Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 aug 2008 - Anul XIII, nr. 183 (3864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Infrastructură

Firmele de asigurare vor plăti refacerea drumurilor SAPARD afectate de inundaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Investiţiile SAPARD în infrastructură afectate de inundaţii vor fi refăcute cu fonduri provenind din despăgubirile acordate de firmele de asigurare.

Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, a precizat că a solicitat Consiliului Judeţean Suceava să prezinte o situaţie exactă a drumurilor, podurilor şi podeţelor afectate de inundaţii, în condiţiile în care aceste investiţii au fost realizate cu fonduri europene, prin programul SAPARD. El a precizat că toate aceste investiţii sunt asigurate la firme specializate, urmând ca pagubele să fie suportate de acestea.

„În perioada imediat următoare ne vom întâlni cu reprezentanţii firmelor de asigurări din Suceava, pentru a urgenta acordarea despăgubirilor, în aşa fel încât să putem să începem cât mai repede lucrările de reabilitare a infrastructurii”, a declarat Alexandru Băişanu.

 

Alunecările de teren au distrus opt case

Pe de altă parte, prefectul judeţului a arătat că opt case din trei comune sucevene au fost afectate de alunecări de teren, urmând să fie demolate deoarece pun în pericol viaţa persoanelor care stau în aceste locuinţe. Băişanu a precizat că în aceste trei localităţi, Straja, Vicovu de Jos şi Brodina, s-au produs alunecări de teren în urma ploilor. În ultimele două dintre aceste localităţi, în urma alunecărilor mai multe case au coborât cu cel puţin 10 metri faţă de nivelul la care se aflau construite. El a arătat că alunecările de teren au afectat şase case în Straja şi Vicovu de Jos şi două în Brodina. „Am stabilit să demolăm aceste case, astfel încât să nu se producă o tragedie. Urmează ca o comisie specială să evalueze pagubele , astfel încât să putem acorda despăgubiri persoanelor care au rămas fără locuinţe”, a încheiat prefectul de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firmele de asigurare vor plăti refacerea drumurilor SAPARD afectate de inundaţii.
 Vizualizări articol: 1063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firmele de asigurare vor plăti refacerea drumurilor SAPARD afectate de inundaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei