Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2008 - Anul XIII, nr. 182 (3863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Umanitar

Copii din Ţibeni, într-o tabără gratuită la Braşov

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

24 de copii din Ţibeni, una dintre cele mai afectate localităţi în urma inundaţiilor, au plecat într-o tabără gratuită, oferită de Prefectura judeţului Braşov. Potrivit spuselor prefectului de Suceava, Alexandru Băişanu, copiii provin din familiile ale căror locuinţe au fost afectate de inundaţii.

Însoţiţi de trei educatoare, copiii din Ţibeni au plecat ieri în tabăra de la Braşov, urmând să fie cazaţi în mai multe pensiuni din acest judeţ. Alexandru Băişanu a arătat că transportul a fost asigurat de prefectura Braşov, instituţie care a trimis ieri la Suceava  ajutoare pentru mai multe localităţi afectate de inundaţii.

„Vrem să mulţumim Prefecturii judeţului Braşov pentru acest gest şi că un grup de copii din Ţibeni are posibilitatea să meargă în această tabără de vară”, a subliniat prefectul judeţului Suceava.

 

Încă 60 de locuri gratuite în pensiuni din Braşov

Încă 60 de copii provenind din familiile sinistrate în urma inundaţiilor din Moldova, de la sfârşitul lunii iulie, vor putea petrece mini-sejururi în pensiuni din judeţul Braşov, ai căror proprietari s-au arătat dispuşi să ofere locuri de cazare.

După ce câteva pensiuni din zona Bran-Moeciu au acceptat să primească, începând de ieri, 63 de copii din zonele sinistrate din Moldova, proprietarii de pensiuni din Şinca şi Poiana Mărului, judeţul Braşov, s-au arătat dispuşi să ofere, până la 15 septembrie, încă 60 de locuri pentru mini-vacanţe gratuite.

Reprezentanţii ANTREC Braşov au anunţat, ieri, că mai mulţi proprietari de pensiuni din judeţ s-au arătat dispuşi să ofere mini-sejururi gratuite copiilor din Moldova ale căror familii au fost afectate de inundaţii, după ce prefectul Adriana Donţu le-a lansat un apel în acest sens.

Reprezentantul ANTREC, Mioara Stoian, a declarat că proprietarii de pensiuni pot primi grupuri de copii din Moldova pe toată perioada vacanţei, până la 15 septembrie.

"Avem deja acordul pentru alte 60 de locuri de cazare în Moeciu şi tot atâtea locuri la Poiana Mărului. În plus, avem confirmări şi de la Şinca Nouă şi sperăm ca numărul proprietarilor de pensiuni care se vor alătura acestui demers să crească în perioada următoare. Suntem dispuşi să asigurăm astfel de mini-vacanţe până la 15 septembrie", a declarat sursa citată.

Primii copii din zonele sinistrate au ajuns la Braşov aseară, cu două autocare puse la dispoziţie de o firmă de transport. Un număr de 26 de copii, cu vârste între şapte şi 14 ani, provin din satul Ţibeni, judeţul Suceava, iar un al doilea grup, de 27 de copii cu vârste între trei şi zece ani, sunt din satele Săuceşti şi Buhoci, judeţul Bacău.

Ei vor fi cazaţi gratuit, timp de şase zile, în pensiuni din zona Bran-Moeciu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copii din Ţibeni, într-o tabără gratuită la Braşov.
 Vizualizări articol: 966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copii din Ţibeni, într-o tabără gratuită la Braşov0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ar fi fost frumos... trimis de
( 5 aug 2008, 19:42:30
....daca dnul prefect ar fi mentionat si faptul ca acesti copii au primit rucsacul pentru tabara de la Salvati Copiii....dar de, mai bine te lauzi tu decat sa multumesti celor ce te-au ajutat....noroc ca organzatia e mai interesata de binele copiilor decat de multumirile lui baisanu...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei