Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2008 - Anul XIII, nr. 182 (3863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Donaţie

Deputatul Eugen Bejinariu - ajutoare de 17.000 de euro pentru sinistraţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu va aduce, în nume personal, un transport de ajutoare în valoare de 17.000 de euro pentru sinistraţi.

Transportul va ajunge miercuri la Rădăuţi, iar de aici pachetele vor fi distribuite de deputat şi echipa sa unor familii din zonele afectate de inundaţii.

Bejinariu va aduce 700 de pături, 10.000 de pet-uri de apă plată la 2 litri şi 10.000 de conserve. Conform deputatului, colegul său din Vrancea, deputatul George Băieşu, l-a informat că va trimite, în perioada următoare, un transport de materiale de construcţii destinate unor aşezăminte sociale afectate de inundaţii.

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD, prin preşedintele Gavril Mîrza, a anunţat că şi alte organizaţii PSD din ţară au venit sau vor veni în sprijinul familiilor care au avut de suferit de pe urma calamităţilor.

 

PSD Suceava continuă colecta de fonduri pentru sinistraţi

Mîrza a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că de la PSD Constanţa vin spre Suceava trei TIR-uri cu saltele, pături şi alte materiale de primă necesitate, la fel şi de la Dolj şi Vaslui, cu cereale şi materiale de construcţii.

„În contul organizaţiei judeţene s-au strâns din donaţii 300 de milioane de lei vechi. Sunt acţiuni pe care le facem cu sufletul şi nu dorim să politizăm prea mult. Cred că uneori se exagerează, când cu câteva sticle de apă minerală se apare pe toate televiziunile naţionale”, a afirmat Gavril Mîrza.

Acesta a mai spus că acţiunea de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţi va continua toată luna august şi se va prelungi şi în luna septembrie, dacă va fi necesar.

Liderul PSD a făcut din nou apel la Guvern, să ţină cont de cât de grav a fost afectată infrastructura judeţului Suceava, atunci când va repartiza fondurile pentru refacere.

„După o săptămână de la inundaţii, în judeţ mai sunt încă localităţi unde se poate ajunge doar pe calea aerului. Oamenii de acolo sunt disperaţi şi au nevoie de sprijin”, a mai spus Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Eugen Bejinariu - ajutoare de 17.000 de euro pentru sinistraţi.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Deputatul Eugen Bejinariu - ajutoare de 17.000 de euro pentru sinistraţi2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AJUTOARE trimis de
( 5 aug 2008, 11:49:17
FRUMOS GEST DIN PARTEA DEPUTATULUI BEJINARIU. ESTE DEPUTATUL CARE A AJUTAT CEL MAI MULT JUDETUL SUCEAVA. BRAVO LUI.
2.   E trimis de
( 5 aug 2008, 11:51:19
SI CAND ERA MINISTRU A AJUTAT MULT JUDETUL BEJINARIU. E FOARTE FRUMOS CA O FACE SI ACUM
2.1  RE: E trimis de
( 5 aug 2008, 14:07:44
BINE ZIS:" JUDETUL BEJINARIU".

ASTEPTAM PERSOANE CARE SA AJUTE SI JUDETUL SUCEAVA.
3.   NU, MUOLTUMESC trimis de
( 5 aug 2008, 11:58:46
PROBLEMA E SIMPLA: IAU DUPA REVOLUTIE CATEVA HECTARE DE PADURE LA BRODINA(CA DOAR, DE! ARE BALTA PESTE, IAR PSD-UL E LA PUTERE), APOI LE TAI.

VINE MUNTELE LA VALE PESTE BRODINENI, IAR EU APAR IN CHIP DE BINEFACATOR SI LE ARUNC 'SPE MII DE EURO DREPT AJUTOR.

MULTUMIM MULT, DAR NU AVEM NEBVOIE DE BANII TAI MURDARI, MAI BINE LASAI PADUREA ASA CUM ERA!

SI CAND TE GANDESTI CA TOT NOI SUNTEM ACUZATI CA TAIEM PADURILE!ACESTEA S-AU IMPARTIT INTRE BAIETII DESTEPTI, CARE LE-AU SI TAIAT PENTRU CA NU AVEAU O PARTICICA DIN SUFLET ACOLO, IN INIMA PADURII, IN TIMP CE MULTI PROPRIETARI DE DREPT ASTEAPTA SI ACUM SA-SI PRIMEASCA PROPRIETATEA.

4.   Periatii pe pSD-isti. trimis de
( 5 aug 2008, 12:29:37
Cred ca Emil si Mona sunt una si aceiasi persoana,laudatorul(ii) "groparilor Romaniei".Ce mult aveau nevoie "dalmatienii PSD-isti" de aceste laude!Oricum nici dracu nu o sa-i simpatizeze.De votat nici nu mai vorbim,au apus definitiv."Prostelile" pe care le duceau pana la derizoriu,promisiunile fara acoperire,sunt astazi povesti ptr nepoti.Gestul cu donatia este bun. In fapt,Bejinariu,poate sa cheltuie cat vrea,are de unde,ca doar si el este unul dintre acei mostenitori gen "Tamara".Nu cred ca a facut aceasta donatie,de dragul celor napastuiti,are un interes,il stim cu totii,acela de a pacali "purtatorii de stampile" la alegerile parlamentare din noiembrie.Nu-i asa d-le deputat?
5.   Fapte trimis de
( 5 aug 2008, 12:31:12
da ei alesi nostri cat au scos din conturile lor grase pt.sinistrati sau ei strang de la noi si se lauda rusineeeeee!!!!!!!!!!!!!!
6.   AJUTOARE trimis de
( 5 aug 2008, 16:20:33
BRAVO DOMNULUI BEJINARIU CA FACE ASEMENEA GESTIRI UMANITARE. NUMAI CEI FARA INIMA NU APRECIAZA UN ASEMENEA GEST.
7.   D trimis de
( 5 aug 2008, 16:23:33
CEI DE LA PD-L AM DAT DAT DOUA STICLE DE APA SI S-AU FILMAT CU TOATE TELEVIZIUNILE PENTRU A-SI FACE CAMPANIE. FELICITARI DOMNULUI DEPUTAT BEJINARIU.
8.   TV trimis de
( 5 aug 2008, 16:25:03
AM VAZUT ASEARA LA TELEDONUL CU TATULICI CA BEJINARIU A DONAT SI 10000 DE EURO. FRUMOS DIN PARTEA LUI
9.   Ne mai dau 2 lei din ce ne au luat ei trimis de
( 5 aug 2008, 19:00:44
la sumele acumulate de la revolutie e praf in ochi ca psd ne au tot luat,asa ca dau 1 leu din banii nostri,securisti mai dati din vile ,conturi straine
10.   Hotii PSD/PCR isi fac reclama cu banii de furat trimis de
( 5 aug 2008, 19:09:10
PSD/PCR face reclama pentru parlamentare. Rusine, zoaielor!
11.   Taci bre trimis de
( 5 aug 2008, 21:04:17
taci bre, cutitasule, ieri ii pupai dosu lu flutur ca a dat PDL-ul ajutoare. Ala nu tot din hotii le-a dat ? Nu tot reclama era? Nu tot matusi Tamara in Germania care-i trimit Audi are ? Au furat toti ca bezmeticii si se gasesc pupatori de dosuri ca sa-i apere fiecare p-ai lui. Tu de ce sapa mea nu dai nika in loc sa comentezi ? Si daca ai de gand sa raspunzi, da, am donat si la teledon la tatulici si pentru anca parghel si pt multi altii.
11.1  RE: Taci bre trimis de
( 6 aug 2008, 16:17:10
Pacat ca nu ne putem schimba mentalitatea......Eu cred ca ne meritam soarta!!!Ne-am invatat sa maraim doar si sa nu actionam.In acest fel vom ramane la nesfarsit niste asistati.Unii huzuresc iar altii isi plang de mila.Halal neam de oameni suntem!
12.   Normal si logic trimis de
( 6 aug 2008, 06:17:42
Normal si logic este ca aceste actiuni de intrajutorare sa nu fie politizate si mediatizate intens, tocmai fiindca sunt, sau asa ar trebui sa fie, actiuni pornite din suflet. Ce ne facem insa, daca de la vorba la fapta e-o cale atat de lunga, sau, altfel zis, cum se impaca cele facute de domnul Bejenariu cu cele spuse de domnul Marza? Daca aceste inundatii nu ar fi fost acum, in preajma alegerilor parlamentare, s-ar mai fi pozat domnul Bejenariu, doamna Udrea, alti domni si doamne candidati, in chip de salvatori, de intrajutoratori? Nu cumva aici e vorba de imagine pentru cariera politica si mai putin, sau deloc, de preaplinul sufletului care se revarsa asupra oamenilor acestia, napastuiti?
13.   TOTUL ESTE LA VIITOR"VA ADUCE PATURI""" trimis de
( 6 aug 2008, 08:23:01
CONCRET FARA ATATEA VORBE ,NU VA ADUCE ,VA FACE SA VEDEM CONCRET.
14.   Bla trimis de
( 6 aug 2008, 09:13:16
nu cred c-a taiat Bejenariu padurea la Brodina. eu stiu ca pentru comuna Zamostea a facut un mare bine pentru ca a asfaltat un drum.cred ca si ajutorul pe care-l da acum este ceva bun.
14.1  RE: Bla trimis de
( 7 aug 2008, 12:53:58
Probabil banii i-a strans din pensia de cadru militar +retributia de deputat.Halal......

Mai face si el cate un gest ca doar vin alegerile.Dupa ce a dat in domnul Flutur si a avut foarte multe iesiri necontrolate,dupa ce a jignit prin comportament un judet intreg,s-a transformat in baiatul bun.Doar el spunea ca nu-l intereseaza localele.Acum devine,brusc,interesat acest baietica.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei