Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 aug 2008 - Anul XIII, nr. 204 (3885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Ipoteşti

O partidă de sex în porumb, sfârşită la morgă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Pasiunea nebună a doi amanţi trecuţi de prima tinereţe s-a sfârşit tragic pentru bărbat, într-un lan de porumb, unde cei doi intraseră pentru o partidă de sex. După ce a luat un stimulent pentru a-şi îmbunătăţi performanţele sexuale, bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a murit subit, cel mai probabil în urma unui atac de cord.

 

El din Poiana Stampei, ea din Ipoteşti

Bărbatul care a decedat, Ion R., este din comuna Poiana Stampei, iar prietena lui, în vârstă de 47 de ani, este domiciliată în comuna Ipoteşti. Amorezul a venit ieri dimineaţă la Ipoteşti pentru a se întâlni cu femeia. Probabil în lipsa unui spaţiu adecvat, cei doi s-au hotărât să-şi potolească poftele trupeşti pe un câmp de la marginea comunei, protejaţi de porumb.

În jurul orei 8.30 - 9.00 femeia a sunat la ambulanţă, anunţând decesul unui bărbat. Potrivit cadrelor medico-sanitare care au răspuns apelului, aceasta era foarte agitată şi nu a putut furniza din primul moment adresa corectă, ea indicând iniţial o locaţie greşită. În aceste condiţii, angajaţii de la Ambulanţă s-au văzut nevoiţi să revină cu un telefon pentru a cere lămuriri suplimentare cu privire la locul în care trebuie să intervină.

 

Ar fi murit înainte să înceapă 

„Era confuză, nu putea să dea adresa corectă sau măcar un punct de reper. Prima oară a spus că este la Electrica, la intrarea în Fălticeni. Ulterior, ne-a furnizat mai multe informaţii şi ne-am dat seama că se află pe un drum mai greu vizibil, care merge spre un câmp”, au explicat cadrele medico-sanitare.

Câteva minute mai târziu, echipajul de pe autosanitară a ajuns în zonă, dar nu a mai putut face altceva decât să constatate decesul bărbatului.  

„Cazul era depăşit de momentul resuscitării. Bărbatul prezenta deja lividităţi, ceea ce însemnă că decesul survenise în urmă cu aproximativ 30 de minute”, au punctat angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Potrivit cadrelor medico-sanitare, femeia ar fi recunoscut că motivul pentru care se afla în câmp era o partidă de amor, dar a negat că ar fi întreţinut relaţii sexuale.

„A susţinut că n-au făcut nimic. Intenţionau să facă sex, dar când se pregăteau lui i s-a făcut rău, a început să horcăie şi a murit. Era speriată din cauza situaţiei în care se afla, fiind conştientă de faptul că în acest context se ridică multe probleme”, au subliniat reprezentanţii SJA, adăugând că din punct de vedere fizic femeia era bine, neavând nevoie de asistenţă sanitară.

 

Ambii au familii

După plecarea echipajului de pe Ambulanţă, femeia a rămas la faţa locului, pentru a răspunde întrebărilor poliţiştilor. Ea a declarat că bărbatul a luat un stimulent pentru a-şi îmbunătăţi performanţele sexuale şi a murit înainte de a avea contact sexual.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit că ambii au familii.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de o maşină a Serviciului de Medicină Legală Suceava, iar astăzi urmează să fie efectuată necropsia, care va stabili cauza certă a morţii.      

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O partidă de sex în porumb, sfârşită la morgă.
 Vizualizări articol: 8427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 11 voturi
O partidă de sex în porumb, sfârşită la morgă3.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar nu ne puteti scuti cu art. de acest fel? trimis de
(30 aug 2008, 11:09:13
...citesc atitia copii ziarul,si va dati (sau mai bine zis nu va dati) seama ce instructiv art.poate fi asta.Sint matur si sincer mi-o venit rau.Ati fi putut de pilda scris f. lapidar ca ar fi decedat subit din cauze si asa necunoscute,ori asa se procedeaza la presa art. bombe pt. a creste tirajul.O zi buna.
1.1  RE: Chiar nu ne puteti scuti cu art. de acest fel? trimis de
(30 aug 2008, 11:51:07
ma....EGAL , copii daca ...vor sa citeasca asa ceva , stiu ei unde...pot gasi !!

asa ca n-ai pentru ce te...vaicari , numai ma mir ca esti...."matur" si-ti inchipui ca asa...articole au un ...efect negativ la ..copii !!

ba din...contra , trebuie sa...stie si copilul la ce...consecinte se poate ...ajunge prin asa fel de....practici !!

n-ar trebui sa...crezi ca...copii sunt....prosti si....habar n-au de ceea ce se intampla in...lume !!
1.2  RE: Chiar nu ne puteti scuti cu art. de acest fel? trimis de
(30 aug 2008, 12:02:07
...incet incep sa-ti apreciez punctele(desi nu le inteleg),in fine:apreciez umorul tau chiar daca e subtil dar oricum cred ca esti destul de inteligent_(a) si satula de sistemul care se face presa la noi si aici remarc ca ai ci totul dreptate cind ai spus ca nu ajunge destul ca sa-ntimplat dar sa se faca si publice fie ele si initialele ca sa nu mai spun localitatile si efectele nu vreau sa le enumar.
1.3  RE: Chiar nu ne puteti scuti cu art. de acest fel? trimis de
(30 aug 2008, 12:22:06
temida......esti o proasta.....o analfabeta......care se plictiseste grozav acasa.....sau la servici.....si care nu e bagata in seama de nimeni.....ptr ca esti proasta......si urata......si proasta.......si urata.......si n-ai pic de umor.........sau inteligenta........sau cultura generala........ptr ca esti o varza.......murata.......din milisauti.....
1.4  RE: Chiar nu ne puteti scuti cu art. de acest fel? trimis de
(30 aug 2008, 12:30:34
SINUS , daca zici ca asti asa de...." ALFABETIZAT " , cum zici ca trebuie scris in ..."opera" ta : "servici " sau.....serviciu ???

cat despre...milisauti......: E RECE TARE !!!!
1.5  RE: Chiar nu ne puteti scuti cu art. de acest fel? trimis de
(30 aug 2008, 13:49:12
Pentru Temida:nu se pun decat maxim TREI puncte...
1.6  RE: Chiar nu ne puteti scuti cu art. de acest fel? trimis de
(30 aug 2008, 20:42:51
Temida ! Iti citesc frecvent comentariile pe care le faci, si constat ca, ori nu ai multa minte, ori esti femeie cu adevarat. Ai multe lipsuri, in gandire, interpretare, scriere, gramatica,etc. Stai mai bine acasa si nu te mai baga, ca musca in ...urul calului. E pacat .
1.7  RE: Chiar nu ne puteti scuti cu art. de acest fel? trimis de
( 1 sep 2008, 20:54:48
pt.ELODIA CE ADEVARATA : te....repeti !!! e acelasi comentariu de acum cateva zile !!!

esti de rasul....calului din comentariul tau .

nu mai.....copia , ca nu-i ...frumos .
2.   Lipsa de...profesionalism al...ziaristilor !! trimis de
(30 aug 2008, 11:44:11
va dati seama domnilor...ziaristi ca prin..."reusitul articol " puteti duce la...destramarea a...DOUA FAMILII ????

oare prin faptul c-ati ....dat numai...initialele amantului si...varsta amantei credeti ca n-ati depasit limitele....secretului profesional ???

voi , ca voi , poate n-aveti destula...experienta , dar....redactorul sef......trebuia sa fie mai....profesionalist !!!

mai pe...scurt : ATI DAT CU....BOTA-N BALTA !!

dar ce...importanta are...., doua familii care pe langa...."nefericirea" lor , mai trebuie sa...suporte si....PROSTIA VOASTRA ?!

pacat......

2.1  RE: Lipsa de...profesionalism al...ziaristilor !! trimis de
(30 aug 2008, 12:01:54
Ai pus mai multe puncte decat cuvinte. Tu ai postat un comentariu pentru ca ai ceva de spus, adica sa vada si altii parerea ta. Dar scrie cursiv te rog. Ce-i cu atatea puncte de suspensie?!
2.2  RE: Lipsa de...profesionalism al...ziaristilor !! trimis de
(30 aug 2008, 16:03:31
intra in panica de cuvinte, si poate nu are dictionaru linga eahappy:):):)
2.3  RE: Lipsa de...profesionalism al...ziaristilor !! trimis de
(30 aug 2008, 17:49:45
Temido, de cand te`au parasit neuronii ai mai trecut pe`acasa? Si, ca femeie, ce parere ai despre proasta care crestea copii acasa in timp ce sotul era la coarde pe nu stiu unde? Nu ziarul i`a dat de gol, s`au dat singuri de gol. In plus, se scrie "copiii sunt prosti", nu "copii".

Si, ptr ceilalti, aceasta individa scrie cu multe "..." pentru a inlocui balbaielile sau "aaa"-urile, ce nu va e clar?
2.4  RE: Lipsa de...profesionalism al...ziaristilor !! trimis de
(30 aug 2008, 20:38:09
Temida, tu cate familii ai desfacut? Ma mir si eu la cat de urata esti cum ai reusit asa ceva.
2.5  RE: Lipsa de...profesionalism al...ziaristilor !! trimis de
(30 aug 2008, 23:36:07
e bine ca s-a scris de asa vitejie ca sa fie invatatura de minte ptr cei curiosi .

2.6  RE: Lipsa de...profesionalism al...ziaristilor !! trimis de
(31 aug 2008, 23:06:07
Titlul e de-a dreptul tampit. La Turcu nu ai ce sa te astepti ca e toanta, da nu stiu Paiu cum de a semnat asa un articol. Ce rost are mazgalitura asta?! Asta e articol. De ce nu scrieti de corupti de probleme reale din Suceava si din judet?! Margaliti tampenii, pe bune, ce e cu articolul asta?!
3.   Neglijent scris! trimis de
(30 aug 2008, 12:01:36
Temida, esti realist, dar ce-i cu punctele care le pui aproape dupa fiecare cuvint? La ce ajuta!? Se citeste greu si-i enervant!

Corijeaza-te omule, ca s-ar putea sa fie si profi de romana prin preajma.
3.1  RE: Neglijent scris! trimis de
(30 aug 2008, 13:26:47
Omul (temida) e balbait/a, lasati-l in pace....
4.   Aproppo de...puncte, puncte (... , ... ,... ) trimis de
(30 aug 2008, 12:24:47
fiecare cu....prostia lui din...cap , mai...mult sau mai ...putin daunatoare pentre....societate .

am si eu...."fixul" meu .... .

fratilor , dati-mi voie sa ma simt si eu intr-o societate....democratica si....egala pentru toti , indiferent de....pregatire , culoare, gen , orientare politica , etc, etc ,etc !!

stiu ca totul e doar o...propaganda si...nimic nu-i...adevarat din ceea ce spun...politicii , dar va rog sa ma...lasati sa ma...simt ca si cum as trai intr-o societate...ideala !!

CHIAR E ASA DE....GREU SA DATI...DOVADA DE...PUTINA...BUNAVOINTA ??!!
5.   Temida esthi tare trimis de
(30 aug 2008, 12:48:27
:)
5.1  RE: Temida esthi tare trimis de
(30 aug 2008, 17:50:37
Democratie e o utopie...
5.2  RE: Temida esthi tare trimis de
(30 aug 2008, 19:14:53
ma KKK , vad ca si tu....."stii" sa...scrii !!!

mai citeste o...dat ce-ai...scris.
5.3  RE: Temida esthi tare trimis de
(30 aug 2008, 23:07:21
Eu...am....scris...gresit...din.... graba..... in...nici...un...... caz....nu ..... enervez....... lumea.... constant.....cu...... punctele..... mele.... de..... suspensie! Nu.... asa.... de..... des.... ca.
5.4  RE: Temida esthi tare trimis de
(30 aug 2008, 23:09:06
Textul de mai sus e: "Eu am scris asa din graba, in nici un caz nu enervez lumea constant cu punctele mele de suspensie! Nu asa de des ca tine, cel putin!". Portalul Mincinosului de Suceava e f tare, se pare ca numai tie iti accepta mia de puncte...
6.   Articol super trimis de
(30 aug 2008, 13:03:28
Ai cui erau papusoii?
6.1  RE: Articol super trimis de
(30 aug 2008, 17:30:55
da ce stiuleti primeste ea acasa!!!
6.2  RE: Articol super trimis de
(31 aug 2008, 01:55:46
Poate ca defunctul a facut infarct cand a vazut ca tantica era infipta intr-un stiulete.
7.   Sa mori cu pantaloni-n vine trimis de
(30 aug 2008, 13:46:27
Sa vezi si sa nu crezi. Sa mori cu nadragi-n vine. Afurisita treaba si cu stremeleagul si cu pizzda. Cred ca tuculanul nu mai vazuse asa ceva si l-au prins caldurile. Auzi domnule sa te duci la furat de pizzzda straina si sa o mierlesti. Zi fereasca-ma Dumnezeu si fa cruce cu limba.
7.1  RE: Sa mori cu pantaloni-n vine trimis de
(31 aug 2008, 00:40:19
Daca o facea cu limba nu murea
8.   Mmm trimis de
(30 aug 2008, 14:22:47


el a murit , a scapat de juecata lumi , dar ea , ca femie , cum scoate obrazu curat .de asta e bine ca femeia sa judece cu capu si nu cu c.. noi barbati sintem mai judecati _(murim) nu as vrea sa fiu in pielea ei , sa intri in gura lumi..........
9.   R trimis de
(30 aug 2008, 15:27:20
ma pis pe gura lumi.de asta no sa poata femeia dormi ?
10.   A mai picat un record trimis de
(30 aug 2008, 17:27:33
Din ultimele informatii s-a aflat ca masculul avea o piesa de o lungime nebanuit de

maaaaaaaaaare si in urma decesului ea a rama tot asa iar acum toti se intreaba cum i se va pune capacul cu antena ridicata. Oricum lungimea antenei a batut un nou record al Romaniei, din aceasta cauza si femeia fiind atat de confuza in momentul aparitiei ambulantei. Oricum ziarista care a fost la fata locului nu va regreta ce a vazut.
11.   Comentariu trimis de
(30 aug 2008, 18:40:16
dovediti lipsa de profesionalism publicand asa ceva!

12.   Pt Raaspopitu trimis de
(30 aug 2008, 18:57:30
Domnule care faci cruce cu limba, degeaba o faci, cu asa un limbaj nu-ti ajuta la nimic. Trebuie sa dovedesti tu si altii ca tine ca stiti sa injurati, sau sa folositi argoul romanesc. Orice incult si "toparlan", de care tara asta e plina, poate sa faca asta.

Vreti sa traiti intr-o tara civilizata, dar va comportati exact la polul opus. La fel ca presa de multe ori.

13.   Surori trimis de
(30 aug 2008, 20:27:55
Inainte ,daca va mai amintiti era de belea Ofticoasa ,acum a aparut Temida!

Oare nu sunt una si aceiasi persoana?
13.1  RE: Surori trimis de
(31 aug 2008, 19:13:06
ofticoasa era destepta,spontana si avea un umor fin.Scria asa cum vorbesc 90% dintre moldoveni.Dar ceea ce scria era mereu bine gandit.Chiar ii simt lipsa.

Ofticoaso,ai plecat de tot?

13.2  RE: Surori trimis de
(31 aug 2008, 22:14:17
pai ofticoasa era o prapadita de vreo 40 de ani, cu chiosc la piata burdujeni, dar avea vreo 12 clase peste temida. nici temidu nu e prost, dar sufera de aroganta si bagare in seama
14.   Chiar asa trimis de
(30 aug 2008, 20:39:33
ai dreptate , si chiar merita stulete nu gluma,ai dreptate bolek
15.   Ei.. trimis de
(30 aug 2008, 21:56:30
Si-uite-asa as vrea sa moooooooooor!........
16.   Foarte tare trimis de
(31 aug 2008, 11:11:34
..un nou articol de nota 10 (cu minus) a domnului Paiu. Asa-i cand ai numai paie-n cap. Oricum, vad ca mr. Paiu trage foarte tare in ultima vreme sa il ajunga in prostie pe mentorul lui, maestrul Sergiu Rusu.
16.1  RE: Foarte tare trimis de
(31 aug 2008, 23:08:35
Corect, ai pus punctul pe i YO, daca si astia sunt ziaristi.............
17.   :)))) trimis de
(31 aug 2008, 23:18:40
Pintea a lu domnu era obosit si venit de pe alte drumuristraight face Ce ia trebuit lui in porumb se ducea la un hotel da nu in porumb... sa fin seriosi... a murit cu mortu-n plasa
18.   Recomandari trimis de
( 1 sep 2008, 08:52:05
In general, acest gen de articole se scriu de barbati, de aceia asi recomanda d-nei Cristina Turcu sa se abtina de la articolele cu pricina. Este doar o recomandare, altfel risca sa intre in gura lumii, ca in cazul de fata. In rest apreciez stilul ei din toate punctele de vedere. Sanatate la toata lumea.
19.   Rusine trimis de
( 1 sep 2008, 09:21:58
Rusine autorilor acestui articol, dar si redactiei ca permite imprimarea articolelor de acest fel. Nu au nici un drept sa judece oamenii, indiferent de ce si cum au murit. In afara de faptul ca rasucesc cutitul in rana unei familii indurerate, mai arunca cu noroi intr-un om despre care nu stiu ninic. De ce nu lasati **** in pace, acolo unde sunt? La fel cum ati facut si cu cei 3 tineri morti in ajunul Revelionului de la Floreni! Unde va este deontologia profesionala de care faceti atata caz peste tot? De ce va bagati in sufletele celor ramasi cu cizmele?
20.   Chiar saa trimis de
( 1 sep 2008, 09:54:47
chiar a murit cu aia in sus???????? naspa stire pentru familia barbatului.
21.   Lipsa de cultura trimis de
( 1 sep 2008, 19:23:38
Cu ce drept judecati toti ****?Va credeti perfecti?Nimeni nu este perfect...Iar voi cei care faceti comentarii ati fost acolo?Stiti ce s-a intamplat?Nu va ganditi putin la familiile care pe langa faptul ca sunt indurerate mai trebuie sa vada si dobitociile pe care le scrieti voi in lipsa de ocupatie.Si mai ales in cazul accidentelor,toti sunteti destepti si judecati...V-ati pus vreodata in locul victimelor sau a familiilor...E foarte jenant ca traim intr-o tara unde nivelul de cultura este foarte scazut iar "prostimea" se bucura sa citeasca articole de senzatie si sa vizioneze emisiuni tampite.Asta e tot ce stie prostimea...sa rada...sa barfeasca si sa judece....stirile de senzatie fac deliciul multor prosti dar diferenta este ca o parte din ei (sau persoanele care nu isi pierd timpul cu asa ceva) nu mai fac si comentarii tampite prin care sa dovedeasca lipsa de cultura si mai ales de respect pentru semeni....Urate vremuri traim intr-o tara plina de prosti....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei