Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Prefectul cere grăbirea lucrărilor de modernizare a DN 17

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că în cursul săptămânii viitoare îi va convoca pe reprezentanţii firmelor care modernizează Drumul Naţional 17 pe porţiunea Suceava – Poiana Stampei, şi le va solicita să urgenteze lucrările. Băişanu consideră că întârzierea lucrărilor la acest drum poate afecta sezonul turistic din acest an.

El a arătat că cele mai avansate lucrări sunt pe tronsonul de drum Iacobeni - Poiana Stampei, la polul opus fiind tronsonul Suceava – Câmpulung Moldovenesc.

„Deşi firmele care execută aceste lucrări beneficiază de prelungiri ale termenelor de finalizare a investiţiilor, ele ar trebui să aibă în vedere menţinerea drumului în stare de funcţionare. Mai mult, ar trebui să se preocupe de semnalizarea corespunzătoare a tuturor zonelor periculoase, astfel încât să se evite accidentele rutiere”, a declarat Alexandru Băişanu.

El a subliniat că firmele care modernizează acest drum ar trebui să respecte termenele stabilite pentru finalizarea lucrărilor, astfel încât în cursul lunii iulie a.c. să fie inaugurat tronsonul Câmpulung Moldovenesc - Vatra Dornei - limita judeţului cu Bistriţa Năsăud. Prefectul a precizat că până la sfârşitul acestui an ar trebui finalizate lucrările şi pe porţiunea Suceava - Câmpulung Moldovenesc.

„Vreau să primim asigurări din partea firmelor constructoare că îşi vor respecta termenele de execuţie. Este un lucru important în special pentru firmele din turism, care trebuie să ştie exact momentul în care drumul care face legătura între Moldova şi Ardeal va fi practicabil”, a mai spus Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul cere grăbirea lucrărilor de modernizare a DN 17.
 Vizualizări articol: 1403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Prefectul cere grăbirea lucrărilor de modernizare a DN 171.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa va fie rusine trimis de
(12 iun 2008, 11:37:47
...voua celor ce va ocupati de drumurile judetului.Jud Suceava are cele mai rele drumuri din tara. sunt 2 luni de cind s-a dus zapada.cind aveti de gind sa plombati DN17B? cind ve-ti plomba Iacobeni-Borsa, Frasin - Holda si celelalte. daca ar fi dupa mine v-as da afara din tara...rusine celor ce au condus suceava si celor ce o conduc. deplasati-va in Jud Neamt sa vedeti ce drumuri au.
2.   Felicitari trimis de
(12 iun 2008, 11:40:42
Bravo ! Ar trebui frecati zilnic cei de la firmele care repara D 17 pentru altfel nici in 5 ani nu vom circula pe un drum ca lumea . Pacat de frumusetile Bucovinei !
3.   Bla,bla,bla trimis de
(12 iun 2008, 12:11:00
Au mai incercat si altii dar hai sa ne facem campanie !
4.   Control trimis de
(12 iun 2008, 13:50:11
Prefectule,daca vrei sa ai succes atunci nu de declaratii ducem lipsa.Trebuie sa instaurezi un control saptaminal pentru ca fiecare firma sa prezinte stadiul lucrarilor de la o saptamina la alta.In socialism se numeau COMANDAMENTE si zau ca erau bune .Fa te rog o proba domnule Prefect si cheama-i in fiecare luni la raport pe acesti Executanti de drumuri si sa vezi ce surprize ve-i avea.
4.1  RE: Control trimis de
(12 iun 2008, 14:51:48
da ! o idee f buna si relativ usor de pus in practica ! numai chiar sa se doreasca !
5.   Drum? trimis de
(12 iun 2008, 17:29:16
asta il numi-ti drum?dar gropile aparute la Stroiesti sunt regulamentare dupa cca 6 luni?dar denivelarile lasate criminal in urma stiti cate suspensii au distrus la masini?Cei care platesc aceste lucrari cer vreodata garantie pe aceste lucrari?va asigur ca nu!!!Si asta se intampla in toata tara si pe orice tronson posibil!asta este groapa in care se arunca, oameni buni, cele mai uriase sume asupra carora nimeni nu are control sau nu se vrea,doar fondurile comunitare trebuie sa intre in niste buzunare grase,asta e ca traditia la rusi sau la bulgari.Sa ne traiti dragi sefi!!!!!!!!!
6.   Rusine trimis de
(12 iun 2008, 23:06:51
Halal conduceri,halal coordonari,halal ministru,etc!

Vedeti Ardealul(ex;Gheorghieni-Sovata s.a. )si chiar Moldova(Neamt,Bacau).
7.   Comentariu trimis de
(13 iun 2008, 09:19:16
Isi bat joc de toti cei care folosesc drumurile publice , nu-i intereseaza nici daca se intampla accidente, nu-i trage nimeni de maneca! Oare dece ? Or fi asa de buni ca nu se mai gasesc alti drumari ca ei sau or fi ceva interese personale ale celor pusi sa cheltuiasca banul public?

Uitati-va la portiunea de drum de la iesirea din Suceava pana dupa Rulmentul si vedeti cam cum stiu astia sa faca treaba. Au suprainaltat soseaua si au blocat toate accesele la diverse societati din zona . Isi bat joc de sute de salariati din aceasta zona de ani de zile dar ca in acest an n-a fost niciodata.

Domnule Prefect, i-ai de guler si da cu ei de DN17 pana le vine mintea la cap.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei