Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 dec 2008 - Anul XIII, nr. 286 (3967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Deschide ochii, deschide inima”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Spectacolul „Deschide ochii, deschide inima”, ediţia a III-a, desfăşurat ieri la Dom Polski, de Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilităţi, a fost un nou prilej de a-i vedea şi altfel pe asistaţii din centrele sociale din judeţ.

Sub sloganul ,,Acordă-ne o şansă! Tu poţi face lumea mai bună”, acţiunea s-a adresat tuturor persoanelor care ar trebui să acorde şanse egale semenilor cu handicap.

Spectacolul a fost susţinut de copii şi adulţi cu dizabilităţi de la Centrul de Plasament „Laurenţia Ulici” Gura Humorului, Centrul de Servicii Comunitare Gura Humorului, Complexul Terapeutic „Blijdorp”, Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Mitocu Dragomirnei, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Sasca Mică, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Costâna, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pojorîta, Centrul pentru Persoane Vârstnice şi de Reintegrare Sociala Zvoriştea.

 

Colinde, obiceiuri de iarnă, scenete

În deschiderea spectacolului au urcat pe scenă trei perechi de copii de la Centrul de plasament „Laurenţia Ulici” Gura Humorului, care au dansat vals. ,,Iedul cu trei capre” a fost titlul scenetei prezentate de către beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuro-psihiatrică Mitocu Dragomirnei. Un grup de copii de la Spitalul de Psihiatrie Siret au pus în scenă povestea ,,Ursul păcălit de vulpe” şi apoi au cântat o colindă. Beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare Sasca Mică au prezentat un miniconcert de colinde şi au prezentat câteva scene de Crăciun, la fel şi beneficiarii de la Centrul pentru Persoane Vârstnice şi de Reintegrare Socială Zvoriştea.

Sceneta ,,Scufiţa roşie” a fost interpretată de beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna. Dacă în deschiderea programului copiii de la Centrul de Plasament „Laurenţia Ulici” au dansat vals, spre finalul spectacolului au arătat că ştiu să danseze şi muzică populară.

Sponsorul acţiunii a fost SC Sirtisa Consulting SRL.    

 

Expoziţie cu vânzare

În holul instituţiei din Suceava a fost organizată ieri şi o expoziţie cu vânzare, în care se regăseau obiecte artizanale confecţionate de persoane cu nevoi speciale.

Beneficiarii de la Centrul de Recuperare Costâna, locuinţa maxim protejată Mitocu Dragomirnei, bolnavii de la Spitalul – de Psihiatrie Cronici Siret, beneficiarii de la Centrul de Recuperare de la Sasca Mică, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pojorîta au venit în expoziţie cu obiecte confecţionate din sfoară, împletituri, icoane pictate, aranjamente pentru sărbătorile de iarnă, cununi din cetină cu accesorii colorate, lumânări, ceramică pictată, vaze pictate, goblenuri, fulare, ciorapi şi căciuli pentru iarnă, dar şi produse naturiste, ceaiuri, miere de albine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Deschide ochii, deschide inima”.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Deschide ochii, deschide inima”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei