Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 aug 2008 - Anul XIII, nr. 204 (3885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intervenţie

Spargere la Club 60, surprinsă în flagrant de Poliţia Comunitară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Doi agenţi comunitari, care patrulau ieri noapte prin centrul Sucevei, au surprins un grup de spărgători în plină acţiune, în timp ce sustrăgeau din Club 60 aparatură electronică în valoare de mii de lei.

Întâmplarea a avut loc ieri noapte, în jurul orei 02:30, atunci când poliţiştii comunitari au observat o activitate suspectă în zona Club 60. De cum s-au apropiat, trei indivizi au şi sărit într-un taxi, care îi aştepta, luând cu ei şi o parte din aparatura electronică furată din club.

“Agenţii comunitari Doru Cocârlă şi Claudiu Baciuc au reuşit să îl reţină pe unul dintre cei care au participat la spargere, care nu a mai avut timp să urce în taxi. Autoturismul s-a deplasat întâi către magazinul Bucovina, iar de acolo înspre Burdujeni, dar agenţii i-au reţinut numărul şi astăzi am şi identificat proprietarul maşinii, care se afla la volan. Urmează ca de acum să stabilim dacă acesta a fost sau nu complice cu cei patru indivizi care au participat la spargere, urmând ca în cazul stabilirii vinovăţiei să fie luate măsurile necesare, de la anularea autorizaţiei, la confiscarea maşinii şi întocmirea de dosar penal”, a declarat directorul executiv adjunct al Poliţiei Comunitare Suceava, Constantin Străpuc.

Imediat după prinderea unuia dintre cei patru indivizi care au sustras bunuri din Club 60, agenţii comunitari au solicitat intervenţia Poliţiei municipiului. Prins cu mâţa în sac, spărgătorul şi-a recunoscut fapta şi a furnizat Poliţiei şi numele complicilor săi, care au fost imediat puşi sub urmărire.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spargere la Club 60, surprinsă în flagrant de Poliţia Comunitară.
 Vizualizări articol: 2322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Spargere la Club 60, surprinsă în flagrant de Poliţia Comunitară5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greseala trimis de
(30 aug 2008, 14:23:36
voi care scrieti articole in ziar,mare greseala faceti ca dati numele acelor amarati de agenti comunitari
2.   AL Qaida trimis de
(30 aug 2008, 16:42:41
Sa stiilaughing
3.   Nu cred trimis de
(31 aug 2008, 09:20:01
oricum aflau, presupun ca le se spunea undeva pe traseu, sau scria in vreun act numele politistilor care au facut arestarea.
4.   Hmm... trimis de
(31 aug 2008, 11:38:24
domnu Cosmin Romega, pana acum mi-erai simpatic si nu voiam sa te pun in aceeasi banca cu F. Paiu si S. Rusu, adica nu voiam sa cred ca scrii articolele din birou ,fara sa ai vreun contact cu realitatea...dar sa nu te informezi matale catusi de putin?... afla te rog ca spargerea s-a produs la Club Underground nu la Club 60.. si avand in vedere ca usa de la intrare in respectivul club era mai mult decat subreda, sistem de alarma nu avea si nici contract cu vreo firma de paza, eu zic ca bine i-au facut ca i-au spart sura. daca tunu-ti pazesti bunurile, cine sa o faca?
5.   Idiotenie trimis de
(31 aug 2008, 19:06:51
ce dati numele la protagonisti???? faceti numai probleme ....halal ziaristi

6.   Tabu? trimis de
(31 aug 2008, 21:13:48
ma da` secretosi mai sunteti...nu dati nume... nu dati ala alaea...uitati ca sv e un orasel in care toti se cunosc si se afla orice?
7.   Oniii trimis de
(31 aug 2008, 23:09:37
lasa ma sa dea numele sai caute si sai cocarjeasca altiiwinking
8.   Cosmin,Cosmin,draga cozmin ;) trimis de
(31 aug 2008, 23:14:40
la ce te bagi thu in seama wa, cine teo pus sa scrii acolo articolu asta dak te intereseaza is 100 de spargeri intro noapte si fix la asta te-ai bagat si thu ...nah in fine treaba tha. Soferu ala nu avea nici o treaba ca o mai fost asa un caz, soferu nu stia baietzii au spus ca aduc sistemu de la cnva de acas ca o fost bairam... si lo fraierit.
9.   Citeste trimis de
( 1 sep 2008, 00:13:33
we fitzi cuminti ua......lasa`ti copii aia in pace ca`s vai d capu lor...amaratzi acolo....ce dosar sa le face`ti...si ce`i cu tilicarii aia d politzai...:-j...aia nici nu stiu cum ii cheama nici cu buletinu in mana .....si patronu ar trebui si el amendat .....putin aja acolo....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei