Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 aug 2008 - Anul XIII, nr. 183 (3864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Excursie penală

Au venit să spargă autoturismele sucevenilor cu o maşină furată de la Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri din municipiul Botoşani sunt cercetaţi de poliţie, după ce, cu o maşină furată, au venit la Suceava şi au spart mai multe autoturisme.

Poliţiştii botoşăneni au reuşit însă să-i prindă la câteva ore după comiterea furturilor.

În noaptea de duminică spre luni (3/4 august a.c.), geamurile de la portiera stânga faţă a trei autoturisme, două Dacia Logan şi un Cielo, parcate pe raza municipiului Suceava, au fost sparte de hoţi, din interiorul maşinilor fiind furate două radiocasetofoane şi un CD-player.

Poliţiştii suceveni au fost anunţaţi de comiterea furturilor în aceeaşi noapte, de către colegii lor din Botoşani, care au reuşit să-i prindă pe hoţi, aceştia fiind identificaţi în persoana a patru tineri botoşăneni, Florin C., în vârstă de 24 de ani, Dragoş T., de 19 ani, şi minorii P.T. şi E.M., ambii elevi, în vârstă de 16 ani.

Potrivit judiciariştilor botoşăneni, cei patru au furat, duminică seară, de pe raza municipiului Botoşani, un autoturism Honda Civic. Cu această maşină au venit la Suceava, au spart cele trei autoturisme, după care s-au întors la Botoşani.

 

Hoţul de la volanul maşinii furate, fără permis de conducere

La intrarea în municipiul Botoşani, însă, maşina în care se aflau cei patru tineri a fost oprită de un echipaj de poliţie, oamenii legii fiind sesizaţi deja despre furtul autoturismului Honda Civic.

La volanul maşinii furate se afla tânărul în vârstă de 19 ani, care, aveau să afle poliţiştii, nu avea nici măcar permis de conducere. Ba mai mult, Dragoş T. se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind găsit cu o alcoolemie de 0,43 la mie în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, cei patru fiind suspecţi şi în alte furturi din auto comise pe raza celor două judeţe şi rămase cu autori necunoscuţi.

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus cercetarea autorilor în stare de libertate, motivându-se că prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi că nu au antecedente penale”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au venit să spargă autoturismele sucevenilor cu o maşină furată de la Botoşani.
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Au venit să spargă autoturismele sucevenilor cu o maşină furată de la Botoşani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pericol social trimis de
( 6 aug 2008, 11:55:37
pedeapsa ptr furt + pedeapsa circulatie fara permis + pedeapsa circulatie cu alcool in cap = minim 30 ani puscarie
2.   Nici un pericol trimis de
( 6 aug 2008, 13:29:13
Pentru X : pedeapsa in Romania = 3 luni cu suspendare ! Doar daca-i sparge masina vreunui judecator sa-i dea cu executare !
3.   IAR NE CALCA PAIOSII? trimis de
( 6 aug 2008, 13:39:05
VIN PESTE NOI PRECUM VENEAU TURCII, PAZITIVA DE JUCATORII DE REZERVA! TOTI VISEAZA SA AIBA BULETIN DE SUCEAVA,ASTEA ISI DOREAU SI DOSAR DE SUCEAVA,TOT E MAI BINE!
4.   La parnaie cu ei trimis de
( 6 aug 2008, 14:18:28
Si mie mi-a furat acum 3 sapt. din Dacia logan un Gps si detector radar.mi-a spart geamul de la portiera din fata dreapta ,sa-i jupoi daca aflu cine sunt..... niste animale fara simt...
4.1  RE: La parnaie cu ei trimis de
( 6 aug 2008, 16:41:54
Stelica, esti prost de dai in gropi daca tu iti lasi GPS si detectoru in masina...mai deschide ochii sa vezi in ce lume traiesti...Numa bine
5.   Ha ha ha trimis de
( 6 aug 2008, 15:00:14
Rupt in c u r si fara de bani din judetul b.....ni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei