Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

OrasulSUCEAVA.ro

După trei ani de existenţă, o nouă înfăţişare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe 1 iunie se relansează unul din cele mai cunoscute site-uri sucevene: OrasulSUCEAVA.ro, cu un nou format grafic, noi categorii şi noi opţiuni, care vin să întărească viziunea echipei din spatele acestui proiect, aceea de a oferi vizitatorului – fie el sucevean, om de afaceri sau turist – toate informaţiile de care are nevoie despre Suceava. În acelaşi timp, vizitatorul este provocat să îşi aducă aportul de informaţii noi prin comentarii, articole, fotografii sau prin alte modalităţi de interacţiune.

OrasulSUCEAVA.ro este un site informaţional despre oraşul şi judeţul Suceava şi este structurat în patru capitole: „oraşul Suceava”, „judeţul Suceava”, „OrasulSUCEAVA.ro” şi „România”. Este un proiect independent, voluntar şi are ca scop promovarea tuturor elementelor pozitive şi constructive din această regiune, punând la dispoziţia utilizatorilor informaţii de calitate dintr-o gamă variată de domenii de ordin istoric, cultural, turistic, social sau comercial.

OrasulSUCEAVA.ro reprezintă produsul unei echipe independente, fără implicaţii politice sau de natură discriminatorie, având ca scop promovarea oricărui tip de informaţie legată de oraşul şi judeţul Suceava, în special, şi de România, în general. De asemenea, echipa care realizează acest site vine atât în sprijinul comunităţii de afaceri din Suceava, dar şi al oamenilor de afaceri interesaţi cu un ghid online de prezentare a tuturor tipurilor de activităţi comerciale sau servicii din oraş.

 

Promovarea manifestărilor culturale

Acest site doreşte ca pe viitor să se implice mult mai puternic în activităţile legate de oraş, prin realizarea unor proiecte sociale, finanţate extern, menite să susţină comunitatea şi nevoile ei. Toate aceste proiecte vor fi dezvoltate transparent, urmărind fiecare etapă prin intermediul site-ului, cu sprijinul activ al vizitatorilor.

Aşa cum a făcut şi până acum, OrasulSUCEAVA.ro va susţine şi promova toate manifestările şi evenimentele culturale şi sociale de calitate, vă va oferi informaţii „la cald" despre acestea, comentarii, recenzii, dar şi deja celebrele seturi de fotografii.

Sâmbătă, 31 mai, de la ora 21:00, în Discotheque Vox, trupele „Odyssey” şi „Ceilalţi” vor marca relansarea site-ului OrasulSUCEAVA.ro, printr-un concert live.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului După trei ani de existenţă, o nouă înfăţişare.
 Vizualizări articol: 707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
După trei ani de existenţă, o nouă înfăţişare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO trimis de
(28 mai 2008, 11:33:26
Bravo intregii echipe! Bravo: Artistul, Picsel, Gugurel & comp.
2.   BRAVO trimis de
(28 mai 2008, 13:36:43
In sfarsit, BRAVO pentru ceva ! By the way, sa aduceti mai multe "imagini prafuite" din Suceava ! Este interesant si educativ sa vedem cum arata orasul nostru pe vremuri. Ar putea fi initiat si un concurs pentru cititorii ce detin fotografii vechi din Suceava, nu ?
2.1  RE: BRAVO trimis de
(30 mai 2008, 22:24:37
da, bineinteles, o sa fie si concursuri. in plus oricine vrea sa contribuie cu informatii la site este invitat sa ne contactezehappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei