu.

THE END and PEACE
33.   Recht hast gabriela... trimis de
(17 mar 2009, 21:39:38
...wir werden deine Anweissungen folgen und lassen wir diese krixi kraxi in ruhe,das bringt doch aber nichts.Und bitte schreibt noch was auf t�rkish weil wir vermissen so sehr,es war so lustig.Tsch�ss und nichts f�r ungut.
33.1  RE: Recht hast gabriela... trimis de
(17 mar 2009, 21:49:17
Bir sey anlamak i�in bekliyor degildi. Bir olan hayat?n anlam?n? anlamak degildir ve iyi ne k�t� ay?rt ay? vard?r.
34.   Yes you can ... trimis de
(17 mar 2009, 22:00:08
...und kannst keine ruhe geben.Unglaublich,wenn ich soetwas Zuhause h�tte ,werde ich schon schon l�ngst �ber alle Bergen.Mitleid f�r deine Mann.
35.   Pt admin trimis de
(17 mar 2009, 22:12:23
Va rog sa gasiti o solutie in care utilizatorul unui cont pe site-ul MdeSv sa poata interveni peste comentariul adaugat la articolele aparute deoarece apar probleme de gramatica,iar altii mai carcotasi din fire gasesc de cuviinta sa faca un subiect din gafele altora.THX
36.   Mamaaaaaa, mamaaaa trimis de
(17 mar 2009, 22:46:45
ce de-a prosti; probabil din aia cu diploma.
36.1  RE: Mamaaaaaa, mamaaaa trimis de
(17 mar 2009, 23:02:27
join the club! de fapt deja ai facut-o. ti-e putin ciuda ca n-ai si tu o diploma? stii prost prost, da si fara diploma! bagatorule de seama, asa de amuzament un quiz ca de asta ne-am ciondanit toata ziua,numai ai grija sa nu te surmenezi de atata efort intelectual, ai o cratima si un a in plus; poti sa-ti dai seama unde?
36.2  RE: Mamaaaaaa, mamaaaa trimis de
(18 mar 2009, 01:00:45
ce sa fac cu o diploma ? tu ce faci cu ea ? o ai in rama si faci plecaciuni cand treci prin dreptul ei ? haaaa !!!

ce DE-A prosti cu diploma , de aia baga la raft in hipermarket-uri , ca au diploma.
36.3  RE: Mamaaaaaa, mamaaaa trimis de
(18 mar 2009, 07:26:56
Wawwwwww,nu pot sa cred..::::))))))Ai gresit filmul EXPLOIT.Din pacate te-ai introdus:)intr-un labirint care nu are iesire.Eu va inteleg frustrarile:in special tie si taranului EGAL cu 0,dar voi depasiti orice limita fratilor.Palaria este mult prea mare pentru capul vostru....

P.S.In afara de violenta,limbaj trivial ati mai invatat ceva de la parinti?
37.   Legat de masini trimis de
(17 mar 2009, 22:53:17
am in cap un proiect ieftin, proiect legat de mijloace de propulsie 100% elecrice pt autoturisme. se poate extindesi la alte categorii de autovehicule, dar momentan pt autoturisme. caut finantare, undeva in jurul sumei de 4-5000E

37.1  RE: Legat de masini trimis de
(18 mar 2009, 07:38:50
Pe cand...pentru rachete?:::)))))
38.   Legat de masini-EXPLOIT esti super tare!!! trimis de
(17 mar 2009, 23:21:17
abia pot sa scriu de cat rad! thx, thx, thx a lot ! mare i gradina si unora nu le ajunge, sar gardul! bestial, nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu intelegeam dispretul tau, dar tu aveai lucruri serioase de comunicat! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

tr. sa mai astepti vreo 3-4 ore, cica pe la 2-3 noaptea e somnul cel mai adanc si atunci sa cauti sponsorizare pt. micul tau proiect! o sec. sa-mi revin, lasand gluma la o parte poate ai un potential nebanuit, stiut numai de tine, dar se stie romanul e poet si inventator! nu ma pricep la inginerie dar promit solemn sa citesc cu cea mai mare atentie si sa ma documentez daca nu inteleg: descrie sumar principiul de fct., argumenteaza cu ce e superior altor tipuri de propulsie (fezabilitate, randament, viteza, etc.) si daca ma convingi ai cuvantul meu ca te sponsorizez!

Ce? AAA? Nu se poate ca iti fura altii ideile? In locul tau as avea mare grija stii corporatiile auto sunt disperate si au dispoz. de citit gandurile!!! mare grija!
38.1  RE: Legat de masini-EXPLOIT esti super tare!!! trimis de
(17 mar 2009, 23:27:50
in locul tau as purta o casca metalica care sa ecraneze gandurile ( am vaz eu un film, f. eficienthappy ). Si apropo de film iti recomand asta:

Who Killed the Electric Car?

A documentary that investigates the birth and death of the electric car, as well as the role of renewable energy and sustainable living in the ****re.

http://www.imdb.com/title/tt04

Answer: u did!

Sincerely waiting for ur post!
38.2  RE: Legat de masini-EXPLOIT esti super tare!!! trimis de
(18 mar 2009, 01:03:08
ce tot indrugi acolo ? iar ai mancat la McDonald's ?
38.3  RE: Legat de masini-EXPLOIT esti super tare!!! trimis de
(18 mar 2009, 07:37:12
Nu indruga nimic domnul OPINIE ci vorbeste foarte serios cu tine.De ce nu vrei sa pricepi ca ai nevoie de o casca metalica ,care sa-ti ecraneze gandurile si nu numai?

Referitor la proiectul tau poate te ia sotul meu in echipa;la doctorat.Trebuie sa-ti platesti doar trenul pana la Cluj Napoca...:)

P.S.Eu iti recomand sa-ti achizitionezi casca,cat mai repede cu putinta ca sa nu ramai neecranat....
38.4  RE: Legat de masini-EXPLOIT esti super tare!!! trimis de
(18 mar 2009, 10:43:16
decat sa-mi ecranez eu creierul , mai bine ti-o tragi tu mai des; ai ocupatie si nu te mai bagi aiurea
39.   =))) trimis de
(17 mar 2009, 23:46:27
hai ca sunteti tari ! mai lipsesc niste rusi si un francez si e toata familia
40.   Te-am facut ba opinie trimis de
(18 mar 2009, 00:54:11
habar n-am cu ce se papa curentul electric, da' e la moda asta cu elecric car.

iar tu ai sarit primul dovada ca esti lins pe creier precum bila nr 8 (biliard ba, biliard)

@ de la tine ma astept la un 5000 rolling on the floor))))))))))) ; accept si cartele

40.1  RE: Te-am facut ba opinie trimis de
(18 mar 2009, 09:13:32
te-am supraestimat pt. ca ai mintit, dar acum daca ti-ai dat arama pe fatza sa-ti aduc aminte ce te doare cel mai tare: diploma, diploma, diploma ( poate ai clase cate are trenul, cum se spune). Fara indoiala daca ai avea o diploma de orice fel cred ca asta ai face, ai atarna-o pe perete si ai lua si necunoscuti de pe strada sa o vada, ai purta-o cu tine pe post de buletin. Bila nr. 8- f. tare! deci in subconstientul tau tot simti nevoia sa ma diferentiezi de cei ca tine, cat despre creierul tau ai dovedit ca este neted ca ORICE bila, de biliard ba, de biliardhappy

nu mai vorbesc de faptul ca iti permiti sa dispretuiesti oameni care depun o munca cinstita (se vede ca urasti sincer pe toti cei care au ce n-ai tu, o amarata diploma de bac). Astia ca tine ma fac sa-mi fie rusine ca sunt roman si pe cei ca tine i-as munci ca POL POT.
40.2  RE: Te-am facut ba opinie trimis de
(18 mar 2009, 09:26:36
Ne-am intors dupa douazecisi....de ani acasa,la Suceava si am observat ca nimic din mentalitatea unora nu s-a schimbat.A ramas violenta domestica,lipsa de respect si educatie etc.Domnule OPINIE,acesti nimeni au inteles ,dupa puterea lor de a judeca lucrurile,ca in democratie se poate orice si toti sunt egali in drepturi,mai putin in obligatii.Ne miram de ce atatea accidente,crime......

P.S.Un proverb romanesc spune...."Omul nu se bate cu batul, ci cu cuv�ntul".
41.   Pffffffffffff trimis de
(18 mar 2009, 10:52:14
hai ca-mi place; daca nenea opinie, care scoate sange dintr-o balega se coboara la 2 clase ale mele si-mi tine teoria asta seaca , pai atunci nici semidoct nu e. e sfertodoct. sau ai vazut un posibil candidat la premiul nobel si ti-a inghetat coloanabig grin D D D D D D . vai-vai , sper sa nu fii profesor pe undeva, pari genul de om care daca nu-si regaseste cuvintele in lucrarea elevuilui ii pui 4. de aia te copie elevii baa...happy ) ) ) ) de aia.

cat despre gabiela asta, probabil din cauza postului esti pusa la colt. plateste un gigolo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei