Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 nov 2008 - Anul XIII, nr. 271 (3952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Seară mondenă

Lux şi extravaganţă la inaugurarea Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Cea mai mare investiţie privată făcută la Suceava în ultimii ani a fost inaugurată oficial vineri seara, în prezenţa a sute de invitaţi, în special oameni de afaceri şi reprezentanţi ai administraţiei locale. Aceştia au avut privilegiul de a vedea cu o zi înainte tot ce oferă cel mai mare mall din Moldova – Iulius Mall Suceava, în cadrul unui eveniment organizat special, la care au fost prezenţi toţi cei care sunt în spatele investiţiei de peste 60 de milioane de euro.

De la inaugurare nu putea lipsi cel care a pus pe picioare întreg lanţul de mall-uri din cadrul Iulius Grup, Iulian Dascălu, precum şi asociatul acestuia, suceveanul Stelian Nistor, cel care a susţinut realizarea acestei investiţii la Suceava.

De asemenea, au fost prezenţi cei care au contribuit la realizarea Iulius Mall Suceava – Stylianos Sofianos, preşedintele Marfin Bank, Regis Mougel, directorul general Auchan Romania şi Ioana Toşa, directorul hipermarketului Auchan deschis la Suceava, Isabelle Pleska, directorul Bricostore, Eduard Marcu, directorul Iulius Mall Suceava, şi Dan Ostahie, preşedintele Altex.

În cadrul conferinţei de presă care a urmat, preşedintele Iulius Grup, Iulian Dascălu, a dezvăluit şi povestea din spatele alegerii Sucevei pentru realizarea unei investiţii de o asemenea amploare.

“De ce Suceava? După Timişoara, după Cluj, după Iaşi – unde mall-ul este mai mic, am ales să fac această investiţie la Suceava. Cel care m-a convins este Stelian Nistor. Se întâmpla acum doi ani, în faţa unui şemineu, la care el încerca să mă convingă – dacă tot vii aici cu soţia, cu familia, îţi place oraşul, de ce nu faci o investiţie să ai unde să-ţi faci cumpărăturile? Mai în glumă, mai în serios, am început discuţiile cu partenerii noştri şi ne vedem astăzi, după 16 luni, cu mall-ul finalizat. Este o poveste frumoasă”, a spus Iulian Dascălu.

“Suceava, pentru mine, nu e doar un oraş de 120.000 de locuitori, ci de peste un milion. Asta pentru că Suceava nu e doar o zonă turistică, ci de mâine va fi polul cumpărăturilor”, a adăugat fondatorul celor cinci Iulius Mall din ţară.

 

Stelian Nistor, propus ca cetăţean de onoare al Sucevei 

După slujba de sfinţire a noului centru comercial, oficiată de un sobor de cinci preoţi, au fost invitaţi să ia cuvântul şefii administraţiei publice locale, adică primarul Sucevei, Ion Lungu, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi prefectul judeţului, Ovidiu Doroftei.

“Astăzi sunt cel mai bucuros sucevean, pentru că un vis a devenit realitate. Acum doi ani, când Iulian Dascălu şi Stelian Nistor au venit la mine în birou, nu credeam că atât de curând acest vis se va transforma în realitate. Astăzi, o zonă insalubră, sinistră, devine una dinamică, poate chiar kilometrul 0 al municipiului Suceava. Iată că Suceava devine din nou ceea ce a fost dintotdeauna, un nod comercial pentru această zonă”, a cuvântat şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu. El şi-a completat discursul cu o propunere, cea de a i se oferi „părintelui spiritual” al Iulius Mall Suceava, Stelian Nistor, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Suceava, în cadrul şedinţei de joi a Consiliului Local.

Odată cu tăierea panglicii inaugurale, imensele culoare ale Iulius Mall au răsunat de acordurile muzicii, de sus au început să cadă mii de confetti sclipitoare, în vreme ce fântânile arteziene au prins viaţă, dansul apei fiind sincronizat cu ritmul muzicii, spre încântarea spectatorilor.

Toţi invitaţii au fost aşteptaţi apoi la cocktailul de deschidere, cu tot felul de specialităţi culinare.

Statuile vii, văzute mai mult în Occident, reprezintă un element de atracţie al noului mall, foarte mulţi dintre invitaţi şi clienţi aşteptând cu nerăbdare să se pozeze alături de tinerii şi tinerele cu trupuri parcă cioplite în piatră şi feţe împietrite, din care uneori se întrezărea un zâmbet.

Pentru invitaţii de vineri seara, organizatorii au pregătit nu doar formaţii care să asigure muzica ambientală, ci şi un recital al focoasei Anna Lesko, urmat de degustarea tortului inaugural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lux şi extravaganţă la inaugurarea Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 8657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Lux şi extravaganţă la inaugurarea Iulius Mall Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu cumva s-au cam grabit? trimis de
(17 nov 2008, 15:36:06
Am fost si eu la Mall si am ramas uimit de faptul ca lucrarile nu sunt finalizate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei