Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2008 - Anul XIII, nr. 182 (3863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Neglijenţă

Cantităţi impresionante de deşeuri luate de inundaţii din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Inundaţiile din judeţul Suceava au spălat cantităţi imense de gunoi, care au fost răspândite apoi pe teritoriul altor localităţi şi judeţe. Acest lucru a putut fi constatat şi ca urmare a problemelor cu care se confruntă acum alte judeţe, din cauza gunoiului adus de ape.

“În urma inundaţiilor din Suceava, ne confruntăm cu o răspândire haotică de deşeuri luate de apă. Numai în barajul de la Bicaz, deşeurile aduse de apele Bistriţei din judeţul Suceava s-au acumulat pe o suprafaţă de două hectare. Tocmai de aceea trag un semnal de alarmă, ca depozitarea deşeurilor să nu se mai facă în zonele inundabile şi să încercăm să păstrăm curate apele”, a declarat, ieri ,comisarul şef al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim.

Acesta a transmis un avertisment primăriilor din judeţ, să se ocupe de salubrizarea zonelor pe care le administrează, imediat după ce termină de rezolvat problemele oamenilor afectaţi de inundaţii.

“După 1 septembrie vom verifica starea de salubritate a localităţilor din judeţ. Nu e normal să mai fie făcute gropi de gunoi pe marginea apelor, iar dacă vom găsi asemenea depozite noi, vom amenda primarul din localitate, pentru că nu a luat din timp măsuri”, a declarat şeful Gărzii de Mediu Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cantităţi impresionante de deşeuri luate de inundaţii din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cantităţi impresionante de deşeuri luate de inundaţii din judeţul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ?? trimis de
( 5 aug 2008, 12:09:26
Pana acum dl. Harasim nu a stiut ca groapa de gunoi a Sucevei se afla amplasata ca dracu' langa raul Suceava?
2.   DAR FUMUL... trimis de
( 5 aug 2008, 12:19:48
Pai,cei de la Mediu nu stiu ca groapa de gunoi cu focul si fumul pe care il degaja,ne distruge sanatatea ?Am facut zeci de foto si le-am expus,am scris,m-am zbatut,nimic si iar,nimic.Oare angajatii de la mediu,platiti din banii mei,adica ai contribuabilului,nu inteleg ca trebuie sa-si faca meseria?Nu cred ca in timpul programului,acestia isi rezolva problemele personale,ciocnesc pahare in restaurant cu amantele,nu cred.Pana cand trebuie sa platim pe cei indirect productivi,sa leneveasca pe banii statului?Poate pana cand o sa iasa la pensie generatia de "bosorogi comunisti".Poate!
2.1  RE: DAR FUMUL... trimis de
( 5 aug 2008, 14:40:05
Bine ai venit in club! Si eu fac reclamatii de 3 ani.
3.   Garda lui ...peste trimis de
( 6 aug 2008, 08:11:53
asta s-a trezit si el vorbind sa-l mai auda lumea, un ticalos...
4.   Numai vorbe trimis de
( 6 aug 2008, 09:30:28
Va invitam in orasul Vicovu de Sus sa vedeti cum groapa de gunoi se afla la 1 metru de albia raului Suceava,este situata in fata primariei chiar in centrul orasului,la o distanta de 50 metri de DN 2 E.Suntem o tara de c.a.c.a.t.,unde toti veneticii se imbogatesc pe spatele oamenilor,inca naivi,nici nu stiu macar sa voteze...........Va asteptam la Vicovu de Sus,la groapa de gunoi din centrul orasului,in care tara d-le primar Schipor mai exista asa ceva?Ati fost in Germania la Paul,cumnatul dvs,care a cumparat impreuna cu dvs toate terenurile din prund.Apa nu ati bagat la toata lumea,de ce nu sapati santul si oamenii isi cumpara ei conducta si asa se rezolva problema,macar pentru prostii din Laura ca datorita lor ati iesit primar,dar acum nu va mai intereseaza aceste probleme,pana in 2012 mai este .........sa aveti un pic de rusine.
5.   Groapa de gunoi trimis de
( 6 aug 2008, 12:57:02
va invitam si in comuna Manastirea Humorului, zona turistica, sa vadeti cum groapa de gunoi e amplasata pe malul apei, in mijlocul satului, inconjurata de pensiuni. E "foarte frumos" cand trec turisti spre padure si tot fac poze acestei "minunate" gropi de gunoi. Este un adevarat focar de infectie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei