Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 aug 2008 - Anul XIII, nr. 204 (3885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stupefiante pentru studenţi

Cinci tineri, trimişi în judecată pentru trafic de droguri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cei cinci tineri acuzaţi că ar fi vândut canabis şi haşiş mai multor studenţi suceveni din Iaşi, care, la rândul lor, le aduceau la Suceava şi le consumau în cercuri restrânse de prieteni, au fost trimişi, ieri, în judecată.

Procurorii suceveni din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Terorism i-au dat pe mâna judecătorilor pe cei cinci (Hawiz Kardo Kamiran, de 21 de ani, Cristian Iordăchel, 29 de ani, Titi Constantin Stan, de 21 de ani, Lucian Codrin Poiană, de 21 de ani, toţi patru din municipiul Iaşi, şi Constantin Vlad Radu, de 22 de ani, din municipiul Piatra Neamţ) pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, faptă pedepsită cu închisoarea de la 3 la 15 ani.

Cei cinci sunt acuzaţi că în perioada martie-august 2008 au făcut mai multe tranzacţii cu canabis şi haşiş.

La începutul acestei luni, însă, afacerile ilegale ale celor cinci au fost întrerupte de poliţiştii şi procurorii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate, care i-au reţinut pe patru dintre traficanţi.

Al cincilea, Lucian Codrin Poiană, acuzat că ar fi fost pionul principal al acestei reţele, a reuşit să fugă de anchetatori, pe numele său fiind emis, însă, un mandat de arestare în lipsă.

Şi alţi tineri implicaţi în această reţea vor da cu subsemnatul în faţa procurorilor DIICOT, cercetările faţă de aceştia fiind disjunse într-un alt dosar penal.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci tineri, trimişi în judecată pentru trafic de droguri.
 Vizualizări articol: 1993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci tineri, trimişi în judecată pentru trafic de droguri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Canepa -Drog trimis de
(30 aug 2008, 14:30:36
Daca si canepa este un drog, recunoscut pe mapamond, atunci producatorii de droguri din Columbia si Afganistan trebuie lichidati complet. Sa se tina seama caci sunt niste copii si li se strica toata viata. Mare pacat. Prindeti otrepele care se ocupa cu asta.
1.1  RE: Canepa -Drog trimis de
(30 aug 2008, 14:47:50
nah ce sa faci traim intr-un **** de tara. Va recomand celor impotriva drogurilor dar care toarna alcool pe gat documentarul "is alcohol worse than ecstasy", facut de BBC. Il puteti gasi pe google video. Vedeti acolo pericolul real!
2.   Re trimis de
(30 aug 2008, 21:53:17
oare cat ne va lua sa ne civilizam si noi putin ??

suntem intr-o tara de toata cacao...felicitari politistilor care au distrus poate 5 familii.

3.   Numai ,,kakaturi ,,...invatam de la capitalisti !! trimis de
(30 aug 2008, 22:33:52
1)In primul rind daca s-ar LEGALIZA cinepa pe planeta asta ...n-am mai taia atitea paduri.

2) S-a dovedit ...canibis este foarte bun sa fie folosit de pacienti care nu suporta ,,medicamentele legala,,

3) Alcolul distruge mai multe vieti si face mai multa lume nebuna decit daca fumezi un joint sau maninci o prajitura cu canibis.

4) In palaria mea !...de ce statul roman nu legalizeaza cinepa si prostitutia ??

Am deveni cei mai bogati din Europa ...taxele platite de turisti americani de la care invatam tot ,,kakatul ,,...si de la toti Europeni din ,,FREE F.... West ,,ne-ar educa copii in cele mai avansate scoli ,am avea batrini acestei tari fericiti ,sanatosi si satui .Hai mucles ...nu sari cu gura ...dupa ce iti faci educatie despre medicina canibis si despre cinepa vino si iti rage prostia religioasa sau indoctrinata .Pacat ca noi romani nu stim sa avem grija de noi si ii lasam pe alti sa ne spuna cind si cum sa ne kakam !
3.1  RE: Numai ,,kakaturi ,,...invatam de la capitalisti !! trimis de
(31 aug 2008, 10:24:17
constat ca pentru tine si pentru cei asemenea tie nu va trebuie legalizare,doar ingaduinta. In virtutea celor spuse de voi pe primul loc ar trebui legalizata prostia,ca sa nu fiti din prima in ilegalitate.
4.   SCHIMBA CONSTITUTIA trimis de
(31 aug 2008, 04:52:12
Propun sa facem toti sex cu nevestele celor care candideaza la parlamentare,,,in grup de 6,,,ca si asa barbatia lor este de tot rahatul.Nu-i asa ?Care esti barbat adevarat sa ma contrazici si sa legalizati sexul pe foloase :cuvenite !

Sa facem c.s.cu nevestele politistilor corupti si incompetenti!
5.   Amsterdam,prostia, si marijuana trimis de
(31 aug 2008, 23:27:42
Olandezii sunt prosti? Marijuana si Hasisul e legal si super folosit in D Rosu din Amsterdam. Orisicine care a trecut pe acolo stie de ce vorbesc. Alcoolul care e principala cauza de deces in romania in schimb este foarte acceptat.Ciudat. Nimeni se intereseaza care e adevarul doar sa voreasca fara sa stie. Cat despre prostie, romania are vreo 22 milioane care cred ceea ce spun politicienii, avem vreo 50 ani in spatele europei, vreo 25 numai in spatele Cehiei, Poloniei si Ungariei. Poate Cineva se gandeste va spune adevarul legalizeaza hasisul si asa o sa avem si noi vreo 20 milione de turisti ca in Amsterdam, sau Praga, sau Budapesta(nu ca Praga sau Budapesta ar fi legal numai ca acolo macar poti sa fi turist si sa te simti bine) La cei care ma considera nebun va rog sa va urcati in trenul accelerat Iasi Timisoara, iar dupa aceea in un tren Budapesta Berlin. Eu cred ca ar trebui sa fie legalizata asa macar nu si-ar mai da cu topoarele in cap.. ma duc sa fumez o tigara de maria....ciao
6.   Free your mind trimis de
( 1 sep 2008, 00:02:07
citeam definita care au pus wikipedia romania la canepa si mor de ras....conform lor ai doua plante; hasis si marijuana....hehehe cata nestiinta. In fine e legal sa fumezi in toate tarile UE e ilegal sa vinzi sau trafici. Iar in olanda poti sal cumperi in coffe shops fara probleme, si sa-l consumi pe loc. Poti cumpara si ciuperci si cactusi. Iar in majoritatea tarilor UE e legal uzaul medicinal si tu personal poti avea propria ta planta pt consum propriu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei