Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 oct 2008 - Anul XIII, nr. 231 (3912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intimidare

Apartamentul contabilului şef al Arhiepiscopiei, incendiat de o mână criminală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Apartamentul contabilului şef al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor a fost incendiat în plină noapte de indivizi care nu au fost încă prinşi de poliţie.

Locuinţa, situată într-un bloc de pe strada Samuil Isopescul din municipiul Suceava, a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni, după ora 2.00, când toate persoanele aflate în casă dormeau.

Focul a fost pus la uşa de la intrare, după ce aceasta a fost stropită cu combustibil. Membrii familiei au reuşit să stingă focul înainte de a se extinde la mobilierul de pe hol, după care la faţa locului a fost chemată poliţia.

 

S-a trezit în zgomotul uşii care ardea

În noaptea în care s-a produs incendiul în apartament se afla Ioan Alisavetei, contabilul Arhiepiscopiei, soţia şi fiul său. Membrii familiei nu au dorit să vorbească prea multe despre spaima prin care au trecut când s-au trezit cu uşa în flăcări.

Soţia lui Ioan Alisavetei ne-a spus că ea a fost cea care s-a trezit din somn în pocniturile produse de lemnul din care era confecţionată uşa, după ce aceasta a fost cuprinsă de incendiu şi, alături de cei din casă, a sărit cu apă să stingă focul. Femeia s-a întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă flăcările ar fi ajuns la instalaţia de curent electric sau la centrala pe gaz aflată în apropiere. 

„Uşa, care era fabricată din lemn, şi preşul din faţa acesteia au fost găsite parţial carbonizate, iar pe prag a fost identificat un recipient din plastic, carbonizat, ce emana miros de combustibil”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava într-un comunicat de presă, care estimează valoarea pagubelor la 1.000 de lei.

Din primele cercetări ale oamenilor legii, care nu au găsit urme de forţare a uşii, rezultă că la mijloc este vorba despre o răzbunare între vecini. Un conflict cu un locatar din acelaşi bloc ar fi putut duce la un act de răzbunare din partea acestuia. Cercetările, desfăşurate de judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Suceava, sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apartamentul contabilului şef al Arhiepiscopiei, incendiat de o mână criminală.
 Vizualizări articol: 2541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Apartamentul contabilului şef al Arhiepiscopiei, incendiat de o mână criminală2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce trimis de
( 1 oct 2008, 13:19:04
Oare de ce ar vrea cineva sa le dea foc unor oameni atat de cumsecade???
2.   Ehe! trimis de
( 1 oct 2008, 15:30:03
asta stie in mod sigur bundy, cel cu dodge
3.   Cumsecade? trimis de
( 1 oct 2008, 21:06:38
cumsecade??....Sunt niste handicapatzi mintal in familia aia (cu toti vecinii care au stat deasupra lor au avut scandal)...cum sa fie un vecin cel care a dat foc?...cum sa-si dea omul foc la bloc cand si-ar pune in pericol insasi apartamentul propriu??....tampitzii din ap. respectiv si-au dat cu mana lor foc la usa (pe care probabil vor sa si-o schimbe)...Sunt in stare de asa ceva numai sa le poata face rau celor de deasupra...Handicapatzi mintal !!!
4.   Cam greu de crezut trimis de
( 1 oct 2008, 23:18:56
ce zici!dar in ziua de azi n te mai mira nimic!
4.1  RE: Cam greu de crezut trimis de
( 1 oct 2008, 23:47:18
mai stie cineva ceva despe contabilu pochilor? sa spuna tot aici...cumva ascunde niste spagi ...vanzari aiurea de material lemnos...sau cine naiba mai stie ce?
5.   Satana a fost! trimis de
( 2 oct 2008, 05:48:57
a vrut sa-l faca!
6.   Da trimis de
( 2 oct 2008, 09:52:23
in ultima vreme se cam ia foc la suceav.. coata cu dolce vita , vamesul cu caprele lui si acum si acesta.. nu e un semn mare de intrebare? ce se ascunde in spate la toate acestea? nu cam bate la ochi?
7.   Si eu am fost tepuit de acesti nemernici trimis de
( 2 oct 2008, 12:41:37
nu ar trebui sa va mire la cate fac acesti IDIOTi k altfel nu ai cum le zice....am avut si eu de a face cu acesti dobitoci si cretini (popii de la arhiepiscopie)....mie mi s-a propus un post de preot contra unei sume de bani....k..am dat banii k handicapatu unui popa careprezenta atata incredere....6 ani am fost dascal si culmea,l-a bagat pe var-miu in locul meu.suma oricum e mare.sunt bani munciti si nu gasiti pe marginea drumului.oricum dumnezeu va avea grija mare de aceste lepre.banii oricum au ajuns la afurisitul de PIMEN care este cel mai mare excroc.sunt multi in situatia mea.de ce nu se vorbeste nimic de faptele facute de acesti POPI?deoarece unul din parintii mei este angajat la Fondul Forestier Bucovina,tre sa tacem din gura pt ca a fost amenintat cu demiterea din functie....asa e frumos Inalt Prea Sfintite?toate se vor dovedi intr-o buna zi...eu am facut seminarul si facultatea de teologie ca sa lucrez in primarie?asa e frumos ?nu vad cei de la CJ ce fac acesti excroci?
8.   Deci asa sta treaba trimis de
( 2 oct 2008, 12:54:24
sa arda ca soarecii toti din arhiepiscopie......jegosii dracului
9.   ... trimis de
( 2 oct 2008, 12:56:07
Dintre toti cei care isi dau cu parerea cel mai agitat e cel de la comentariul 3. De ce oare? asta o stie cel inalt cu freza rara dar agitata, pe care il cheama bundy si conduce dodge
10.   Ghici trimis de
( 3 oct 2008, 17:55:16
am fost in zona si solutia e simpla: linga bloc e o javra care latra la tot ce misca, iar in noaptea aia nu a latrat, deci a fost facut totul din bloc, apoi au deschis usa de la interfon ca sa para ceva venit din afara, iar acum trebuie doar sa urmaresti cine de pe scara nu e acasa in timp ce politia adulmeca urmele pe linga bloc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei