Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iul 2008 - Anul XIII, nr. 165 (3846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Facilitate

Sucevenii pot studia pe internet noua listă de medicamente compensate şi gratuite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii pot consulta noua listă de medicamente compensate şi gratuite, care a intrat în vigoare ieri, pe site-ul Casei de Asigurări de Sănătate, www.cassv.ro. Informaţia a fost lansată de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Anda Sălăgean, care a arătat că modificările operate la acest capitol pot fi studiate de cei interesaţi prin accesarea internetului.

Printr-un comunicat de presă, Anda Sălăgean a explicat că noua listă de medicamente compensate şi gratuite cuprinde 1.194 denumiri comune internaţionale (DCI), faţă de 1.042 în 2007, şi a precizat că revizuirea listei a urmărit creşterea accesului echitabil al pacienţilor la medicamente cu sau fără contribuţie personală, monitorizarea mai eficientă a prescripţiilor medicale prin introducerea de protocoale terapeutice pentru afecţiunile cu impact major asupra stării de sănătate a populaţiei, cât şi creşterea calităţii tratamentului şi scăderea costurilor aferente spitalizării.

 

Modificări în programele informatice ale farmaciilor

Anda Sălăgean a adăugat că noua listă de medicamente a fost trimisă către firmele avizate, pentru a implementa în programele informatice de la nivelul farmaciilor ultimele modificări apărute.

„Casa de Asigurări de Sănătate stă la dispoziţie cu orice alte informaţii suplimentare, menite să asigure clarificarea şi rezolvarea tuturor aspectelor”, se arată în comunicatul de presă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot studia pe internet noua listă de medicamente compensate şi gratuite.
 Vizualizări articol: 626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Sucevenii pot studia pe internet noua listă de medicamente compensate şi gratuite1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sigura ca da! trimis de
(16 iul 2008, 11:15:42
Se gaseste pe naiba, ceea ce scrieti voi. Inainte de a baga articolul, dati si voi un click pe site-ul prezentat, si vedeti daca gasiti ceva. Dupa aia scrieti. Se gaseste un executabil (.exe) pe care il pot lua doar farmaciile care au un anumit program. E a 3-a oara cand debitati tampenii vis-a-vis de ce se gaseste pe acest site.

Deci, cand d-na Salagean va mai spune ceva, nu o credeti pe cuvant. VERIFICATI!

AM ZIS!
2.   Auzi... trimis de
(16 iul 2008, 12:21:12
ai incercat sa deschizi fisierul acela cu excell? eu de ce pot sa il deschid, si nu sunt farmacie? cred ca tu nu stii sa deschizi, chiar esti turmentat. si...nici nu lucrez la monitorulwinking

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei