Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 sep 2008 - Anul XIII, nr. 227 (3908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Revoltă

Zece consilieri protestează la adresa primarului Aurel Olărean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Zece din cei 19 consilieri din Consiliul Local al municipiului Rădăuţi sunt semnatarii unui protest la adresa primarului rădăuţean Aurel Olărean, protest care va fi prezentat în şedinţa ordinară de astăzi a deliberativului local. Cei zece, consilierii  PNŢ CD Dorin Vataman şi Mircea Irimescu, liberalul Constantin Galan – viceprimarul municipiului, cărora li se adaugă grupul PSD , Iulian Băncescu, Ilie Sarcinschi, Mihai Frunză, Tiberiu Maierean, Angelica Popescu, Lăcrămioara Loghin şi Ioan Bota, îl acuză pe primarul în exerciţiu că foloseşte postul local de televiziune, TV Rădăuţi, al cărui proprietar este, pentru „a denigra activitatea Consiliului Local Rădăuţi şi a dezinforma cetăţenii oraşului”.

 

„Şi-a consumat toată energia pentru demolarea S.C. „Servicii Comunale”

Mai mult Olărean este acuzat de minciună şi de intoxicarea cetăţenilor municipiului cu informaţii false şi i se reproşează că, de la venirea sa în fruntea executivului rădăuţean, nu are nici o realizare.

De asemenea, Olărean este acuzat că „şi-a consumat toată energia pentru demolarea S.C. „Servicii Comunale” şi pentru a-şi angaja lipitorii de afişe electorale şi alţi „camarazi de arme” de la PD-L pe posturi din primărie”.

Protestatarii mai arată că primarul, profitând de faptul că una dintre iniţiativele sale din Consiliul Local a fost respinsă, iniţiativă ce avea ca obiect afilierea municipiului la o suprastructură care să administreze alimentările cu apă şi canalizările din tot judeţul, aplică un scenariu mincinos. Mai exact, la o emisiune difuzată de  TV Rădăuţi, se prezintă un sondaj-anchetă în care, chipurile, mai mulţi cetăţeni ai municipiului afirmă că apa de la robinete nu este curată. Apoi edilul şef arată că iniţiativa sa din deliberativul local prevedea alocarea a douăzeci milioane euro din fonduri europene, pentru schimbarea tuturor ţevilor de alimentare cu apă din oraş, însă cei zece consilieri aparţinând PSD, PNŢ CD şi PNL s-au opus, situaţie care este categorisită de semnatarii protestului ca o de „dublă minciună”, odată privind subiectul propunerii primarului, care nu prevedea aprobarea nici unui demers pentru finanţări de investiţii şi a doua oară privind scorul la vot.

 

„Primarul municipiului, Aurel Olărean, nu doreşte să facă nici un comentariu”

Contactat telefonic în cursul zilei de ieri, primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a pus la dispoziţia mass-media un comunicat de presă în care se arată:

„Primarul municipiului Rădăuţi a luat act de protestul celor zece consilieri şi a dat dispoziţie ca să fie asigurate toate condiţiile umane şi legale pentru desfăşurarea acestuia. În ceea ce priveşte obiectul protestului, primarul municipiului, Aurel Olărean, nu doreşte să facă nici un comentariu, fiecare cetăţean şi cu atât mai mult fiecare consilier local are dreptul să-şi exprime opinia în mod liber. Primarul Aurel Olărean îi asigură pe cetăţenii municipiului Rădăuţi că activitatea Primăriei nu va fi afectată de acţiunea protestatarilor şi că va rămâne fidel proiectelor la care s-a angajat în campania electorală”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece consilieri protestează la adresa primarului Aurel Olărean.
 Vizualizări articol: 631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zece consilieri protestează la adresa primarului Aurel Olărean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hopaaaa trimis de
(26 sep 2008, 11:28:59
ieteteeeee... hopaaaaa.... ihaaaaa... vaaaaiiii.... se cam ingroasa....
2.   Jos incultul din primaria Radauti. trimis de
(26 sep 2008, 11:39:49
Bai fratilor am cam inceput sa ma satur de primarul asta de doi lei de la noi din muncipiu. La gasca acea unita le spun sa faca o regula acolo in primarie ca s-au cam saturat radautenii.
2.1  RE: Jos incultul din primaria Radauti. trimis de
(26 sep 2008, 11:57:56
ce ati votat la radauti aia aveti
2.2  RE: Jos incultul din primaria Radauti. trimis de
(26 sep 2008, 21:54:59
dupa ce l ati suit in primarie,acum vreti sa l dati jos?park sunteti curve proaste
3.   Mar trimis de
(26 sep 2008, 12:07:57
asa este
4.   Tovarasul Frunza era mai bun? trimis de
(26 sep 2008, 12:24:11
Lasa de dorit Aurel Olarean ca primar, dar nici tovarasul Frunza nu era mai bun. Iar consilierii locali ai PSD, PNT CD si PNL ar trebui sa nu-i mai bage "bete in roate" primarului Olarean!
4.1  RE: Tovarasul Frunza era mai bun? trimis de
(26 sep 2008, 12:29:40
nu era mai bun, dar aste e dezastru. in afara de ambitii si interese personale nu stie nimic altceva. irimescu era primarul potrivit. poate data viitoare, cine stie...
5.   Un derbedeu trimis de
(26 sep 2008, 12:34:53
-voi radautenii v-ati ales o javra ca primar. JIGODIA de OLAREAN ar trebui sa fie demult la parnaie. De, ce sa-i faci ce-si face omul cu mana lui se cheama.....laba
6.   Asa ne trebuie! trimis de
(26 sep 2008, 12:43:44
Daca ati mancat ca niste sclavi gogsile lui Frunza si Olarean, asa ne trebuie. Pe omul cel mai cinstit, capabil si corect nu l-ati vazut. Trebuia sa votati Mircea Irimescu. Ne asteapta 3 ani jumate de chin.Grandomanu nici mort nu renunta la primarie. Asa ca..nu va bucurati..nu scapam de el prea curand.
7.   Asa ne trebuie trimis de
(26 sep 2008, 17:21:23
am luat plasa tot judetul,incepand de la votul dat lui flutur, pana la primarii pdl din celelalte localitati .nu fac si nu vor face nimic pentru noi,ci doar pentru ei si gasca lor. deja ne-am lamurit. va fi jale cu flutur la cj ,ca nu va primi bani de la bucuresti si implicit nu vor primi nici celelalte primarii.s-a dat flutur buricul pamantului, dar se dovedeste ca nu poate face nimic. i-a muscat de fund pe toti , iar acum e pedepsit. pacat ca suferim toti pentru orgoliile unor mafioti.
7.1  RE: Asa ne trebuie trimis de
(26 sep 2008, 22:07:00
comunistule!
8.   ATI VRUT OLAREAN...SUPORTATI MAGARIILE trimis de
(26 sep 2008, 17:56:01
DACA L-ATI VOTAT SI ATI CREZUT IN OLAREAN, IN FLUTUR IN PD-L SUPORTATI FRATILOR..SUNTETI FRAIERI MANCATI GOGOSILE LUI

ASA PRIMAR ASA ORAS

ASA OAMENI ASA PRIMAR

SUNTETI NISTE PROSTI TOTI CEI CARE LATI VOTAT

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ------NU VA MAI PLINGETI
8.1  RE: ATI VRUT OLAREAN...SUPORTATI MAGARIILE trimis de
(26 sep 2008, 21:51:52
radautenii au parte de ceea ce merita.sa taca sa indure k ei,radautenii lau votat.radautenii sunt oameni naivi au crezut k oli e dumnezeu,va avea bani pentrua le da.asa k primarul sint toti radautenii prosti si inculti,uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
9.   DESTEPTULE trimis de
(26 sep 2008, 18:29:55
PT.ALUP.CINE ITI DA DREPTUL SA JIGNESTI UN ORAS INTREG PT.CA NU-TI PLACE DE OLI.AVEM MARI SPERANTE CU OLI .CEI CARE NU IL PLAC SA ASTEPTE 4 ANI.PACAT DE 2 CONSILIERE DE LA PSD CACI SUNT NISTE DOAMNE.A AJUNS GRUPUL CONSILIERILOR PSD SA FIE CONDUS DE IULIAN BANCESCU CARE A FOST O LIPITOARE TOATA VIATA.ASTA DA VIITOR PT.PSD SI RADAUTI.PREFER OLI DECAT IULI .MACAR OLI A UMBLAT TOATA LUMEA SI POATE V-A FACE CEVA CE A VAZUT.FRUNZA TOATA ZIUA BUNA ZIUA ERA IN FRANTA SI NU IMPLIMENTAT 1 CM DIN CE A VAZUT.NIMIC!LUPTATI-VA CEI CARE DATI DIN GURA,TRIMITETI MAILURI CU IDEI LA PRIMARIE,FACETI CEVA ,NU FITI TALIBANI
10.   ASEMANARE trimis de
(26 sep 2008, 19:15:37
INTR-O DEMOCRATIE AUTENTICA, INDIFERENT DE MARIMEA COMUNITATII, NIVELUL CELUI ALES ARATA NIVELUL CELOR CARE L-AU ALES. DECI NU VA MAI PLANGETI CACI CINE SE ASEAMANA SE ADUNA. RABDATI, RABDATI, RABDATI SI NU VA CAINATI CACI AVETI ACELASI NIVEL CU PRIMARUL ALES.
11.   Simt civic trimis de
(26 sep 2008, 19:39:34
mare parte nu prea aveti de ce sa va plangeti ca ori ati votat handicapatul asta ori ati stat acasa si nu v-a pasat.............. asta se intampla mai ales din cauza indiferentei de care au dat dovada radautenii cu privire la vot....

asa ca cine nu a votat sa nu comenteze
12.   RADAUTI trimis de
(26 sep 2008, 19:42:56
ASA LE TREBUIE RADAUTENILOR DACA AU VOTAT ASA UN PRIMAR CARE A FOST SFATUIT DE UN PERSONAJ CA HRENCIU CARE ACUM FURA ACUM INTREG INSPECTORATUL. MAI BINE VOTATI CU MARCU DE LA PNG-UL LUI BECALI.
13.   Infractorul de primar trimis de
(26 sep 2008, 20:13:36
Va mai aduceti aminte de Olarean cand i-a luat la '' sula '' pe politisti ? Credeti ca a procedat bine ? A venit atunci cu fiola si a incercat sa le puna politistilor, in loc sa fie invers ! Olarean e de toata P.U.L.A.
14.   Oli trimis de
(26 sep 2008, 21:39:38
stii cine a fost cameramanul care a filmat toata operatiunea CU POLITISTI? CEL DE LA INSPECTORAT - HRENCIU.
14.1  RE: Oli trimis de
(27 sep 2008, 13:32:57
Intradevar daca Flutur il sustine in continuare pe acest handicapat arogant va pierde multe voturi si poate intreaga zona a Radautiului.Atentieeee....
15.   Ar trebui trimis de
(27 sep 2008, 08:27:40
Ar trebui ca totul sa aiba o limita, dar la Radauti nu se mai termina scandalurile! Domnul Flutur, liderul PD-L Suceava si presedintele CJ, isi asuma un mare risc tolerand focare de tensiune create de primarii sai (adica cei ai PD-l). Amenintarea adresata de el insusi celor ce se leaga de primarii sai este o atitudine tipica epocii pe care tocmai o critica in toate mesajele sale politice!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei