Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2008 - Anul XIII, nr. 182 (3863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nereguli

Mii de sticle cu alcool confiscate de Direcţia Vămilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva mii de sticle de alcool au fost confiscate de echipele de control ale Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Suceava de la mai multe depozite angro sau de la producătorii de alcool şi băuturi alcoolice din judeţ.

Potrivit unei informări a Direcţiei Regionale a Vămilor Iaşi, în timpul controlului au fost verificate 16 firme care comercializează băuturi alcoolice în sistem angro, la nouă dintre acestea fiind constatate contravenţii, respectiv SC Vivat Bucovina SRL, SC Botuşanu Com SRL, SC Miruna Import Export, SC Sasu SRL, SC Progresu Victoria SRL, SC Polmot Impex SRL, SC Tigris SRL, SC Valea Obcinilor SRL, SC Aripi Prod Com SRL.

Mai mult, la şase firme din cele nouă sancţionate, echipele de control ale Direcţiei Vămilor au dispus confiscarea a aproape 4.000 de litri de băuturi alcoolice nemarcate, marcate necorespunzător sau cu marcaje deteriorate. Confiscările de băuturi alcoolice s-au făcut de la SC Valea Obcinilor SRL, SC Aripi Prod Com SRL şi SC Progresu Victoria SRL.

În urma neregulilor constatate, Direcţia Vamală a propus anularea a şase atestate de distribuire şi comercializare în sistem angro, deţinute de firmele SC Vivat Bucovina SRL, SC Alcoolstar SRL, SC Delta SRL, SC Valvas SRL şi SC Progresu Victoria SRL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de sticle cu alcool confiscate de Direcţia Vămilor.
 Vizualizări articol: 1893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Mii de sticle cu alcool confiscate de Direcţia Vămilor2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuni din partea celor de la vama trimis de
( 5 aug 2008, 13:47:59
de ce domni de la renumita vama suceava nu spun cum stau lucrurile exact,de ce anunta ca au confiscat alcool de unde stiu ca era alcool si nu bautura alcoolica .si de ce dau nume de firme de la care nu sa confiscat nimic cum isi permit dumnealor sa faca publicitate sunt platiti din bani publici sau privati, de ce nu anunta domnul BOLOHAN CUM STIE DUMNEALUI SA FACA PERCHEZITIE NU CONTROL,SAU CUM ISI VINDE MARFA DE LA FIRMA SOTIEI PRIN AMENINTARE SAU INTELEGERI CU AGENTII ECONOMICI CARE DUMNEALUI CONSIDERA CA AU INCALCAT LEGEA SAU DOMNII DE LA VAMA APLICA LEGEA FACUTA DE DOMNL NEMTEANU
1.1  RE: Minciuni din partea celor de la vama trimis de
( 5 aug 2008, 15:23:28
Mai talambule , mai intai intereseaza-te cum si-a facut omu' casa si pe urma apuca-te de acuzat. Dar daca n-ai vreme pentru asa ceva, afla ca pamantul il are de la tatal lui (ca a avut omul casa in zona obcini si i-au daramat-o comunistii) iar cu banii de pe apartament si cu un imprumut de la banca a facut casa. Ce asa grozavenie iti pare?
2.   MINCIUNI trimis de
( 5 aug 2008, 14:03:57
Domnule Bolohan de ce nu anuntati presa si despre SPAGA care ati luato de la anumiti contribuabii sau ati aplicat alta lege (interna facuta de domnul NEMTEANU) . Domnul NEMTEANU de ce nu anunta la presa cite camioane are sau pe ce societate sunt credeti ca nu se stie va inselati.Domnule Bolohan cu salarul dumneavoastra de bugetar ati putut ridica o casa intro zona foarte buna,de ce nu dati la presa cu ce bani(spaga) ati facuto.
2.1  RE: MINCIUNI trimis de
( 5 aug 2008, 15:25:21
Mai talambule , mai intai intereseaza-te cum si-a facut omu' casa si pe urma apuca-te de acuzat. Dar daca n-ai vreme pentru asa ceva, afla ca pamantul il are de la tatal lui (ca a avut omul casa in zona obcini si i-au daramat-o comunistii) iar cu banii de pe apartament si cu un imprumut de la banca a facut casa. Ce asa grozavenie iti pare?
3.   Securistii de la vama suceava trimis de
( 5 aug 2008, 14:14:51
de ce domnilor de la vama suceava faceti controale mai ceva cum facea securitatea pe timpul raposatului.de cind aveti dreptul sa controlati in afara spatiului unde isi desfasoara activitatea societatea asta nu este abuz in servici sau credeti ca noi contribuabili la buget suntem slugile voastre, va inselati veti avea perte de foarte multe dosare penele personale nu la institutia statului care credeti ca este a dumneavoastra ,sau sunteti actionari si noi nu stim,
3.1  RE: Securistii de la vama suceava trimis de
( 5 aug 2008, 21:01:14
Daca tot se fac razii acum, sa se mearga si la barul lui Zaharescu(batausul criminal) si sa controleze. Sa vedeti cate sticle contrafacute veti gasi acolo.
4.   AI DREPTATE NR.6 trimis de
( 6 aug 2008, 08:28:50
SE DAU ACOLO NISTE BAUTURI DUBIOASE,TOTI BOSCHETARII STAU ACOLO,PROBABIL E SI FFF IEFTINA.SEARA CAND TRECI PE ACOLO E O ADEVARATA AVENTUR,TOTI BOSCHETARII ORASULUI SE INTALNESC SI BEAU ACOLO.ESTE O IMAGINE GROAZNICA SI NIMENI NU FACE NIMIC.A CUI ESTE ACEL SPATIU????CUM ESTE POSIBIL CA SA FUNCTIONEZE ASA CEVA .SA VINA SI PRESA SA VADA CUM STAU SI VOMITA PE ACOLO BOSCHETARII CUM SE CULCA PE BALUSTRADA,TOTI SE FAC CA NU VAD.LA FEL SI LA BARUL DIN GANG LA DORNA.IDENTIC,TIPETE SI BATAI INTRE DUBIOSII DE CARTIER.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei