Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2008 - Anul XIII, nr. 182 (3863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Informaţii utile

Drumuri închise sau cu restricţii de circulaţie după zece zile de la inundaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La zece zile după inundaţiile care au lovit judeţul Suceava, mai multe drumuri naţionale sau judeţene sunt închise. Pe altele se circulă cu restricţii de viteză sau tonaj, astfel încât şoferii care pleacă la drum trebuie să ştie ce zone sunt de ocolit.

Închise total circulaţiei rutiere sunt două drumuri naţionale şi trei drumuri judeţene.

Din cauza podului distrus de la Marginea, şoferii care circulă pe drumul naţional 17A, care face legătura între Rădăuţi şi Suceviţa, trebuie să ocolească prin Volovăţ.

Tot din cauza unui pod distrus la Arbore, circulaţia care trebuia să se desfăşoare pe drumul naţional 2K, între Milişăuţi şi Solca, a fost deviată pe drumul judeţean între Arbore şi Clit.

Pe cele trei drumuri judeţene închise nu există rute ocolitoare. În aceste condiţii, accesul pe drumurile Brodina de Jos – Brodina, Brodina – Izvoarele Sucevei şi Brodina – Ulma se poate face doar pietonal.

Pe alte trei drumuri naţionale şi pe un drum judeţean există restricţii de circulaţie. Pe DN 2E, între Vicovu de Jos şi Voitinel s-au produs alunecări de teren, iar carosabilul s-a fisurat existând riscul distrugerii totale a carosabilului. Din acest motiv, autovehiculele au limitare de viteză, iar Secţia de Drumuri Naţionale Suceava a fost anunţată pentru a reface porţiunile de drum cu probleme.

La Suceviţa, pe drumul naţional 17A, din cauza unui pod avariat, circulaţia este permisă doar pe un singur fir, existând şi restricţii de tonaj.

Şi pe drumul naţional 18, între Ciocăneşti şi Cârlibaba, traficul rutier se desfăşoară cu restricţii, după ce terasamentul şi drumul s-au erodat pe o lungime de 12 metri şi pe o lăţime de 1 metru.

Ultimul drum pe care se înregistrează probleme este cel dintre Moldoviţa şi Argel, unde traficul auto este permis doar pe un singur sens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumuri închise sau cu restricţii de circulaţie după zece zile de la inundaţii.
 Vizualizări articol: 1666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Drumuri închise sau cu restricţii de circulaţie după zece zile de la inundaţii2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa nu transpire! trimis de
( 5 aug 2008, 11:16:34
La Marginea nici in situatia asta nu pot sa urgenteze terminarea variantei din aval de podul rupt.Daca ar fi interes s-ar lucra zi si noapte,dar la ei armata -i lunga,bani cu nemiluita asa ca le convine sa traga pisica de coada.Poate se sesizeaza cineva si-i baga in viteza[d-l Flutur ca el le stie pe toate].
2.   Rusine,rusine! trimis de
( 5 aug 2008, 11:53:17
De ce Ukrainienii, au reusit in reginea romaneasca sa termine podurile si drumurile impracticabile in asa scurt timp? Astia au doua perechi? De ce noi din Romania nu suntem in stare sa ne mobilizam si sa fim operativi pentru a nu suferi oamenii!?
2.1  RE: Rusine,rusine! trimis de
( 5 aug 2008, 22:26:59
va credeam mai gospodar

nu deludeti contaranii

la treaba cu tine

ps.fati numai datoria

3.   Drum trimis de
( 5 aug 2008, 13:49:42
ma bucur ca in sfarsit se poate merge cu masina spre Ulma,de doua saptamanii stateam pe loc,adica nu produceam nimica?in sfarsit pot face si ieu un transport de tabac,spre bazaru de la Suceava,si asa acuma nu te controleaza nimenii toti sunt ocupatii cu drumurile,iar cei de la frontiera o zis unii dintre ii,ca au avut pierderi cu apa asta,deci trebuie sa-i ajutam la greu........saraci de politai flamanzi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei