Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 nov 2008 - Anul XIII, nr. 279 (3960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rutier

Poleiul a băgat un poliţist în bucluc şi o femeie în spital

Adjunctul şefului de post din comuna Vama, Cristian Lămăşanu, a fost implicat ieri dimineaţă într-un accident rutier. Poliţistul se deplasa la o şedinţă, cu maşina particulară, dinspre Vama spre Câmpulung Moldovenesc, la ora 9,30. Afară ploua, deşi se înregistrau minus două grade, iar carosabilul era acoperit de polei şi nu avea nici un fir de material antiderapant aplicat recent de firma care se ocupă de deszăpeziri.

La puţin timp după intrarea în Câmpuşung, poliţistul circula foarte lent, în spatele unui tir. Când a virat uşor spre stânga, pentru a se asigura în vederea unei eventuale depăşiri, a derapat, iar maşina a ajuns pe contrasens şi s-a lovit de un autoturism ce venea din sens opus, în care se aflau doi tineri.

Şoferul de la volanul celuilalt autovehicul, câmpulungeanul Lucian Damian, a încercat şi el să evite coliziunea, dar poleiul a zădărnicit eforturile ambilor conducători auto.

„Pur şi simplu am alunecat ca o sanie, noroc că nu aveam viteză. Am încercat să controlez maşina, chiar să frânez, dar nu folosea la nimic. Celălalt a încercat şi el degeaba. Ne-am lovit unul de altul ca pe patinoar. Dacă vreunul avea viteză, era o nenorocire întreagă. Toţi aveam centurile de siguranţă. A acuzat dureri soţia celuilalt şofer şi a fost dusă la spital pentru investigaţii. Este prima oară în viaţa mea când am un accident şi pot spune că viteza redusă şi centurile ne-au salvat pe toţi”, ne-a spus la scurt timp după accident poliţistul implicat.

Tânăra transportată la spital, Otilia Damian (24 ani), nu a suferit traumatisme majore şi a fost externată. Toţi cei trei implicaţi în accident au resimţit puternic şocul, iar maşinile au fost avariate destul de serios. Ambii conducători auto au fost testaţi şi s-a stabilit că nu consumaseră alcool.

Acesta nu a fost singurul caz de acest gen înregistrat ieri la Câmpulung Moldovenesc. În total au fost semnalate zece tamponări pe carosabil alunecos. Şoferii implicaţi intenţionează să ceară şi Primăriei să ancheteze din ce motiv carosabilul nu a fost întreţinut corespunzător şi la timp de firma care are această atribuţie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poleiul a băgat un poliţist în bucluc şi o femeie în spital.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Poleiul a băgat un poliţist în bucluc şi o femeie în spital5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei