Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 sep 2008 - Anul XIII, nr. 228 (3909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Fălticeni

Crater in carosabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri, în jurul orei 12,30, pe strada Maior Ioan din muncipiul Fălticeni a apărut o groapă cu adâncimea de aproape 4 metri. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi ai societăţii ACET, echipele de intervenţie ale societăţii care admnistrează sisitemul de alimentare cu apă şi canalizare împreună cu angajaţii Serviciului de utilităţi publice din cadrul primăriei apucându-se de lucru.

Din cauza ruperii sistemului de canalizare în zona respectivă, apa a antrenat şi stratul de pământ de deasupra, creîndu-se un gol între conducta deteriorată şi carosabil.

De vină este vechimea reţeleor dar şi numeroasele ploi din ultimele luni care au suprasolicitat sistemul de canalizare, vechi de peste 40 de ani.

Până seara, lucrurile au fost remediate, dar nimeni nu poate da asigurări că necazurile nu se vor repeta.

În urmă cu mai bine de cinci ani, tot în Fălticeni, o porţiune din Drumul European 85, care traversează centrul municipiului, s-a prăbuşit, în “craterul” de câţiva metri căzând şi o maşină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crater in carosabil.
 Vizualizări articol: 2164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Crater in carosabil5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Falticeni..... trimis de
(27 sep 2008, 18:01:25
Ceva obisnuit pt Falticeni....... au ramas in urma cu totul, o sa ramana numai "interlopii" si ruinele din el.

2.   RUSINE TOFAN !!!! trimis de
(27 sep 2008, 19:51:53
suntem in cadere libera cu ,odata,frumosul nostru oras ! primarul portocaliu,pe nume vasile tofan, distruge sistematic prin orgoliul si infumurarea sa ,care doar in campania electorala au lasat loc minciunilor si promisiunilor desarte,cea mai ramas din targ ! RUSINE TOFAN ! DA-TI DEMISIA SI AI MILA DE CETATENII ACESTUI ORAS PE CFARE IL NAPASTUIESTI !
3.   GROAPA LUI VITCU trimis de
(27 sep 2008, 20:01:37
E DRUMUL CARE DUCE LA MOSIA LUI VITCU,SI CEA DE LA LICEU SI CEA DE ACASA ! FA DRUMUL REPEDE TOFANE,CA IAR O COTESTE VITCU LA ALT PARTID ! DUPA ALEGERI O SA VREA SA FIE DIN NOU PSD-IST ! NA,DUPA CIOLAN ! UNDE NU DA DOMNU SA CADA PROSTII IN GROAPA ASTA ! AM SCAPA DE CIUMA PORTOCALIE !
4.   Ce are Vitcu cu groapa.... trimis de
(28 sep 2008, 01:00:41
se pare ca exista tipari care n-au somn noaptea si se gandesc la binele lui Vitcu, cauta-ti de treaba si invata si tu cat a invatat Vitcu si apoi poti sa vorbesti de el
4.1  RE: Ce are Vitcu cu groapa.... trimis de
(28 sep 2008, 20:34:52
unde sunt banii pe care ii promiteau tofan si flutur in campanie ? unde e sprijinul CJ ? aceasta groapa e simbolul orasului Falticeni,dupa conducerea portocalie ! SA TRAITI BINE ! FRAIERILOR V-AM MAI PACALIT ODATA !
5.   ..pentru ASDF trimis de
(28 sep 2008, 01:17:33
Daca tatal miroase a usturoi mama a ceapa, fata nu poate sa miroase ca apa de trandafiri. ASDF probabil e o prescurtare la ,, Asta Sunt un Dobitoc Fraier
5.1  RE: ..pentru ASDF trimis de
(28 sep 2008, 10:19:02
sa invatam toti sa furam,cat a invatat vitcu ? nu avem nici o sansa,trebuie sa te nasti cu asa talent ! recunoastem toti cei care am cotizat la vitcu pentru orice fel de problema : E CEL MAI BUN ! LA HOTII ! si stim toti unde este locul hotilor !
5.2  RE: ..pentru ASDF trimis de
(28 sep 2008, 13:57:15
oricum vitcu daca iese trece inapoi la PSD ! SANGELE APA NU SE FACE ! ASA CA NU O SA MERG DELOC LA VOT. CU CINE ? MIRZA NU E DIN FALTICENI,VITCU E UN MAFIOT CU 7 FETE,CORNIA E CUMATRU LUI VITCU ! NU AI PE CINE VOTA ! SA MA PUPE TOTI UNDE NU MA BATE SOARELE
6.   FALIMENT....... trimis de
(28 sep 2008, 14:09:35
FARA POLITICA,DAR ORASUL ARATA MAI RAU CA NICIODATA ! NU AVEM O STRADA CA LUMEA,DE TROTUARE SI BORDURI NU MAI VORBESC ! ULTIMA OARA A INCERCAT CEVA CORNIA ! DUPA ASFALTUL ELECTORAL DIN CAMPANIE,NU S-A MAI TURNAT O LINGURA DE ASFALT ! CLADIREA SALVARII SE DARAMA,GRADINITELE NU AU AUTORIZATIE SANITARA DE FUNCTIONARE ! CULTURA SI SPORTUL SUNT LA PAMANT ! SPITALUL PROMIS IN CAMPANIE DE TOFAN CA INCEPE LA 1 SEPTEMBRIE E UN VIS ! ANL SE VOR FINALIZA LA PASTELE CAILOR ! ORICUM APARTAMENTELE SUNT PROMISE SI RASPROMISE DIN CAMPANIE ! CONDUCEREA TOFAN+ANDREICA A INSEMNAT FALIMENTUL ORASULUI ! ACUM L-AU COOPTAT SI PE VITCU,OMUL CARE FARA COMISION NU SE DA JOS DIN PAT ! DIN PACATE ASTA E REALITATEA CRUDA !
6.1  RE: FALIMENT....... trimis de
(28 sep 2008, 16:34:21
intradevar tandemul tofan-andreica a fost o alegere proasta ! daca cand au fost la putere nu au facut nimic 2004-2008,ce putem spera in 2008-2012 cand partidul portocaliu va fi in opozitie ? oricum intre tofan si andreica este o prapastie imensa ! andreica nu l-a ajutat cu nimic pe tofan cat a fost parlamentar,iar tofan trage ponoasele ! sant curios cum va colabora tofan cu catalin nechifor si cu marza care vor castiga pe zona falticeni ! oricum mai rau decat acum nu se poate !
6.2  RE: FALIMENT....... trimis de
(28 sep 2008, 18:00:03
din pacate asa e...i-a tunat si i-a adunat.pacat de vitcu ca s-a prostit la batranete...
6.3  RE: FALIMENT....... trimis de
(28 sep 2008, 20:38:07
POATE SPUNETI TOV. VITCU CATI OLIMPICI ATI AVUT IN CARIERA DVS ? 90 % DIN ELEVII DE LA AGRICOL NU STIU CE MATERIE PREDATI ! O VIATA SEF PE SPATELE PSD,ACUM PDL ! INSA CU PDL MULT SUCCES ! DOAR LA PENSIE !
7.   Zero trimis de
(28 sep 2008, 23:26:48
Vitcu e un mare zero, la fel Tofan, dar nu-i de mirare,au sefi la fel la judet,era mai bine cu Arteni macar toti faceau ce li se ordona.Oadunatura de incapabili.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei