Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 sep 2008 - Anul XIII, nr. 211 (3892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Semnal de alarmă

Apartamentele şi maşinile din Suceava, din nou ţinta hoţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spargerile de locuinţe şi furturile de maşini, care se petrec frecvent pe raza municipiului Suceava, au continuat şi la finele săptămânii trecute, judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Suceava încercând să dea de urma indivizilor care, în cursul zilei de vineri, au spart o locuinţă şi au furat o maşină.

Apartamentul spart îi aparţine Elenei T., în vârstă de 62 de ani, din municipiul Suceava.

După ce au răscolit locuinţa, indivizii au plecat cu un DVD player şi cu mai multe bijuterii aflate într-o casetă, valoarea bunurilor furate fiind estimată la 1.500 de lei. Femeia, care a fost plecată de la domiciliu de la 11.00 dimineaţă până seara, la ora 20.00, a lăsat larg deschis geamul de la dormitor, hoţii pătrunzând fără probleme în interior.

 

Maşină furată ziua, într-o zonă intens circulată 

Sâmbătă, poliţiştii au fost alertaţi de comiterea unui alt furt, un autoturism Audi 80 dispărând din faţa Bisericii „Sf. Andrei” din cartierul Burdujeni. Maşina era parcată de mai multă vreme în acel loc, fiind scoasă la vânzare. Posesorul maşinii, Vasile D., în vârstă de 38 de ani, din municipiul Suceava, le-a declarat poliţiştilor că autoturismul era expus la vânzare în acel loc din data de 10 august. Vineri, 5 septembrie a.c., la prima oră a dimineţii, omul a văzut maşina în locul în care o lăsase, constatând dispariţia acesteia seara, în jurul orei 18.00.

Spargerile petrecute pe raza municipiului Suceava, în special la apartamente, sunt în creştere, în primele şase luni ale acestui an poliţiştii înregistrând 27 de furturi din locuinţe. În urma acestor lovituri hoţii au furat bunuri în valoare de aproximativ 55.000 de lei. În ultima perioadă o nouă grupare de spărgători dă lovitură după lovitură, fiind vizate cu precădere apartamentele din blocurile turn ale oraşului. Cel mai adesea, furturile se petrec ziua, de la 9.00 la 15.00, prin ruperea butucului de la yală.

În multe cazuri, hoţii profită din plin de neglijenţa proprietarilor, care fie lasă geamuri deschise, fie îşi „ascund” cheile sub preş.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apartamentele şi maşinile din Suceava, din nou ţinta hoţilor.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apartamentele şi maşinile din Suceava, din nou ţinta hoţilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Populatia e de vina trimis de
( 8 sep 2008, 12:51:54
Al n-lea articol in care politia da vina pe populatie ca nu-si asigura bine bunurile. Dar ei, politistii, cate cazuri au rezolvat? N-am vazut niciun articol care sa reia un caz si sa se arate ca l-au rezolvat politistii! Politistii comunitari stau si dorm prin parcuri sau in masini toata noaptea si nu pazesc nimic. Ba , am citit ca Primaria a marit cu 30 de posturi noi aceasta "Politie fara eficienta", sa poata oamenii( adica politistii) sa doarma linistiti, sa nu-i vada cineva cum cheltuiesc banii public degeaba.
2.   ............ trimis de
( 9 sep 2008, 07:56:09
hotilor sa va 'traiasca' familia si neamul. sa aveti parte de ce e mai rau in viata asta si cea viitoare sa va sece mainile si daca o sa va prind bine nu o sa va fie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei