Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 dec 2008 - Anul XIII, nr. 286 (3967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Raliu în parcarea Iulius Mall pentru ziariştii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Reprezentanţii presei sucevene au avut ocazia să testeze, ieri după amiază, maşini ale majorităţii brandurilor auto prezente în judeţ, în cadrul evenimentului „Drive Press”, organizat de Iulius Mall, la care invitat special a fost campionul naţional absolut în 2005 la Raliu, Bogdan Marişca.

Organizatorii au pus la bătaie premii pentru primii trei clasaţi din tabăra ziariştilor, după punctajul acumulat de aceştia în sesiunea de drive test, dar şi după timpul scos într-un circuit special amenajat.

Premiul I i-a revenit lui Robert Viziteu, de la Impact FM, care a primit un cec de cumpărături în valoare de 300 euro. Pe locurile II şi III s-au clasat Bogdan Popescu, de la Plus TV, respectiv Andrei Stan, de la OraşulSuceava.ro, cei doi primind cecuri de 200 şi 100 de euro.

Participanţii au avut ocazia să noteze cele 21 de maşini cu care au făcut drive test după mai multe criterii, mai exact, aspect exterior şi interior, confort, manevrabilitate şi ţinută la drum, în final câştig de cauză având Volkswagen Scirocco, de la Auto Mitric, maşină ce a primit dreptul de a fi expusă în Iulius Mall Suceava, în weekend-ul 5-7 decembrie 2008.

Pe lângă aceasta, la drive test au mai fost prezente mărci precum Skoda, Fiat, Audi, Mercedes Benz, Citroen, Opel, Chevrolet, Peugeot şi Toyota.

Atracţia acestui eveniment a fost, fără doar şi poate, campionul de raliu Bogdan Marişca, cel care a făcut câteva demonstraţii de virtuozitate cu maşina cu care concurează la competiţii, primii cinci ziarişti clasaţi având ocazia să simtă pe pielea lor cum e să stai pe scaunul din dreapta al unei maşini de curse.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Raliu în parcarea Iulius Mall pentru ziariştii suceveni.
 Vizualizări articol: 3512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Raliu în parcarea Iulius Mall pentru ziariştii suceveni2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trompeeeeeta trimis de
( 5 dec 2008, 00:06:17
O TROMPEEEEEEEEEEEEEETA DE MALL !!!!!!!!!!!1111

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei