Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iul 2008 - Anul XIII, nr. 165 (3846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contre

Fenechiu îi „înţeapă” pe Flutur şi Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul interimar al liberalilor suceveni, Relu Fenechiu, i-a „atins” la prima la prima lui conferinţă de presă organizată în Suceava pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi pe primarul Ion Lungu, precizând că trădarea acestora faţă de PNL a fost cauza principală pentru scorul obţinut de acest partid în judeţ.

Fenechiu i-a făcut pe cei doi „trădători”, iar dacă în cazul lui Gheorghe Flutur nu a insistat prea mult, despre primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că „este un om în care eu personal nu am avut niciodată încredere”.

Relu Fenechiu a precizat că Ion Lungu a reuşit să câştige încrederea electoratului din municipiul Suceava după ce a prezentat realizările făcute cu sprijinul Guvernului României condus de PNL.

„Dumnealui şi-a asumat aceste realizări şi după ce a plecat din PNL şi s-a înscris în PD-L. Atât municipiul Suceava, cât şi întreg judeţul a avut sprijinul actualului Guvern, însă alţii şi-au asumat aceste realizări”, a precizat Fenechiu.

În aceste condiţii, preşedintele interimar al PNL Suceava le-a solicitat foştilor liberali, care „au trădat” pentru PD-L, să precizeze care este contribuţia lor proprie la realizările cu care s-au prezentat în campania electorală.

„În afară de faptul că au fost sprijiniţi de Guvernul condus de PNL, nu au nici o altă contribuţie”, a încheiat Relu Fenechiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fenechiu îi „înţeapă” pe Flutur şi Lungu.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fenechiu îi „înţeapă” pe Flutur şi Lungu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ptr.fenecheu trimis de
(16 iul 2008, 11:19:43
ai uitat domnule cum a ajuns pnl la ciolan ? realizarile voastre sunt zero .
1.1  RE: Ptr.fenecheu trimis de
(16 iul 2008, 14:19:24
Asta pentru ca d-l M�rza nu a vrut sa-l propuna candidat la Pres.C.J. pe senatorul Bejinariu.
1.2  RE: Ptr.fenecheu trimis de
(16 iul 2008, 22:20:19
Bejinariu nu facea nici jumatate din cat a facut Marza. De ce sa il mai chinuie?
2.   Comunistul trimis de
(16 iul 2008, 11:49:33
In ce zona este este comunistul de porcan-prodan sa fac ceva campanie ca merita sa fie senator.Gata cu tine DEZBINATORULE.
3.   Mars la puscarie fenechiule trimis de
(16 iul 2008, 11:55:46
fenechiu = un mafiot care a facut afaceri pe spinarea statului roman, un mafiot care a distrus fabrici si un mafiot din cauza caruia rudele noastre se chinuie sa castige un ban cinstit in toata europa.
3.1  RE: Mars la puscarie fenechiule trimis de
(16 iul 2008, 12:12:21
Gresit Ana, rudele tale din Europa, adica maicata si sorata, sunt doua prostituate care fac meserie de placere, nu din cauza politicii liberale.

Nu e vina lui Fenechiu ca 60 la suta din romani sunt prosti sau nu le place munca. Sunt foarte multe exemple de oameni care au reusit sa se adapteze si sa faca un ban frumos prin munca, aici sau afara.

Dar e vina lui lungu de modul in care arata strazile si orasul, de conditiile de trafic pe timp de ploaie, de lipsa locurilor de parcare.

Asa ca dragi sustinatori ai lui flutur, asteptati sa realizeze flutur tot ce a promis, dar va garantez ca nu va face nici jumate din cat a palavragit pe la televiziuni, ca nici el nu mai stie ce minciui a zis.

Fenechiu e mult peste flutur, are sange rece si o sa il loveasca si mai tare ca acum. Observati cum a facut jocurile la Iasi si in tara, si o sa va dati seama de ce e capabil.
3.2  RE: Mars la puscarie fenechiule trimis de
(16 iul 2008, 16:23:50
Gigioc,iar vorbeste gura fara tine,pesedist nenorocit.Afla ca,daca Flutur face jumatate din ce-a promis e super bine,cat despre Relu Fenechiu,vai de steaua lui...
4.   Halal lider la PNL Suceava trimis de
(16 iul 2008, 12:16:39
fenechiu+un bandit ordinar,care acu,m e lider de filiala judeteana la pnl.Partidul Netrebnicilor liberi,desi ar fi trebuit sa fie legati....Auyi,Relu Fenechiu,Hre,Miki Spaga,Mitrea si Bombonel,alaturi de maifiotul sef al Romaniei,Dinu Patriciu fac politica in tara asta.Nerusinare!
4.1  RE: Halal lider la PNL Suceava trimis de
(16 iul 2008, 16:02:02
Relu cell sfint faci parte din partidul zoilor politice si al pdlaturilor la zicerea legatilor sa fie si Flutur pentru dosarele cu NUp.si gasca lui de afaceristi.
5.   Urat trimis de
(16 iul 2008, 13:37:46
Asa de rau a stricat prodan imaginea P.N.L.Suceava incat s-a adus alte persoane la conducere din alte parti,rusine prodane ce ai facut din P.N.L.
6.   Voi merge la pnl trimis de
(16 iul 2008, 14:07:52
vreau sa candidez pe listele pnl ,cei din psd mau dezamagit total .Radauteni am nevoie la parlamentare sa fiti alaturi de mine .
6.1  RE: Voi merge la pnl trimis de
(16 iul 2008, 14:23:17
Studiaza Gramatica Limbii Rom�ne si apoi mai vedem.
7.   Asa sac, asa petic... trimis de
(16 iul 2008, 15:39:54
Daca tot sunteti asa de fortosi vai penelistii suceveni, de ce a trebuit sa vina un escroc de la Iasi sa va conduca... de buni ce sunteti
7.1  RE: Asa sac, asa petic... trimis de
(16 iul 2008, 16:08:01
Penelistu credincios esti din gasca lui Flutur o sa puneti botul pe labe la parlamentare Flutur a cam terminat euroi pe care ia folosit la locale.nu mai are bani de pomeni electorale ,a terminat galetile goale pixurile si brichetele mai circula sacosele cu chipul lui Flutur ca se mai vind in magazine.Rusine de asa politicieni.
8.   Niste nemernici trimis de
(16 iul 2008, 19:46:16
Trebuia sa vina Fenechiu sa ne spuna ce fel de jigodii politice avem!? Uite ca dupa Flutur,Lungu si celelalt "liberal"Orest Onofrei,facut om mare ,intai de ma-sa si apoi de liberali ajunge sa sara in barca cu pribegi in cautarea ciolanului(nu mai vorbesc de o secatura ca Vitcu ce scuipa pe "prima iubire"-PCR-PDSR-PSD cu usurinta unui boschetar ce a luat in gura ceva ,care credea sa-i salam si se dovedeste a fi **** curat).Nemernicii astia,beneficiaza de o lege electorala timpita facuta de parlamentari corupti,spre a putea ei sa stea mot,asezati ca musca pe rahat,in toate posturile cheie ,indiferent cine ar veni la putere,caci ei se adapteaza din mers,(fi-le-ar pasii numarati)si sar in barca ce-o cred cistigatoare.Daca nu pot fi opriti prin lege,sa umble ca ala-a boului dintr-un partid in altul,ar trebui sa simta macar dispretul nostru si scirba pentru nimicnicia lor umana si sa se trezeasca aruncati la ghena cu scursuri umane,ce nu merita a ne reprezenta nici la scara de bloc !
9.   Politica trimis de
(18 iul 2008, 00:58:03
Politica e precum balada "MIORITA".Avem 3 ciobani:unu-i Fluturan, unu-i MIRZAN si unu-i trimis de guvern sa vada daca-i ieftina brinza lor.Fluturan sta bine la oua .Mirzan are stratul gros de brinza din CJ ca este stina cu multa pasune prin imprejurimi.Din doi ciobani unul tre' sa deie coltu'.Al treilea nu participa ca-i observator.Observa migrarea berbecilor de la o turma la alta.Cugeta paritatea berbec/cioban.Spera sa mai prinda o mulgere de mioara.Dar intervine factorul "LUPUL" care vrea ca mioara sa fie mulsa in trustul lui ca se vede peste tot .Singura diferenta este ca de voi nu o sa auda nimeni dar alimentati izvoarele "MIORITEI" .Pacat ca sintem cu pasunea voastra contemporani,Pacat ca voi aveti berbeci si noi n-avem cirlani.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei