Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 aug 2008 - Anul XIII, nr. 183 (3864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Neglijenţă

O maşină s-a prăbuşit în groapa săpată pentru refacerea termoficării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Maşina unui sucevean s-a prăbuşit ieri, parţial, într-o groapă săpată pentru înlocuirea conductelor de termoficare, de pe strada Tudor Vladimirescu, punând în pericol atât muncitorii care sapă şanţurile respective, cât şi pe cei care vor avea de montat noile conducte.

Locuitorii străzii respective au fost anunţaţi cu o zi înainte să îşi ia maşinile parcate în zonă, pentru că pe acolo vor fi săpate şanţuri mari, dar se pare că avertizarea nu a ajuns şi la proprietarul Oltcit-ului care  e pe cale să se afunde cu totul în groapă, după ce un val de pământ de sub el s-a surpat cu tot cu bordura care îl susţinea.

“Cei de pe stradă spun că maşina nu a fost mutată de acolo de ani de zile. Nu ştim cine e proprietarul, deşi am tot întrebat printre oameni, să îl rugăm să o mute”, spun muncitorii care au săpat şanţul chiar pe lângă maşină.

Numai că după ploile abundente din ultima vreme, pământul încă umed a cedat uşor sub greutatea maşinii, care mai avea puţin şi intra cu totul în şanţ, dacă nu era proptită de către muncitori cu nişte pari daţi de oamenii de la casele din jur.

Maşina respectivă, afundată parţial în şanţ şi înconjurată de valurile de pământ, poate fi o capcană mortală pentru cei care vor mai avea de lucrat acolo, la montarea de noi conducte termice, dar şi pentru copiii care se vor juca în zonă, după plecarea echipelor de lucru.

 

Femeie căzută în şanţ, de pe podeţul de trecere

În acelaşi loc în care maşina s-a prăbuşit parţial în şanţ, tot ieri a mai avut loc un incident, o femeie ajungând în acelaşi şanţ, cu tot cu podeţul care a fost pus pentru a permite trecerea.

Bătrâna, care venea de la cumpărături, abia de a apucat să facă doi paşi pe podeţul de fier, că acesta s-a şi prăbuşit în şanţ, cu tot cu ea. Vina e a celor care au poziţionat aiurea podeţul, şi în cazul acestuia, pământul surpându-se pe una din margini, încât femeia a ajuns în şanţ cu tot cu sacoşele de cumpărături. Din fericire, pe lângă sperietura zdravănă, femeia nu a păţit nimic.

În acelaşi timp, săpăturile pentru montarea conductelor de termoficare au produs pagube şi unor locuitori ai străzii respective, cărora utilajele de săpat le-au secţionat conducta de apă rece, reparaţiile urmând să fie puse tot în cârca acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină s-a prăbuşit în groapa săpată pentru refacerea termoficării.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O maşină s-a prăbuşit în groapa săpată pentru refacerea termoficării5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Responsabilitate trimis de
( 6 aug 2008, 12:56:24
Poate sa fie si masina papei, desteptilor! Voi aveti datoria sa eliberati carosabilul de toate obstacolele si apoi sa sapati, in conditii de siguranta. Grija sa nu sa nu va intalniti cu cei de la Test Prima ca si aia sapa un sant, nu de alta da cadeti unii in groapa celorlalti!
2.   Indignare trimis de
( 6 aug 2008, 16:09:39
Urmaresc zilnic ce se intampla in municipiul nostru si tot mai des din cauza lucrarilor de reparatii se produc *accidente*. Chiar tot ce conteaza este ca treaba sa fie terminata? Primaria nu ia in calcul si faptul ca firmele care lucreaza pe drumurile publice au o mare obligatie asupra tuturor aspectelor care intervin in derularea lucrarilor(vehicule, pietoni,biciclisti,etc) ca acestea sa fie terminate in siguranata. Daca cineva sufera un *accident* (nn. doamna) - cine plateste pentru consecinte. Primaria acorda prea simplu dreptul unei companii de a efectua lucrari in zonele urbane. In atentia d-lui viceprimar H.
3.   Adevarat trimis de
( 6 aug 2008, 17:41:21
Un **** de OLTCIT antic (pe lampi) cum s-ar spune,dal dreak,si asa se pisau cainii pe el de cativa ani.De ce nu-i da nimeni foc?
3.1  RE: Adevarat trimis de
( 6 aug 2008, 20:46:10
corect
4.   Procedura corecta trimis de
( 6 aug 2008, 21:53:10
Lucrarile trebuiau anuntate cu cel putin trei zile inainte, punand indicatoare de interzicere a stationarii pe perioada lucrarilor. Cine nu lua masina de acolo putea fi ridicata cu forta, in aceste conditii proprietarul suportand cheltuielile. Dupa aceea firmele pot lucra in liniste. Presupun ca asa artrebui sa functioneze normal. Nu stiu exact ce spune legea, dar eu in locul proprietarului as da firma de constructie in judecata.

Pentru domnul Cosmin Romega: sperietura zdravana nu-i o fericire chiar asa de mare.

In rest va doresc tuturor toate cele bune.
5.   Fefe trimis de
( 7 aug 2008, 10:42:28
KEKENISA BEKELE, esti ANTINC(A), putred(a) !!! Indiferent a CUI e masina, INDIFERENT de CAND sta acolo, este un OBIECT care NU-TI apartine si NU AI DREPTUL sa-l distrugi in nici un fel !!! Dar, cu niste IDIOTI ca tine....
5.1  RE: Fefe trimis de
( 7 aug 2008, 20:41:20
"EF",daca nu stii,te anunt eu:aceasta "rabla" este abandonata de peste 3 ani,trec pe langa ea in fiecare zi.Ministerul Transporturilor si RAR,in baza UOG nr 377/2006,poate ridica masinile abandonate si pe cele care nu au ITP si asig obligatorie la zi.Deci,aceste "Mercedes-uri" pe lampi antice, si-au pierdut inmatricularea,sunt radiate si trebuie distruse.Asadar,daca te-ai suparat,mergi tu si sapa sub o masina un canal de 1 m latime si 1 m adancime cu o masina deasupra.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei