Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 iun 2008 - Anul XIII, nr. 147 (3828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avarii

Mii de suceveni fără energie electrică, în noaptea Sânzienelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În noaptea de 23 spre 24 iunie, noaptea Sânzienelor, mii de suceveni din tot judeţul au rămas fără energie electrică, din cauza vântului foarte puternic, a fulgerelor şi descărcărilor electrice.

În zona Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, vântul şi ploaia au rupt mai multe fire electrice, lăsând sute de consumatori pe întuneric. La Moldoviţa au fost afectaţi 40 de abonaţi casnici, la Moldoviţa – Runc – 18 abonaţi, Câmpulung Moldovenesc – 77 de consumatori, Frumosu – 43 de abonaţi. Ieri dimineaţă, aproximativ 60 % dintre avarii erau remediate, urmând ca până spre seară să fie rezolvate toate defecţiunile din reţelele electrice.

Cele mai afectate zone au fost Rădăuţi, Fălticeni, Suceava. În zona Rădăuţi au fost înregistrate 18 defecţiuni. Astfel, au rămas fără energie electrică 40 de consumatori din Grăniceşti, 40 din Satu Mare, 40 din Dorneşti, 20 din Gălăneşti, 20 din Suceviţa, consumatori care au fost realimentaţi cu energie electrică în jurul orelor 23:00, în noaptea de Sânziene.

 

Peste 2.000 de abonaţi fără energie, doar în zona Sucevei

În zona Fălticeni – Drăguşeni – 1.400 de consumatori au rămas fără curent electric, din cauza furtunii care s-a abătut în noaptea de luni spre marţi. „Pe axa Ciprian Porumbescu au fost afectaţi 2.400 de consumatori. Luni seară, între orele 16:00- 21:00, locuitorii din Liteni nu au avut energie electrică. În municipiul Fălticeni, circa 2.000 de consumatori au fost afectaţi de vremea nefavorabilă”, ne-a spus Şeful Centrului de Exploatare Suceava - din cadrul E. ON Moldova, Vasile Curelaru.

Tot el a completat că a primit foarte târziu, luni, în jurul orei 21:55, atenţionarea de cod galben pentru zonele Câmpulung şi Vatra Dornei, din partea Centrului Meteorologic Regional Moldova. „Pentru prima dată, nu s-au prea potrivit atenţionările meteorologilor şi au ajuns şi târziu. Au fost afectate mai multe zonele Suceava, Rădăuţi, Fălticeni. Unii consumatori au stat doar câteva minute fără energie electrică, alţii au rămas nealimentaţi peste 12 ore. Fiind noapte, s-a intervenit cu dificultate în multe zone din judeţ”, a completat Vasile Curelaru.

Majoritatea localităţilor din zona Sucevei au fost afectate de furtunile din noaptea de 23 spre 24 iunie (Udeşti, Tişăuţi, Prelipca, Adâncata, Reuseni, Roşcani), peste 2.000 de abonaţi rămânând fără curent electric.

Furtuna a rupt mai multe linii electrice de joasă şi medie tensiune, dar şi stâlpi de electricitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de suceveni fără energie electrică, în noaptea Sânzienelor.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mii de suceveni fără energie electrică, în noaptea Sânzienelor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Observatie trimis de
(25 iun 2008, 18:32:06
Daca erau ridicate centralele eoliene propuse de domnul Ilie �n campania electorala, nu era nici o problema cu energia. V�nt din belsug, etc... Pacat ca au o putere ceva mai mica; 1,5 mW/ora.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei