Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 dec 2008 - Anul XIII, nr. 286 (3967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Final de alegeri

Sobor de preoţi pentru sfinţirea sediului PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Sediul PNL Suceava va fi sfinţit de un sobor de preoţi, liberalii încercând astfel să scape de „blestemele” care s-au abătut asupra filialei acestui partid. Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, Iulian Angheluş, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că este dispus să aducă un sobor de preoţi, „deşi eu personal nu cred în aceste blesteme”. El a făcut referire la faptul că o parte dintre preşedinţii organizaţiei judeţene ai PNL Suceava sau de filiale locale au părăsit acest partid imediat după alegeri.

Angheluş l-a dat ca exemplu pe fostului deputat Vasile Mîdroviceanu, fost preşedinte al filialei PNL Suceava, care după ce a obţinut un mandat de parlamentar, după alegerile din anul 2000, a părăsit această formaţiune politică. Un alt exemplu ar putea fi preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale PNL Suceava, Alexandru Băişanu, fost prefect al judeţului, care încearcă să revină într-o funcţie de conducere în cadrul prefecturii, după ce nu a reuşit să obţină mandatul de deputat de Suceava.

 

Reorganizarea filialei PNL Suceava

Iulian Angheluş a mai declarat că în perioada imediat următoare vor avea loc alegeri în toate filialele locale ale PNL Suceava, inclusiv la organizaţia judeţeană. Purtătorul de cuvânt al liberalilor suceveni a spus că în PNL Suceava se simte lipsa unui preşedinte ales, dar şi existenţa unei echipe unitare.

„Din punctul nostru de vedere, conducerea centrală a partidului ştie ceea ce a făcut fiecare candidat în cadrul campaniei electorale. Consider că în cadrul organizaţiei PNL Suceava se impune o reorganizare. Este foarte clar că am făcut şi unele greşeli. Nu am avut o campanie unitară ca o echipă, pentru că am fi putut câştiga mai mult. Fiecare dintre noi a tras învăţămintele din acest lucru şi sigur, iar având în vedere că există o nouă generaţie de oameni politici, pentru că am fost foarte mulţi candidaţi tineri, se impune o reformare şi o reorganizare a filialei PNL Suceava”, a declarat Angheluş. El a precizat că alegerile în cadrul filialelor PNL Suceava ar putea să înceapă din anul 2009.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al PNL Suceava a precizat că filiala judeţeană a acestui partid a înregistrat un succes important în urma alegerilor parlamentare. Angheluş a arătat că dacă la începutul campaniei electorale PNL Suceava avea doar un singur parlamentar, în urma alegerilor, liberalii suceveni au reuşit să-şi tripleze mandatele, obţinând un senator, prin Tiberiu Prodan, şi doi deputaţi, prin Gheorghe Coroamă şi Mircea Irimescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sobor de preoţi pentru sfinţirea sediului PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Sobor de preoţi pentru sfinţirea sediului PNL Suceava1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idiotenia la ea acasa... trimis de
( 4 dec 2008, 17:30:59
...chemati soborul de preoti ca sa spiritualzati ... ce?Voi stiti ca biserica si statul sint 2 perechi de papuci diferiti?(intrebati-o pe zarojanu care se lauda mai deunazi cu ,colectia ei de papuci).Sa nu va vina ideea sa luati vreo papusa vodoo si s-o intepati ca asta ne mai lipseste.Nu am nimic cu politica voastra deci sa nu ma atacati dar ce ma deranjeza e faptul ca traim parca am fi pe timpul lui pazvanti chioru si de asa ceva nu am auzit.Si inca un amanunt : daca dati sau nu tichet de decontare preotilor adusi sa-si presteze serviciile si daca sint impozabile adica in litera legii sau lucra la negru!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei