Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 aug 2008 - Anul XIII, nr. 204 (3885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Nemulţumire

Lucrările ISPA, întârziate pe partea de extindere a reţelelor de apă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Lucrările ISPA au început cu stângul, pe partea de extindere a reţelelor de apă rece, care au rămas cu mult în urma celor de canalizare.

Deşi practic aceste lucrări trebuiau executate aproape în paralel, în vreme ce nemţii de la Pfeiffer au finalizat lucrările pe cinci străzi şi au deschis front de lucru pe alte patru străzi, firma românească TMUCB Bucureşti a rămas cu mult în urmă, având finalizată doar o singură stradă.

Această situaţie nemulţumeşte autorităţile locale sucevene, care s-au văzut nevoite să intervină la conducerea firmei, pentru a cere o mai mare implicare, pentru a fi recuperat timpul pierdut.

“Am avut discuţii cu directorul general al TMUCB, firma care a câştigat licitaţia pentru reabilitarea şi modernizarea reţelelor de apă şi le-am spus foarte clar că suntem nemulţumiţi de felul în care se lucrează în Burdujeni Sat.

Dacă cei de la firma Pfeiffer, care se ocupă de lucrările ISPA pe partea de canalizare deja au finalizat vreo cinci străzi şi lucrează la alte patru, cei de la apă au finalizat o singură stradă, Pictor Panaiteanu, şi au mai făcut nişte lucrări pe Dobrilă Eugen, Făget şi Molid.

Le-am cerut să îşi suplimenteze forţa de muncă, în aşa fel încât să ţină ritmul cu cei de la canalizare, pentru că este o situaţie destul de delicată. În măsura în care intervenim pe o stradă, o astupăm şi apoi revenim acolo, se creează mai mult disconfort pentru cei din zonă.

Vrem ca cei de la TMUCB să îi ajungă din urmă pe cei de la Pfeiffer, cu canalizarea, astfel încât să putem interveni într-o primă fază să reparăm străzile afectate”, a declarat primarul Ion Lungu.

Printre străzile pe care introducerea reţelelor de canalizare a fost finalizată se numără Căpitan Grigore Andrei, Eternităţii, Iasomiei, Alunului, iar în prezent se lucrează pe 22 Decembrie, Plevnei, în zona Saturn, la Piaţa Mică şi la rezervoarele de apă pluvială de pe strada Cuza Vodă.

 

Scuze publice pentru locuitorii din Burdujeni Sat

Odată cu finalizarea lucrărilor prinse în programul ISPA, în Burdujeni Sat va fi  reparată prin asfaltare strada 22 Decembrie, în vreme ce pe celelalte străzi, care nu au fost încă asfaltate, va fi pus deocamdată doar balast, pentru a fi readuse la starea iniţială.

Primarul Sucevei a ţinut să îşi ceară public scuze de la locuitorii acestui cartier, rugându-i să dea dovadă de înţelegere în continuare.

“Rog cetăţenii din Burdujeni Sat să dea dovadă de înţelegere, îmi cer scuze pentru situaţia de disconfort din prezent, mai ales că străzile sparte s-au resimţit mai tare în această perioadă cu ploi intense. Deocamdată vom reface ce putem, pentru ca drumurile să fie practicabile.

Avem şi un proiect de dezvoltare urbană în zona Burdujeni şi Iţcani, prin care vom putea asfalta sau betona străzile de acolo, care nu au fost modernizate încă”, a adăugat primarul Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările ISPA, întârziate pe partea de extindere a reţelelor de apă.
 Vizualizări articol: 1159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările ISPA, întârziate pe partea de extindere a reţelelor de apă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne crezi fraieri trimis de
(30 aug 2008, 17:56:49
Ne crezi fraieri bai primarulule ?Toate lucrarile sunt facute in bataie de joc?Ce fac ,,specialistii ''din Primarie? Vrei sa aburesti in continuare oamenii din Burdujeni?

Daca Burdujeni sat e sat ce cauta in comuna Suceava ?
2.   Imbecilitati trimis de
(31 aug 2008, 15:57:37
obligatia primariei, in calitate de beneficiar este da a coordona si de verifica, pe etape derularea investitiei. faptul ca cele doua firme lucreaza in tempo-uri diferite este clar vina primariei(evident in primul rind a lui lungu), institutia nefiind capabila sa faca altceva decat sa priveasca intelegator cum se pierde timpul.

populatia fiind nemultumita (pe buna dreptate) de incomfortul produs, lungu iese la inaintare cu abureli.

in fond, tot procesul este legat de incompetenta lui lungu de a gestiona desfasurarea unor lucrari (ce sa mai discutam de conducerea unu oras)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei