Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iul 2008 - Anul XIII, nr. 165 (3846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Valută contrafăcută

Trimişi în judecată, după ce au cumpărat maşini cu euro falşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi din comuna Dorneşti au fost trimişi zilele trecute în judecată, fiind acuzaţi că au cumpărat două autoturisme cu bancnote euro falsificate şi au încercat să plaseze valută contrafăcută la mai multe societăţi comerciale din judeţele Suceava şi Maramureş.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Ilie Ursache (36 de ani) şi Dumitru Ilişoi (45 de ani), ambii încarceraţi în arestul poliţiei, au fost daţi pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunilor de falsificare de monedă şi instigare la înşelăciune, înşelăciune şi uz de fals.

Cei doi sunt acuzaţi că, în luna aprilie a acestui an, au păcălit un bărbat din judeţul Bacău, de la care au achiziţionat un autoturism Hyundai Coupe, oferindu-i la schimb proprietarului maşinii un alt autoturism şi nu mai puţin de 2350 de euro falsificaţi. Vânzătorul avea să descopere ulterior că valuta pe care o primise era contrafăcută, după ce a încercat să schimbe una dintre bancnotele de 100 de euro pe care le primise.

La data de 1 mai 2008, susţin anchetatorii, Ursache i-a dat lui Ilişoi suma de 2100 euro falsificaţi, bani cu care acesta din urmă a cumpărat de la un bărbat din Vadu Moldovei un autoturism VW Golf 3. Şi de această dată, vânzătorul habar nu avea că şi-a dat maşina pe mai multe bancnote de euro contrafăcute. Anchetatorii mai spun în rechizitoriu că, în momentul tranzacţiei, Dumitru Ilişoi i-a prezentat vânzătorului o carte de identitate falsificată.

 

Prinşi cu bani falşi asupra lor

Cei doi inculpaţi vor trebuie să răspundă în faţa judecătorilor şi pentru faptul că au plasat şase bancnote falsificate de câte 100 de euro la mai multe societăţi comerciale de pe raza judeţelor Suceava şi Maramureş.

Ursache şi Ilişoi au fost prinşi pe raza judeţului Maramureş, în seara zilei de 8 mai a.c., de către poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate, cei doi fiind arestaţi preventiv.  

În momentul în care au căzut pe mâna oamenilor legii, asupra celor doi au fost găsite alte bancnote contrafăcute din aceeaşi cupiură de 100 de euro, precum şi o importantă sumă în lei, provenită din tranzacţiile ilicite cu monedă falsă derulate înaintea reţinerii lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimişi în judecată, după ce au cumpărat maşini cu euro falşi.
 Vizualizări articol: 1853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trimişi în judecată, după ce au cumpărat maşini cu euro falşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Banditii trimis de
(16 iul 2008, 12:48:50
falco falco

2.   Eu trimis de
(16 iul 2008, 14:31:09
nebunul ala de falco nu se opreste e un bou
2.1  RE: Eu trimis de
(16 iul 2008, 17:53:24
din cate stiu eu, falco e om, nu bou (ca tine).
3.   Falconete trimis de
(16 iul 2008, 15:39:30
falco e un boschetar
4.   Intrebare trimis de
(16 iul 2008, 17:31:54
dar celalalt cine e? dumitru ilisoi, cine-i?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei