Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2008 - Anul XIII, nr. 182 (3863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nota, la spital

Client agresiv, bătut cu bâta de baseball de patronul unui bar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Şcheia a ajuns la spital, după ce a fost bătut măr de patronul unui bar din municipiul Suceava, pentru că făcea scandal în local.

Poliţia a fost anunţată despre incident chiar de către patronul barului respectiv, care a susţinut că el a fost agresat de către victimă.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 7:50, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi, prin 112, de Florin Z., de 44 de ani, din municipiul Suceava, patronul unui bar din cartierul George Enescu, despre faptul că a fost agresat de către un client, Vasile J., în vârstă de 40 de ani.

Din primele cercetări ale poliţiştilor sosiţi la faţa locului, s-a stabilit că, în acea dimineaţă, în jurul orei 7:30, Vasile J., aflat în stare de ebrietate, a venit în bar şi le-a cerut angajaţilor să-l cheme pe patron, pentru a-i restitui o datorie.

Discuţiile dintre patron şi clientul respectiv au degenerat în ceartă, iar Vasile J. a devenit agresiv. În acel moment, patronul localului a pulverizat câteva jeturi de spray iritant-lacrimogen în direcţia clientului, după care a luat o bâtă de baseball de după bar şi l-a lovit de mai multe ori.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, victima a fost internată la Spitalul Judeţean Suceava, cu diagnosticul de traumatism cranio-facial, plăgi contuze scalp, fractură piramida nazală şi traumatism mandibulă.

Clientul bătut urmează să fie examinat medico-legal, în funcţie de numărul de îngrijiri medicale pe care le va primi urmând să se facă şi încadrarea juridică a faptei pentru care va fi pus sub acuzare patronul de bar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Client agresiv, bătut cu bâta de baseball de patronul unui bar.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Client agresiv, bătut cu bâta de baseball de patronul unui bar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Agresorul este un criminal trimis de
( 5 aug 2008, 12:29:12
ar trebui sa-l vedeti pe cel agresat a fost batut cu o bita de beisbol batut mai rau ca un animal , patronul a lovit ca un criminal
1.1  RE: Agresorul este un criminal trimis de
( 6 aug 2008, 02:03:28
Cu engleza stai cam rau.
2.   Justitia romana doarme??? trimis de
( 5 aug 2008, 14:00:07
Il stiu pe animalul ala de patron.Numele lui este Florin Zaharescu.Nu e la prima abatere.Are niste iazuri prin judet si a mai batut si alti oameni(paznicii).A lucrat si in garda financiara de unde a plecat cu suturi in fund cu condamnare cu suspendare pentru luare de mita.Este peste si la propriu si la figurat.Are cateva fetite de prin Falticeni pe care le trimite la produs.Pana acum a reusit sa cumpere justitia romana.Oare a venit vremea sa i se infunde?Oare toti pot fi cumparati de dezaxatul asta?Oameni buni!Legati-l sau internati-l la Burdujeni ca asta e pericol public.
3.   Bar infect trimis de
( 5 aug 2008, 14:16:43
acel bar trebuie inchis cind trec pe linga el ma apuca greata ce urit miroase
4.   Dreptate trimis de
( 5 aug 2008, 14:29:34
am fost in zona duminica dimineata patronul la inchis in bar pe cel agresat si la batut pina a venit politia care a anuntat ambulanta si patronul ragea la toti ; agresatul era plin de singe pina la briu ;intrebare ce fel de patron poate fi acel om care loveste ca o bestie si era nebarbierit si imbracat ca un drogat
4.1  RE: Dreptate trimis de
( 5 aug 2008, 16:46:34
majoritatea celor drogati sunt ingrijiti, betivii is vai de capul lor
5.   Confirm cele spuse de NEMULTUMIT trimis de
( 5 aug 2008, 14:44:04
Asta e adevarul acest Zaharescu se crede buricul pamintului personal am avut un conflict cu el dar si-a luat-o si s-a linistit.Doar ca a ajuns sa se bata numai cu indivizi de genul celui din articol deja imi creaza multa repulsie si greata.
6.   Solutie trimis de
( 5 aug 2008, 15:27:02
Singura solutie este ca lumea sa nu mai mearga la acel local. Daca nu are clienti, atunci... o sa dea faliment. Dar atata timp cate sunt clienti... respectivul patron isi poate permite foarte multe, fara sa tina cont de nimic.
7.   ??? trimis de
( 5 aug 2008, 15:36:38
Ce bar e ala? Sa stim ...sa ne ferim.
7.1  RE: ??? trimis de
( 5 aug 2008, 15:49:28
Ala de langa Germanos.I se mai spunea si "la lantzuri" pe vremuri.Este intr-adevar o bodega ordinara.Ar trebui trasi la raspundere cei ce au dat avizul de functionare a barului, ca nu indeplineste normele conditiilor europene.Si totusi...Zaharescu a mai avut un scandal de vreo cateva luni cu niste vamesi pentru niste sticle de bautura netimbrate.Cum a reusit sa scape atunci?Tot asa cum va scapa si acum?

Eu cred ca justitia e oarba pentru ca si-a facut ochelari la firma lui.De asta este justitia oarba.
8.   Bine i-o facut! trimis de
( 5 aug 2008, 15:41:34
Detest betivii! bine i-o facut!Dar despre ce bar e vorba?

8.1  RE: Bine i-o facut! trimis de
( 5 aug 2008, 16:47:47
****u ala de bodega din ge

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei