Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2008 - Anul XIII, nr. 182 (3863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Constantin Galan - noul viceprimar de Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După un mandat „zbuciumat” de aproximativ şase săptămâni şi după demisia anunţată vineri de către viceprimarul în exerciţiu, Dorin Vataman, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Rădăuţi, de ieri noul viceprimar al municipiului Rădăuţi este Constantin Galan.

Deşi fostul viceprimar PNŢCD îşi anunţase în mai multe rânduri, pe parcursul celor aproape 50 zile, intenţia de a demisiona din cauza „piedicilor” puse de primarul Olărean, piedici motivate de refuzul său de a se „subjuga” politic PDL-ului, dar şi manierei originale de a conduce executivul local, decizia a fost luată la finele săptămânii trecute, când Vataman nu a mai rezistat presiunilor primarului în exerciţiu.

Chiar dacă şedinţa extraordinară de ieri a avut mai multe puncte pe ordinea de zi, de departe cel mai fierbinte a fost constituit de alegerea noului viceprimar. Pentru această funcţie erau vehiculate mai multe nume din cele două tabere formate până acum în deliberativul rădăuţean şi anume, de o parte grupul celor nouă consilieri PD-L, iar de partea cealaltă grupul PSD+PNTCD+PNL, adică zece consilieri din totalul de 19.

 

„Sper să fac o echipă bună cu primarul Olărean”

Lucrurile s-au „limpezit” încă de la startul întrunirii, când a fost constatată absenţa unui consilier PD-L, aşa că după cele două propuneri, Dorimedont Doboş, de la PD-L, şi Constantin Galan, de la PNL, voturile nu au făcut decât să confirme victoria celui din urmă cu scorul de 10 la 8.

„Voi încerca şi sper că voi reuşi să fac o echipă bună cu primarul Olărean. Trebuie să găsim calea cea mai bună pentru a reprezenta interesele rădăuţenilor şi de aceea e necesar să lăsăm deoparte orgoliile şi să lucrăm pentru cetăţenii municipiului nostru, fie că e vorba de problemele de zi cu zi sau de strategii ori proiecte pentru dezvoltarea urbei noastre”, a declarat pentru „Monitorul de Suceava” viceprimarul Constantin Galan.

Acelaşi optimism l-a arătat şi primarul Aurel Olărean, care a afirmat că speră „într-o echipă bună, echipă care să lucreze cu succes pentru rădăuţeni” şi că în cel mai scurt timp va preda atribuţiile noului viceprimar.

Constantin Galan are 51 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Noul viceprimar a absolvit facultatea de Ştiinţe Politice, şi este administratorul a două firme din municipiu. Constantin Galan face parte din organizaţia locală a PNL şi este la al doilea mandat în deliberativul rădăuţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Galan - noul viceprimar de Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Constantin Galan - noul viceprimar de Rădăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Degeaba.... trimis de
( 5 aug 2008, 11:07:45
nu va rezista nici galan,olarean e prea idiot si imbecil ca sa poti lucra cu el. e un clovn penibil,care crede ca banii fac totul. hai galan,fa-l tu pe olarean sa plece,undeva pe o insula pustie de unde sa nu mai poata face rau la nimeni ....
1.1  RE: Degeaba.... trimis de
( 5 aug 2008, 13:30:03
vai de capu tau ba galan dute si te spinzura si lasane esti zero
2.   Se pare trimis de
( 5 aug 2008, 12:09:53
se pare ca prea tirziu s-au trezit radautenii,nu stiu ce va face d/nul Galan, pentru ca ,un caracter ca al lui olarean nu il poate schimba nimeni decit interventia DIVINA.ASA SA NE AJUTE D-ZEU.
2.1  RE: Se pare trimis de
( 5 aug 2008, 12:21:17
Galan nu are stofa de primar sau viceprimar , e un biet morar care a facut avere! tot mai bun e OLAREAN , dar cel mai potrivit primar pentru Radauti ar fi IRIMESCU , nu-l cunoaste lumea , nu are partid solid , poate data viitoare... !
2.2  RE: Se pare trimis de
( 6 aug 2008, 10:43:06
Cand ati vazut la Radauti primar cu facultate la zi, la stat si dupa liceu(si ala daca-l aveau facut pe cale normala)? Never! Poate peste zece ani. Inertia tine cu radautenii. Prostul la prost trage!
3.   Mai repede trimis de
( 5 aug 2008, 13:26:44
imi pare rau de d-l Galan............nu cred ca va dura nici macar o luna si va avea parte de acelasi tratament ca Vatamanu! Asta e............Costica, vei pleca mult mai repede ca celalalt!
4.   PUNE MINA PE CARTE GALAN! trimis de
( 5 aug 2008, 13:27:42
daca si asta a ajuns viceprimar e rau de tot.acest GALAN ce stie sa faca????????facultatea a facut-o de cind are bani nu in tinerete.IMI ESTE RUSINE CA SE POATE INTIMPLA ASA CEVA LA NOI LA RADAUTI
5.   Semne bune PNL si PDL fac treaba buna trimis de
( 5 aug 2008, 13:44:03
asa vom progresa si noi fara PSD ratat
6.   Dragi radauteni trimis de
( 5 aug 2008, 13:54:20
Va meritati soarta. Am mai zis pe acest forum. Voi ati votat... voi suportati. ...ca ban la ban si paduche la paduche trage....

P.S. In campania electorata DOMNUL Olarean , ctitorul de biserici su subsoluri si lecedeuri, a promis, a promis, a promis, a promis ca daca iese el primar, va ramane in parcare TV-ul gigant montat acolo. Primar a iesit.... TV...... Vizionare placuta dragi radauteni Spectacolul de circ tocmai a inceput.
7.   De cand au picat psd istii are populatia bani trimis de
( 5 aug 2008, 18:57:20
acum cu PDL si PNL oamenii au locuri de munca si cine vrea are nu ca pe vremea psd istilor cand nu erau decat firmele spagare de doi lei
8.   Optimism trimis de
( 5 aug 2008, 19:10:41
haideti sa fim optimisti ca doar stam si criticam pe unul si pe altul, dar poate o sa curga si la moara noastra apa. ca doar no fi altul primar pe viata.parerea mea este ca cei pe care iam ales trebuie sai punem la munca ca daca ii tot schimbam ne trezim la alte alegeri tot asa. LASATI ORGOLIILE SI FACETI CEVA PT RADAUTENI
9.   Fratele lu' Dracula trimis de
( 5 aug 2008, 20:54:15
Ce fatza palida de rahat uitat in ploaie. Bai fotografule, sigur era viu papagalul asta, sau i-ai tras un cliseu in cavou?
10.   Dragi trimis de
( 6 aug 2008, 05:57:18
Dragi Baragori sau tehnoredactori, acordati atentie cel putin egala pozei cu articolul pe care-l insoteste, va rog mult! Cand vezi aceasta poza a domnului recent viceprimar, iti vine sa zici ca asa bine arata, parca-i viu! Am vazut mai multe poze aruncate in ziarul Monitorul de Suceava fara o selectie cat de cat, uneori credeam ca e o gluma, dar acum mi s-ar parea cam macabra. In ce-l priveste pe domnul Olarean, l-am vazut la televizor in timpul acestor inundatii si nu mi-a facut o impresie tare buna, prea aducea a vataf, nu a boier, ori poate mi s-o fi parut?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei