Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare

Primul centru din Suceava specializat pe credite imobiliare, deschis de Raiffeisen Bank

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Raiffeisen Bank a inaugurat ieri primul centru de credite cu garanţie imobiliară din Suceava. „Raiffeisen Bank Casa Ta” este centrul de credite la care sucevenii pot apela cu cea mai mare încredere, pentru că numai aici vor putea obţine cele mai avantajoase credite, care răspund necesităţilor fiecărui client şi care ţin cont de evoluţia pieţei.

În afară de produsele de creditare avantajoase oferite, la „Raiffeisen Bank Casa Ta” sucevenii vor avea parte de consultanţă gratuită din partea unui personal specializat pe credite imobiliare, de confidenţialitate şi de siguranţa că produsul ales este cel mai potrivit nevoilor fiecăruia.

Centrul de credite imobiliare „Raiffeisen Bank Casa Ta” este situat pe strada Mărăşeşti nr. 39A, bl.12, parter şi este deschis de luni până vineri între orele 9:00-18:30. Pentru că este o bancă flexibilă, atent îndreptată spre nevoile clientului, sucevenii care vor apela la centrul de „Raiffeisen Bank Casa Ta” pot stabili întâlniri de consultanţă cu specialiştii băncii şi în afara orelor de funcţionare, pe baza unei programări anterioare.

 

Condiţii de creditare flexibile

„Raiffeisen a lansat acest proiect unic pe piaţa românească pornind de la complexitatea din ce în ce mai mare a produselor de creditare şi nevoia clienţilor de a beneficia de consultanţă. Practic, toţi cei care doresc să-şi cumpere un imobil sau un teren, să-şi construiască o casă, să-şi refinanţeze alte credite sau să-şi amenajeze locuinţa vor putea discuta cu specialiştii noştri toate opţiunile şi implicaţiile unei astfel de decizii pe termen lung”, a declarat Ana Burghez, director de reţea unităţi Raiffeisen Bank-Casa Ta.

Noile condiţii de creditare ale Raiffeisen Bank sunt acum mai flexibile, iar anual, la fiecare aniversare a creditului, clienţii pot opta pentru varianta de dobândă cea mai avantajoasă. Directorul de credite pentru persoane fizice de la Raiffeisen Bank, Mădălina Teodorescu, a declarat că „pentru plăţile anticipate de maxim 20% din soldul creditului, efectuate anual la data aniversării, clienţii nu plătesc comision de rambursare”.

Primul centru specializat pe credite a fost deschis de Raiffeisen Bank în anul 2006, iar în prezent, în România există 14 astfel de centre.

Planuri imobiliare fără compromisuri, gândite de experţi ce propun soluţia optimă de creditare, profesionalism şi siguranţă, aceasta este oferta pe care o are „Raiffeisen Bank Casa Ta” pentru toţi sucevenii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul centru din Suceava specializat pe credite imobiliare, deschis de Raiffeisen Bank.
 Vizualizări articol: 1460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primul centru din Suceava specializat pe credite imobiliare, deschis de Raiffeisen Bank0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CNA trimis de
(12 iun 2008, 12:12:11
Reclama mascata..centru ala e deschis de cateva luni si ei acu dau articolul...alo domni de la CNA....ia uitati-va putin la mari ziaristi suceveni!
2.   Interesant trimis de
(12 iun 2008, 20:20:26
banuiesc ca acum s-a deschis oficial . eu deja am luat un credit si vreau sa spun ca banca e super flexibila si am fost extrem de multumit.

suceava avea nevoie de un astfel de imbold

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei