Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 aug 2008 - Anul XIII, nr. 183 (3864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alături de oameni

Dumitru Morhan şi UDUR au dat ajutoare pentru sinistraţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Uniunii Democrate a Ucrainenilor din România (UDUR), Dumitru Morhan, a ţinut să fie alături de sucevenii greu încercaţi de inundaţiile de la sfârşitul lunii trecute.

O notă în plus pentru omul de afaceri este faptul că a oferit sprijin atât comunităţilor de ucraineni, cât şi celor de români.

Primarul din Grăniceşti a ţinut să amintească faptul că preşedintele UDUR a trimis o wolla pentru a-i ajuta pe oamenii din Gura Solcii să îndepărteze mai rapid efectele viiturilor.

Şi la Ulma, una dintre comunele cele mai grav afectate de viituri, Dumitru Morhan a reuşit să ajungă sâmbătă, chiar dacă drumul era încă impracticabil. Pe lângă faptul că a adus ajutoare, Dumitru Morhan a pus mâna să ajute la descărcarea produselor care urmau să fie donate sinistraţilor.

Preşedintele UDUR a împărţit alimente constând în pâine, făină albă, cozonaci şi a donat bani familiilor ale căror case au fost afectate sau  distruse de ploile de la sfârşitul lunii iulie.

Primarul din Ulma i-a mulţumit lui Dumitru Morhan pentru acest sprijin.

„A fost printre primii care a ajuns la noi, şi sperăm că va mai veni aici pentru că oamenii au mare nevoie de sprijin”, a precizat alesul din Ulma.

O altă zonă grav afectată de viituri a fost Maramureşul, acolo unde sute de gospodării au ajuns sub ape sau chiar au fost distruse.

Deşi este originar de la Poienile de sub Munte, Ştefan Buciuta, deputatul din partea ucrainenilor în Parlamentul României, nu şi-a făcut apariţia printre săteni, astfel încât singurul sprijin a fost celor oferit de Dumitru Morhan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Morhan şi UDUR au dat ajutoare pentru sinistraţi.
 Vizualizări articol: 839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumitru Morhan şi UDUR au dat ajutoare pentru sinistraţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tepar trimis de
( 6 aug 2008, 12:21:06
campanie electorala domnule morhan!vin alegerile si vrei parlamentar.cine stie pe cine ai tepuit cu faina care ai duso.indata auzi de un proces cu unul care tia dat faina si cozonacii

2.   Pentru "eu" trimis de
( 6 aug 2008, 14:50:26
Bre opincarule sef, bre !!! Ca sa vezi ca si altii in afara de PD-L ajuta oamenii. La mintea ta odihnita n-ai cum sa intelegi de ce unii oameni se ajuta neconditionat. Oricum am inceput deja sa te caut. Si te gasesc pana la urma ca sa te invat ce inseamna 7 ani de acasa. Nu stiu inca daca stai sau nu prin centru, dar de acolo iti trimiti comentariile ieftine. U can run but u can't hide !!!
3.   Teparul de morhan trimis de
( 6 aug 2008, 17:32:08
voi stiti ca d....morhan nu plateste angajatii la timp.......................... are bani de donatii.bulangiul.fura cat poate si nimeni nu-l prinde!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei