Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2008 - Anul XIII, nr. 182 (3863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De pe plajă, în arest

Suceveancă, dată în urmărire pentru complicitate la crimă, prinsă la mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acuzată de complicitate la crimă şi dată în urmărire generală, o femeie din oraşul Gura Humorului a fost prinsă în urmă cu două zile pe raza municipiului Constanţa, fiind încarcerată în arestul poliţiei locale şi predată unei escorte de judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Mihaela Marcu, în vârstă de 40 de ani, era căutată de poliţie, după ce pe numele ei fusese emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la omor calificat.

Din informaţiile pe care le deţinem, Marcu este suspectă în cazul crimei de la Gura Humorului, din noaptea de 12/13 aprilie a.c., atunci când Nicolae Tiron, în vârstă de 57 de ani, a fost omorât în bătaie, cadavrul său fiind găsit a doua zi, în albia pârâului Humorel.

Deşi suspectul principal al anchetatorilor acestui caz, Fănel Varga, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat deja, urmând a fi trimis în judecată, oamenii legii au indicii că acesta a fost ajutat în comiterea crimei şi abandonarea cadavrului de către Mihaela Marcu.

Potrivit anchetatorilor, Varga şi Tiron se cunoşteau de mai multă vreme şi consumau din când în când băuturi alcoolice împreună.

Aşa s-a întâmplat şi în noaptea de 12/13 aprilie a.c., atunci când Fănel Varga, care se afla împreună cu concubina sa (Mihaela Marcu), s-a întâlnit cu Nicolaie Tiron, pe digul pârâului Humorel.

 

L-a ajutat să care cadavrul şi nu a suflat o vorbă despre crimă

Potrivit mărturisirilor făcute de anchetatori, cei trei au băut împreună, iar la un moment dat victima a început să-i facă avansuri iubitei lui Varga, întrebându-l chiar pe acesta dacă poate întreţine relaţii sexuale cu femeia.

Enervat la culme de avansurile sexuale făcute de tovarăşul de pahar, Fănel Varga a pus mâna pe un bolovan din apropiere şi, fără să stea prea mult pe gânduri, l-a lovit de mai multe ori pe Nicolaie Tiron. Când şi-a dat seama că victima sa nu mai suflă, Varga a luat în cârcă cadavrul şi l-a cărat câteva zeci de metri mai încolo, abandonându-l în albia pârâului Humorel, chiar în apropierea podului de la ieşirea din Gura Humorului spre Câmpulung Moldovenesc.

Oamenii legii bănuiesc că Varga a fost ajutat de concubina acestuia să care cadavrul, femeia nesuflând nimănui o vorbă despre crimă.

După aproape o săptămână de anchetă, judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe principalul suspect (Fănel Varga), acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. 

Mihaela Marcu va fi prezentată, cel mai probabil, astăzi judecătorilor Tribunalului Suceava, pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveancă, dată în urmărire pentru complicitate la crimă, prinsă la mare.
 Vizualizări articol: 3154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Suceveancă, dată în urmărire pentru complicitate la crimă, prinsă la mare4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uite ce le place sucevenilor sa citeasca! trimis de
( 5 aug 2008, 15:25:48
988 Vizualizari!! Interesant! Uite cultura sceveana, ce le place sucevenilor sa citeasca! Un articol de stiinta sau cultura, 1-2 vizualizari! Halal scoala suceveana! ha,ha!
1.1  RE: Uite ce le place sucevenilor sa citeasca! trimis de
( 5 aug 2008, 15:37:49
E articolul de pe prima pagina, geniule, de unde rezulta ca e cel mai interesant, e stirea zilei, ce te asteptai?
1.2  RE: Uite ce le place sucevenilor sa citeasca! trimis de
( 5 aug 2008, 16:05:33
E primul articol...aproape inevitabil dai clic cand ai deschis pagina.Conteaza si asezarea pe site a articolului. Plus ca...o stire de genul asta..fie ea si negativa, normal ca starneste mai mult interes.Nu numai la noi..dar nicaieri nu ai sa vezi un articol cultural sa aiba mai multe accesari decat unul in care se vorbeste de crima.
1.3  RE: Uite ce le place sucevenilor sa citeasca! trimis de
( 5 aug 2008, 17:35:56
ENCIPI, esti tampit, frate?
2.   Si tu de ce l-ai citit? trimis de
( 5 aug 2008, 16:36:45
LASE - si tu ai dat dovada ca esti la fel de prost!:))
3.   Asta-i cumva nevasta trimis de
( 6 aug 2008, 10:20:02
..... lui Radu ,dementul originar din Gura -Humorului , care se da liberal pe aici dar care -l pupa virtos (pe blog) pe Bombo in penis , si are zeci de nickuri cel mai utilizat fiind "FAULT" ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei