Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2008 - Anul XIII, nr. 211 (3892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” demarează lucrările la sala de sport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cel mai scurt timp, la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava vor demara lucrările de construcţie a sălii de sport. Prezent ieri la Suceava, ministrul educaţiei, Cristian Adomniţei, a declarat că „astăzi (n.r. - ieri) se va semna contractul cu firma care a câştigat licitaţia, iar termenul de execuţie a lucrărilor este de 23 de luni”. Potrivit ministrului Adomniţei, termenul de 23 de luni este mult prea lung. „Public spun că-mi doresc ca lucrurile dă se realizeze în 18 luni şi nu în 23 de luni, un termen mult prea mare, după opinia mea”, a spus ministrul Cristian Adomniţei.

Până acum, pentru începerea lucrărilor de construcţie a sălii de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, Ministerul Educaţiei a alocat, într-o primă etapă, două milioane de lei, urmând ca într-o altă etapă să mai fie alocate alte cinci miliarde de lei.

Ministrul Cristian Adomniţei s-a arătat nemulţumit de faptul că primarul municipiului Suceava s-a plâns că banii de la minister nu ajung pentru finalizarea lucrărilor la grădiniţa din Obcini şi la alte trei grădiniţe din municipiu. Este vorba despre Grădiniţa „Aşchiuţă”, de pe strada Alexandru cel Bun, Grădiniţa „Prichindelul” şi Grădiniţa cu program normal „1 2 3” din Burdujeni, de pe strada Tineretului. „L-am văzut pe domnul primar plângându-se că banii de la minister nu ajung, însă nu am văzut bani pentru aceste grădiniţe alocaţi prin Consiliul Local”, a declarat ministrul Cristian Adomniţei. Ministrul a promis că vor veni banii necesari finalizării acestor lucrări. „Până pe 15 septembrie lucrările nu vor fi finalizate, însă sperăm că a în prima jumătate a semestrului întâi de şcoală grădiniţele să fie terminate”, a mai adăugat el. 

În toate aceste cazuri, grădiniţele vor fi deschise tot în vechile spaţii de funcţionare, pe alocuri îmbunătăţite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” demarează lucrările la sala de sport.
 Vizualizări articol: 903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” demarează lucrările la sala de sport5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebari trimis de
( 9 sep 2008, 13:53:32
Cati bani a dat Adomnitei invatamantului sucevean nu o sa de-a nici un ministru in vecii vecilor si amin. Chiar daca parea mai degraba diriginte de santier decat ministru, a demonstrat ca merita toata stima.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei