Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 nov 2008 - Anul XIII, nr. 271 (3952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ghinion de epigon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
De la Lucescu sr. încoace, cu a lui salbă de goluri luate pe final (inclusiv de la portarul advers!), “neamţul” Dorinel pesemne că tinde măcar spre statutul de epigon. Expresia aia cu ghinionul care nu poate fi antrenat a devenit laitmotiv, dar de aici şi până la demonetizarea ei nu mai e decât un pas şi eventual încă vreo două şuturi în bară. Cel puţin Dorinel insistă cu schimbările discutabile. Sâmbătă seara, l-a schimbat la pauză pe Tiago cu Lovin. Scorul era 0-0 şi se presupunea că Steaua trebuie să forţeze. Ei bine, în ciuda statisticilor din ambele ziare de specialitate (din când în când revista presei poate fi necesară!), care certificau că Tiago este peste Lovin la toţi parametrii ofensivi, lucru oricum vizibil şi cu ochiul liber, portughezul a fost substituit cu acest mijlocaş pur defensiv. În condiţiile astea, rezultatul final devine mai puţin scuzabil. Oare cum ar fi fost ca Dorinel să bage un jucător de atac, bunăoară Arthuro, şi să-l repoziţioneze pe Dayro în spatele vârfurilor, post deloc străin pentru columbian?! Oricum, Dorinel încă îşi evaluează jucătorii, iată cât contează faptul că pregătirea intersezonieră a fost făcută de alt antrenor! În altă ordine de idei, Rădoi a fost iarăşi integralist şi doar golul înscris i-a mai salvat întrucâtva prestaţia. Probabil numai Piţurcă ar fi în stare să-l mai scoată din când în când din echipă, doar l-a făcut acum câţiva ani să-şi înghită vorbele şi să-şi ceară scuze şcolăreşte în conferinţă de presă!

Am văzut-o, în fine, şi pe Poli… O trupă totuşi fragilă, poate că aşa se şi explică eşecul său răsunător atunci când a dat ochii cu nişte jucători speculativi de talia celor de la Dinamo. Sau precum sârbii de la Partizan. Deşi a condus în două rânduri, Poli a făcut destule concesii Stelei, iar pentru faptul că gazdele nu s-au impus îi pot mulţumi frumos lui Dayro. Căci la prima bară a acestuia, cu poarta goală, n-a fost ghinion, ci superficialitate crasă! Iancu Babanu s-a dat iarăşi în spectacol, iniţial blamându-l pe Uhrin, dar cine se aştepta la o repliere ulterioară s-a înşelat. Desigur, este aceeaşi şcoală a lui Copos, de a-şi motiva oamenii!

În ultimul moment, un “insider” îmi confirmă unele lucruri despre incidentele violente de la meci. Deşi nu pot fi bănuit de simpatie pentru membrii galeriilor, de data asta a fost vorba despre reacţiune. Nu se poate arunca pisica doar în curtea lor! Mai concret data viitoare…

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghinion de epigon.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ghinion de epigon5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei