Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iul 2008 - Anul XIII, nr. 165 (3846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Brazilia, mereu în pole position

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evident, când vine vorba despre Olimpiada fotbalistică, numele lui Ronaldinho este pe buzele tuturor. Cu prezenţa sa la Beijing clamată îndelung, brazilianul împuşcă doi iepuri. În primul rând pune presiune pe Barcelona, dând de înţeles că nu mai are nimic în comun cu clubul catalan, care probabil va acţiona în consecinţă, se va spăla pe mâini şi-l va ceda la Milan fără a mai exagera cu pretenţiile. Apoi, mai este un aspect pe care doar îl bănuiesc. Ronaldinho vrea să fenteze pregătirea de vară! Etern îndrăgostit de minge, mereu gata să mai inventeze ceva, Dinţosul nu a fost niciodată tipul care să tragă tare la antrenamente. Iar de pregătire la sânge n-ar scăpa nici dacă s-ar transfera mâine la Milan, căci italienii l-ar fi înregimentat imediat. Este relevant şi faptul că nu i-au permis lui Kaka să joace la Olimpiadă (suficient că l-au dat pe Pato, nu?!), iar acesta, băiat cu capul pe umeri, a acceptat fără să facă valuri. Revenind la Ronaldinho, acesta se va distra la Olimpiadă, va face spectacol, va fi exact ce-i trebuie înainte de un sezon dificil, în care are ceva de demonstrat. De altfel, consider Brazilia mare favorită, în lot fiind o mulţime de fotbaliştii căliţi în Champions League: Anderson, Diego, Rafinha, Jo sau Ilsinho (Şahtior). Şi asta nu e tot, mai există un nume cu adevărat mare, Robinho, care este oarecum în aceeaşi situaţie cu Ronaldinho, adică vrea să pună presiune pe echipa sa de club pentru a se transfera mai uşor.

Dintre celelalte echipe participante, la o primă vedere, doar Argentina, Italia sau Olanda ar mai putea emite pretenţii. La o a doua vedere, realizăm că ar trebui să mai tăiem de pe listă. Dar despre asta, în numărul de vineri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brazilia, mereu în pole position.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brazilia, mereu în pole position0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei