Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 nov 2008 - Anul XIII, nr. 279 (3960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Andreica: „Nechifor aleargă după revanşă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Deputatul PD-L Romică Andreica a declarat, în cursul zilei de ieri, că este dispus să participe la o dezbatere televizată împreună cu europarlamentarul PSD, Cătălin Nechifor. Afirmaţia lui Andreica vine după ce Nechifor l-a provocat pe acesta la o discuţie pe marginea activităţii pe care fiecare dintre ei a avut-o, în Parlamentul României, respectiv în Parlamentul European, cei doi candidând pentru un mandat de deputat în colegiul Fălticeni.

„Accept oricând şi oriunde o întâlnire cu Cătălin Nechifor pe bază de proiecte. Mă întreb ce aş putea discuta despre proiecte cu Nechifor, în condiţiile în care acesta nu are nici un program electoral pentru Fălticeni şi zona Fălticeni. Am citit şi eu toate materialele care sunt distribuite de PSD şi nu am găsit nici măcar  o singură referire la Fălticeni sau zonă. Mai mult, într-un material PSD, Cătălin Nechifor se laudă că a reuşit, în calitate de europarlamentar, să facă reforma agriculturii. Cred că a copiat fraza din manualul de la CUASC al mentorului său Gavril Mîrza”, a declarat Andreica.

El a subliniat faptul că este singurul candidat care a avut o confruntare televizată cu contracandidatul său Cătălin Nechifor.

„Este de referinţă pentru emisiunile electorale acea dezbatere televizată între mine şi Nechifor, din care acesta a ieşit cu coada între picioare, şi după care a fost  băgat în şedinţă de cei din PSD. Nechifor mai avea puţin şi îl suna pe Geoană sau pe Joseph Borel să vină şi să-l apere. De  atunci şi până acum, Nechifor nu face decât să se plângă, să se victimizeze şi să caute revanşa”, a mai spus Romică Andreica.

 

Invitaţie la o confruntare între toţi candidaţii PD-L şi PSD din zona Fălticeni

Deputatul PD-L a precizat că nu înţelege de unde a apărut „dragostea” lui Cătălin Nechifor şi a liderului PSD Suceava, Gavril Mîrza, pentru Fălticeni, în condiţiile în care social democraţii s-au aflat la conducerea judeţului în ultimii ani şi nu au făcut nimic pentru această zonă.

În aceste condiţii, Andreica i-a solicitat lui Nechifor să prezinte dacă a reuşit să aducă măcar un leu sau un euro pentru localităţile din zona Fălticeni, atât în calitate de fost director în cadrul Consiliului Judeţean, cât şi de europarlamentar.

„Vă spun sigur că nu există aşa ceva, dar asta nu îl împiedică pe domnul Nechifor să doarmă bine noaptea, şi văd că vrea să încerce şi băncile din Parlamentul României. Aştept, atât eu, cât şi colegii mei din PD-L, o confruntare Andreica - Nechifor, Vitcu - Mîrza şi Dediţă – Stan. Mai mult, propun ca această dezbatere să fie făcută simultan, pentru că dezvoltarea zonei Fălticeni trebuie privită în ansamblu şi nu doar punctual. Aşteptăm ca cei din PSD să stabilească locul şi data la care să fie această dezbatere în şase, care s-au putea intitula 'Trei cu ei şi trei cu voi!'”, a mai spus candidatul PD-L pentru un mandat de deputat în colegiul Fălticeni, Romică Andreica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreica: „Nechifor aleargă după revanşă”.
 Vizualizări articol: 1506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Andreica: „Nechifor aleargă după revanşă”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt romi trimis de
(26 nov 2008, 11:35:05
catalin are doar 34 de ani

deci pentru neuronul lui andreica...

acum 8 ani catalin nechifor avea 26, si nu impartea bugete

iar acum 16 era in clasa a 12 la liceul Nicu Gane ..si din nou nu cred ca avea cum sa ajute prea mult Falticeniul

dar acum ca e mai marisor:

- a castigat un concurs national si e singurul europarlamentar din Falticeni si din nordul Moldovei

- a dus olimpicii internationali la bruxelles

- si-a respectat promisiunea si castigatorii concrsurilor miss sunt acum la bruxelles

- A STOPAT PE MOMENT ADUCEREA GUNOIULUI IN ORASUL NOSTRU!!!!

- A adus bani din italia pentru Muzeul Irimescu, chiar daca voi i-ati risipit aiurea dupa interesele voastre si lista poate continua , dar sa nu te obosesc prea tare si sa fii epuizat in campanie

2.   Sfat prietenesc trimis de
(26 nov 2008, 11:54:24
Romica, iar te dai in barci

mai baiete, daca vrei sa fii respectat de cei din jur, nu mai jigni cititorii obligandu-i sa citeasca calomniile tale la adresa nimanui

este in mod cert sub demnitatea lui nechifor sa se coboare si sa raspunda la asemenea aberatii mizere

baietas, nu fii ofuscat ca nu te lasa domnul flutur sa mergi singur la televizor doar tu si catalin

el stie cu siguranta ca ai decadea si mai mult decat data trecuta in ochiii telespectatorilor

intelege ca doreste doar sa te protejeze

balacareala in propriile tale mizerii nu ti-ar aduce nici un beneficiu
3.   ADEVARUL STIUT SI DE EI trimis de
(26 nov 2008, 13:02:41


SONDAJ DE OPINIE COMANDAT PLUS TV PENTRU MUN.SUCEAVA

POZITIA I - SANDA- MARIA ARDELEANU ( PDL ) 45%

POZITIA II - OVIDIU DONTU (PSD) 34%

POZITIA III - ALEXANDRU BAISANU ( PNL ) 15%
4.   Acest betivan... trimis de
(26 nov 2008, 16:07:38
I-am fost profesor acestui betivan, care a ajuns parlamentar printr-un concurs de imprejurari fericit pentru el, dar nefericit pentru municipiul Falticeni.....

Stiu foarte bine ce are in cap si ca nu stie sa lege, corect, cateva propozitii intr-o fraza, daca fraza respectiva nu este scrisa si repetata, inainte, in fata oglinzii....

In afara catorva accidente in care si-a rasturnat masina, a nenumaratelor absente de la sedintele parlamentului (in care se discutau proiecte de legi importante pentru o mare categorie de cetateni ai orasului), nu s-a semnalat nimic notabil in activitatea acestui "parlamentar". care e un "pigmeu", din punct de vedere intelectual, fata de orice absolvent de studii superioare.

Tocmai de aceea, comaparatia intre el si europarlamentarul Catalin Nechifor este aceea dintre un smecheras ajuns, accidental, parlamentar si un parlamentar autentic, de valoare......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei