Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 nov 2008 - Anul XIII, nr. 271 (3952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Auto Mitric

Noul Golf VI a fost lansat oficial în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
SC Auto Mitric a lansat, în mod oficial, în judeţul Suceava, noul Volkswagen Golf VI, care impresionează prin stilul clar al designului, prin perfecţiunea finisajelor şi liniile precise specifice acestui model. Evenimentul de lansare a Volkswagen Golf VI, care a avut loc la Shopping City Suceava, a fost unul deosebit, reprezentanţii SC Auto Mitric prezentând, pentru început, istoria modelului Golf, cu toate cele cinci variante apărute până în momentul de faţă.

Noul Golf VI a fost prezentat ca modelul la care au fost optimizate toate detaliile, echipa de designeri reuşind să confere maşinii personalitate, precizie şi putere.

Volkswagen Golf VI este disponibil în două versiuni de caroserie, cu trei şi cinci uşi, şi şase motorizări, la preţuri cuprinse între 13.700 de euro şi 23.100 de euro, inclusiv TVA.

Noul model Golf dispune de patru motorizări pe benzină, respectiv 1,4 litri de 80 de cai putere (CP), 1,6 litri cu 102 CP, 1,4 litri de 122 CP şi 1,4 litri de 160 CP. La acestea se mai adaugă două propulsoare diesel, de 2 litri cu 110 CP şi de 2 litri cu 140 CP. De remarcat că pentru modelul de 2 litri cu 140 CP există posibilitatea comandării unui sistem de tracţiune 4x4.

 

Calitate şi siguranţă

Prezentat ca un „autovehicul inteligent”, noul Golf VI oferă viitorilor posesori atât calitate, cât şi siguranţă. Astfel, valoarea noului Golf se reflectă în mod deosebit prin designul său elegant, toate elementele cheie ale caroseriei fiind reproiectate. A şasea generaţie de Golf are un aspect mult mai sportiv şi mai bine definit faţă de generaţiile anterioare. În acest sens, echipa de designeri a preluat segmente esenţiale din designul modelelor anterioare, pentru a le perfecţiona în noul Golf VI. Caracteristicile elegante includ claritatea designului frontal caracteristic primei generaţii şi montantul posterior perfectat la cea de-a patra generaţie.

Sistemele de asistenţă, precum „Controlul automat al distanţei” (ACC), dar şi sistemele inovatoare precum „reglarea adaptivă a trenului de rulare” (DCC) şi „Asistenţa la parcare” – „Park Assist”, înnobilează clasa Golf cu noi tehnologii revoluţionare. Noul sistem ESP cu senzori de reacţie mai performanţi, sistemele de siguranţă optimizate în caz de impact, cele şapte airbaguri, inclusiv pentru genunchi, tetierele speciale active (WOKS) care neutralizează impactul, senzorul de detecţie pentru centurile de siguranţă din spate, luminile de rulare pe timp de zi, sunt alte elemente care conferă un nivel maxim de siguranţă.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că motorul inovator al noului Golf VI, dar şi tehnologiile sistemului de transmisie reduc consumul de carburant cu până la 28%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul Golf VI a fost lansat oficial în Suceava.
 Vizualizări articol: 2030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noul Golf VI a fost lansat oficial în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei