Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 aug 2008 - Anul XIII, nr. 183 (3864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Delăsare

Obligat să stea de două luni cu o groapă în poarta casei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În centrul Sucevei, la doar câteva sute de metri de Autogară, pe una din cele mai circulate şi mai înghesuite străzi din Suceava – Petru Rareş, în apropierea Serviciului de Eliberare a Paşapoartelor, de aproape două luni stă „căscată” o groapă săpată de Test Prima.

Constantin Alexa e disperat că groapa a rămas de atâta vreme în poarta casei sale, iar cei care au săpat-o au uitat să mai revină. A semnalat problema celor care sunt responsabili, dar nimic nu s-a rezolvat.

“De două luni nu mai pot intra nici cu maşina în curte. Am lăsat-o parcată pe altă stradă, că la ce aglomeraţie e aici mai rău încurcam. Şi aşa groapa asta împiedică circulaţia, plus că multă lume vine şi îmi reproşează mie de ce ţin groapa asta aici. A venit şi Poliţia şi m-a luat la întrebări, mai să fiu amendat, că de ce ţin groapa asta neacoperită. Aş putea să o acopăr chiar eu, dar am voie să mă bag peste lucrarea lor?”, se întreabă omul, a cărui răbdare a ajuns la capăt.

 

Două cabluri ce trebuie unite, cauza gropii lăsate descoperite de luni de zile

Problema lui Constantin Alexa a început în urmă cu câteva luni, când au început lucrările de termoficare pe strada respectivă. Omul a acceptat chiar ca în curtea sa să fie amenajat puntul termic, dar răsplata sa a fost faptul că i-a fost lăsată pe cap povara gropii din poartă.

„Au venit o vreme diverse echipe, şi-au făcut treaba şi acum mai au de unit doar două cabluri, dar de aproape două luni nu a mai apărut nimeni. Am grijă mereu ca măcar panourile de protecţie să rămână în picioare, să nu cadă careva în groapă”, spune Constantin Alexa.

Responsabilii de la Test Prima spun că ştiu de problema gropii din trotuarul străzii Petru Rareş, de la numărul 68, unde mai au de făcut doar o manşonare a cablurilor, dar că nu au avut până acum aprobarea celor de la Termica, care finanţează lucrarea.

“Până la sfârşitul săptămânii vom rezolva şi cu groapa asta”, spun aceştia, conştienţi că lucrarea este una extrem de simplă, dar pentru care trebuie totuşi adusă o echipă care să astupe groapa şi să repare trotuarul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Obligat să stea de două luni cu o groapă în poarta casei.
 Vizualizări articol: 881 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Obligat să stea de două luni cu o groapă în poarta casei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezmat trimis de
( 6 aug 2008, 11:58:58
tara lui papura voda .......fiecare face ce vrea ....daca era lege cei de la test trebuiau amendati crunt.......oare in alta tara asa se intimpla?
2.   Ia uite si pulitia trimis de
( 6 aug 2008, 12:16:25
"A venit si Politia si m-a luat la �ntrebari, mai sa fiu amendat, ca de ce tin groapa asta neacoperita. "

...haha...pai nu ai stiut si tu raspunsul lui Moromete la intrebarea cu de ce? Pai CA SA SE MIRE PROSTII !!!

alti prosti si astia...Bafta cu groapa domnule
3.   O tara de prosti trimis de
( 6 aug 2008, 15:33:48
tampesti de cati prosti isi bat joc de banii publici
4.   POCAITUL trimis de
( 6 aug 2008, 17:31:30
pe pocaitul de juravlea il doare in c.r, el se orienteaza de unde vin mai multi bani, in rest ioc; nu se vede cate strazi au distrus test prima? huoooooooo POCAITULE
5.   Este o cazemata ruseasca trimis de
( 6 aug 2008, 17:45:38
POate este o cazemata de unde se pazeste granita cu Ukraina.Sau s-a descoperit pertol,de aceea nu o astupa.Unii spun ca groapa cu pricina s-a facut ptr a se monta statuia lui Mirza.Ha,ha,ha,ha,ha,ha!!!!!!
6.   Bre marzanu e in gropa ca a pierdut CJ trimis de
( 6 aug 2008, 22:15:58
nu ii mai trebue statuie ca e in mlastina......DNA ul ii da frisoane

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei