Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 nov 2008 - Anul XIII, nr. 279 (3960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pregătiri

Prefectura ia măsuri pentru sezonul rece

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prefectul judeţului Suceava, Ovidiu Doroftei, a anunţat că a solicitat instituţiilor abilitate să ia toate măsurile ce se impun pentru pregătirea drumurilor din judeţ pentru perioada de iarnă.

Doroftei a spus că a solicitat reprezentanţilor secţiilor Drumurilor Naţionale din Judeţ, Direcţiei de Drumuri Judeţene, precum şi Poliţiei să stabilească un sistem rapid de comunicare, astfel încât problemele care ar putea să apară în urma ninsorilor abundente să fie soluţionate în regim de urgenţă.

„Un aspect deosebit de important pentru o bună gestionare a situaţiei o constituie fluxul informaţional, comunicarea coerentă şi promptă între toate instituţiile implicate. De asemenea, am solicitat să fiu informat imediat despre orice problemă identificată pe raza judeţului, specifică acestui anotimp”, a declarat prefectul. Doroftei a precizat că în situaţiile în care vor exista drumuri înzăpezite, poliţia şi reprezentanţii instituţiilor care administrează drumurile naţionale şi judeţene au obligaţia de a opri circulaţia rutieră, astfel încât să se evite apariţia unor blocaje în trafic.

În acelaşi timp, Ovidiu Doroftei a precizat că în cursul zilei de ieri a verificat personal mai multe puncte de lucru ale secţiei Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, pentru a se asigura că acestea au materialele antiderapante, utilajele şi echipamentele necesare pentru a interveni în perioada iernii.

„Am vrut să mă asigur personal că instituţiile cu atribuţii în acest domeniu sunt dotate corespunzător, astfel încât să dispună de toate mijloacele şi resursele necesare pentru ca circulaţia pe drumurile naţionale şi judeţene să se desfăşoare în condiţii normale pentru acest anotimp”, a declarat Doroftei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura ia măsuri pentru sezonul rece.
 Vizualizări articol: 1075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Prefectura ia măsuri pentru sezonul rece1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei