Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iul 2008 - Anul XIII, nr. 165 (3846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ploaie torenţială

Străzile Sucevei, transformate în canale veneţiene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele două reprize de ploaie torenţială de ieri au transformat străzile municipiului Suceava în adevărate canale în care mai indicată ar fi fost o barcă în locul unei maşini.
Este ceea ce se întâmplă de ani de zile în municipiul Suceava, când cantitatea de precipitaţii este ceva mai mare, iar canalele colectoare nu fac faţă debitului mare de apă.

Aşa se face că maşinile au fost nevoite să circule cu viteză redusă pentru a nu intra în vreo groapă din carosabil, iar pietonii au făcut o baie forţată, udându-se până la genunchi pentru a traversa strada.

Şi ploaia de ieri nu a fost nici pe departe una dintre cele mai abundente. Deşi meteorologii suceveni spun că se aşteptau şi la cantităţi de peste 40 l/mp, ieri, la ora 17.30, cantitatea de apă căzută era de aproape 21 l/mp.

Instabilitatea atmosferică se va menţine şi în zilele de miercuri şi joi, dar cantitatea de precipitaţii va fi mult mai mică decât cea căzută ieri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile Sucevei, transformate în canale veneţiene.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Străzile Sucevei, transformate în canale veneţiene3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda. trimis de
(16 iul 2008, 11:20:17
fotografii facute de pe geam la "MONITORUL" uite pe dam banii. munca reporterilor facut de pe geamul de acasa. trebuia sa luati o fotografie de anul trecut de la bucresti sau pe undeva. ca asa nu isi mai dadea seama nimeni. se vede destul de clar limuzina din fata casei de cultura.si nu sunt primele fotografii facute la inundatii de pe geam la "monitorul" poate prin burdujeni era uscat si soare.. si apa din centru a ajuns de la spargerea unei conducte. Sau mai bine ..faceti fotografii desenate...
1.1  RE: Mda. trimis de
(16 iul 2008, 18:04:45
Se vede destul de clar ca poza este la subiect. Erai mai fericit daca iesea oleaca reporterul si se facea leoarca pentru ca sa iti arate aceeasi inundatie din alt loc?
2.   Dezinformare trimis de
(16 iul 2008, 11:56:15
nu este vorba de o crestere a cantitatii de precipitati .

Canalizarea nu mai face fata deoarece nu este curatata. cand ati vazut ultima oara vreo echipa a primariei sa curete canalele de scurgere? evident ca la un debit mai crescut al apei ele nu mai fac fata.

3.   Sandrinio-un pic mincinos trimis de
(16 iul 2008, 12:20:48
intr-adevar, canalizarea din suceava este complet ignorata de primarul lungu - marele specialist in tot si in toate- (pana cind va gasi momentul sa mai staorca niste bani si din asta).

canalizarile (mai ales gurile de scurgere) sunt colmatate.apa nu mai poate patrunde in canalizare, curge pe drum, degradandu-l.

canalele colectoare ar face fata ploilor torentiale cu o singura conditie(banala) sa fie decolmatate.

se pregateste justificarea cheltuielii inutile a unor bani pentru noi canalizari.

spor la furat lungu!!

p.s.

mai e o problema: la alegerile din toamna cu ce argumente va veni lungu(in calitate de reprezentant pdl??) minciunile incep sa nu mai tina iar sefii pdl ar trebui sa observe ca lungu ii va trage in jos.
4.   Cine sa aiba grija de Suceava noasra!? trimis de
(16 iul 2008, 12:23:59
Astea-s ,,gospodarii'' alesi de ,,prostime''! Obiceiul este din strabuni sa se faca pospaiala la locul de munca!... nu este interes sa fie trainic ca la alte popoare civilizate!... Ar trebui sa mai coboare conducatorii alesi de noi din jilturi sau de prin portile lor mirifice si sa vina, sa vada si sa decida!

Dar cine!?
5.   Rusine trimis de
(16 iul 2008, 14:19:50
Toti sefii Sucevei in ultimii 18 ani nu au facut nimic pentru utilitatile acestui oras !

in schimb se lauda prin ziare , la TV si in campanii electorale ca vor face , vor drege ..............Pana acum doar declaratii de manipulat masele , fapte si calitate,,0".

sa le fie rusine ca nu respecta orasul si locuitorii lui!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei