Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 dec 2008 - Anul XIII, nr. 286 (3967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Final de carieră

Benonie Contaş, la o semnătură de a fi dat afară de la Finanţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Fostul director executiv adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, Benonie Contaş, este la doar o semnătură de a fi dat afară din sistem. Comisia de Soluţionare a Contestaţiilor din cadrul Ministerului Finanţelor a respins contestaţia depusă de Benonie Contaş vizavi de calificativul care i s-a acordat pentru perioada 1 decembrie 2006 – 1 decembrie 2007.

„În urma analizării de către comisia de soluţionare a contestaţiei, a contestaţiei scrise şi depuse, a audierii contestatarului în faţa comisiei, a documentelor depuse de evaluator, precum şi a audierii contrasemnatarului, s-a hotărât menţinerea notelor acordate şi implicit a calificativului <nesatisfăcător>”, este decizia luată de reprezentanţii Ministerului de Finanţe.  

Ca urmare, desfacerea contractului de muncă nu mai este decât o chestiune de zile în ceea ce-l priveşte pe Benonie Contaş.

Articolul 99 din Legea 188/1999 prevede că eliberarea din funcţie se poate face din mai multe considerente. Unul dintre acestea vizează şi evaluarea pe care fiecare persoană o primeşte pentru activitatea desfăşurată.

Litera d din articolul 99 arată că „pentru incompetenţă profesională, în cazul obţinerii calificativului <nesatisfăcător> la evaluarea performanţelor profesionale individuale” orice funcţionar public poate fi dat afară.

Fost director adjunct executiv al DGFP Suceava până acum câteva luni, Benonie Contaş se încadrează în această categorie, iar eliberarea sa din funcţie nu mai este decât o chestiune de ore sau cel mult zile.

Contaş mai poate contesta în instanţă calificativul „nesatisfăcător”, lucru care nu-i împiedică însă pe reprezentanţii Ministerului Finanţelor să-l dea afară.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Benonie Contaş, la o semnătură de a fi dat afară de la Finanţe.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Benonie Contaş, la o semnătură de a fi dat afară de la Finanţe4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei