Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 sep 2008 - Anul XIII, nr. 228 (3909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recuperare

Consiliul Judeţean Suceava s-a ales cu peste trei miliarde de lei vechi de la Direcţia Silvică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Conturile Direcţiei Silvice Suceava au fost deblocate, ieri, după ce instituţia a plătit o datorie de 308.000 lei pe care o avea către Consiliul Judeţean Suceava.

Oarecum jenat că a apărut în presă pe lista celor rău-platnici, şeful Direcţiei Silvice, Valerian Solovăstru, ne-a declarat că a preferat să achite datoria încă de la primele ore ale dimineţii şi să-şi deblocheze conturile, renunţând la obişnuitele stratageme de tergiversare în astfel de situaţii, precum solicitarea de suspendare a executării silite sau revizuirea deciziei instanţei.

„A fost o datorie istorică, pe care am plătit-o, chiar dacă şi acum consider că noi nu suntem vinovaţi”, a spus Valerian Solovăstru.

Joi, Consiliul Judeţean Suceava a cerut sucursalei unei bănci comerciale blocarea conturilor Direcţiei Silvice, din cauza unei datorii de 308.000 lei (3,08 miliarde de lei vechi).

 

Direcţia Silvică apreciază ca „exagerată” evaluarea daunelor

Debitul este din noiembrie 2007, când Consiliul Judeţean a amendat Direcţia Silvică pentru că aceasta a ocupat, fără acceptul CJ, cu buşteni şi cioate rezultate din exploatare, o porţiune de 3 km de drum judeţean în localitatea Chiril din comuna Crucea.

Amenda aplicată de CJ a fost de 8.000 de lei, iar daunele provocate drumului judeţean au fost evaluate de specialiştii din administraţia judeţeană la 300.000 de lei.

Direcţia Silvică a contestat în instanţă procesul verbal de contravenţie, Consiliul Judeţean a câştigat procesul şi a obţinut o sentinţă cu titlu executoriu şi irevocabil. Joi, a solicitat poprirea conturilor Direcţiei Silvice şi executarea silită.

Directorul Solovăstru a precizat, ieri, că de fapt daunele au fost provocate de o firmă cu care Direcţia Silvică se afla în contract de prestări servicii şi că oricum consideră exagerată evaluarea făcută de Consiliul Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean Suceava s-a ales cu peste trei miliarde de lei vechi de la Direcţia Silvică.
 Vizualizări articol: 1113 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consiliul Judeţean Suceava s-a ales cu peste trei miliarde de lei vechi de la Direcţia Silvică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nimic nu se pierde, totul se transfera prin banci trimis de
(27 sep 2008, 16:08:39
"Datoria" Dir. Silvice a fost produsa cu intentie, de gasca lui Flutur(director pe atunci al acestei institutii). Iar acum Flutur si-a recuperat banii. Simplu!
2.   PARDON trimis de
(27 sep 2008, 18:43:26
SA AVEM PARDON D-LE MOXIS DIN CATE IMI AMINTESC EU IN 2007 NU ERA FLUTUR DIRECTOR LA DS SUCEAVA. POATE AI DORIT SA ZICI CA IN TIMPUL CAND DANSUL ERA DIRECTOR , O FIRMA A LICITAT , A CASTIGAT FIIND AJUTATA DAR NU SI-A MAI ACHITAT PROMISIUNILE. IN 2007 C.J CONDUS LA ACEA VREME DE ALTCINEVA CA SA-I ARATE LUI FLUTUR CEVA A AMENDAT ACEASTA FIRMA INDIRECT PRIN DIRECTIA SILVICA, DAR AU LASAT-O MAI MOALE, TOT LA INTELEGERE.EI ACUMA D-L FLUTUR STIIND DE ACEASTA BULIBASEALA A TRECUT LA FAPTE ,PRACTIC SI-A DESCALTAT PROPRIA BREASLA DE SUMA ARATATA.EI COANE CAM ASTA AR FI MECANISMUL CE ZICI.

3.   Speranta trimis de
(27 sep 2008, 20:51:08
Poate se gasesc asa bani si pentru tichetele cadou ale profesorilor.
3.1  RE: Speranta trimis de
(28 sep 2008, 17:39:36
Tichete cadou pentru profesori? Nu primesc destule cadouri de la elevi sau de la partintii elevilor?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei