Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 dec 2008 - Anul XIII, nr. 286 (3967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 66 de milioane de euro, bugetul de investiţii pentru 2009

Joi, 4 Decembrie 2008 (17:33:28)
nvestiţiile care vor fi realizate în 2009 depăşesc 66 de milioane de euro,a precizat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. Cea mai mare sumă, de 44 de milioane de euro, este prevăzută pentru realizarea lucrărilor de refacere şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare, în cadrul proiectului ISPA.
Un alt proiect aşteptat de ani de zile de suceveni – „Suceava, utilităţi şi mediu la standarde europene”, care prevede modernizarea reţelelor de transport şi distribuţie a energiei termice, va fi demarat tot în 2009, suma investită fiind de aproximativ 9 milioane de euro.
Alte 13 milioane de euro, obţinute prin emiterea de obligaţiuni municipale, vor fi investite în realizarea utilităţilor la noul cartier apărut pe Dealul Mănăstirii, pentru reabilitarea străzii Cernăuţi, cât şi pentru extinderea reţelei de gaz metan în Burdujeni Sat.
În investiţiile de anul viitor este prinsă şi realizarea unui număr de 230 de apartamente ANL şi sociale, reabilitarea cinematografului Modern, reabilitarea parcului central, aducerea de utilităţi pentru sala de sport a Şc. Nr. 9 Obcini şi finalizarea lucrărilor de modernizare şi extindere a grădiniţelor Aşchiuţă, Prichindelul, 123 Burdujeni.
De asemenea, va fi reabilitat iluminatul public din Suceava, vor fi amenajate două cimitire noi, în Iţcani şi Burdujeni, vor fi făcute lucrări de consolidare a Dealului Teodoreni, de reabilitare a Cetăţii de Scaun a Sucevei, precum şi de modernizare a Bazarului şi Pieţei George Enescu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 66 de milioane de euro, bugetul de investiţii pentru 2009.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Peste 66 de milioane de euro, bugetul de investiţii pentru 20093.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei