Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mai 2008 - Anul XIII, nr. 112 (3793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fălticeni

Publicaţie de informare electorală

La Fălticeni a apărut VOTUL, publicaţie de informare electorală, cu apariţie bisăptămânală pe perioada campaniei alegerilor locale.

Cu distribuţie gratuită şi cu un tiraj de 1.000 de exemplare pe ediţie, publicaţia oferă candidaţilor, potrivit precizării editorului privat, alternativa la afişarea stradală a programelor electorale.

În numărul curent, al doilea din seria de şapte, alegătorii sunt invitaţi să iasă la vot în număr cât mai mare pe 1 iunie, la primul tur.

O invitaţie specială de a vota şi de a se implica astfel în viaţa comunităţii este adresată tinerilor ajunşi la majorat, pentru care scrutinul local din acest an este o premieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Publicaţie de informare electorală.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Publicaţie de informare electorală5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asteptam programele candidatilor trimis de
(15 mai 2008, 14:30:44
Idee buna, pacat ca, desi in primul numar au fost invitati, candidatii nu au dat materiale electorale pentru al doilea numar. Lumea asteapta programe si idei de administrare a localitatii, nu afise cu cateva randuri. Mai ales candidatii la sefia consiliului judetean ar putea profita de raspandirea acestei publicatii, mai ales ca se face gratis, la un tiraj de o mie de exemplare, cateva mii bune pana la inchierea campaniei.
1.1  RE: Asteptam programele candidatilor trimis de
(15 mai 2008, 19:14:07
era nevoie si de reclama. Daca apare numai Ghilea in el, nu e bine. Asteptam sa vedem cine sparge gheata. Si ce replica va da Tofan.
2.   CE SA SCRIE CANDIDATII? trimis de
(15 mai 2008, 14:38:04
CE SA SCRIE CANDIDATII? PANA ACUM, LA FALTICENI AM VAZUT NUMAI AFISE PE VITRINE SI PE STALPI, UNELE PESTE ALTELE. EU STIU CUM ARATA CANDIDATII, DAR NU STIU CE VOR FACE IN ACEST ORAS, DECI, M-AR INTERESA PROGRAMELE LOR, DAR NU LE GASESC.
3.   Fituica trimis de
(15 mai 2008, 18:52:02
Este fituica unui domn director din Primaria Falticeni, chiar daca in fata este bagata societatea sotiei sale. Este acela care in 2000 a facut pact cu Cornia ca sa rastoarne fosta conducere, in 2004 a fost impotriva lui Cornia fiind alaturi de Vasile Tofan, care, ca recompensa la facut director peste tot ce misca in primarie. Acum ca si/a schimbat iar optiunea politica si la 4 ani Falticenenii isi schimba primarul, deci atentie Vasile Tofan, mai ai doua saptamani si gata, domnul director a facut fituica. Mai bine autorul articolului, care dupa stil este chiar domnul director spunea si ceva despre preturile practicate. Adica gratis pentru unii, milioane pentru altii. Sa speram ca va iesi Cornia si atunci se va termina cu primaria cu 4 directori si 10 sefi la 60 d eangajati. Plus primar, viceprimar, secretar. In salariile lor sunt impozitele platite de faltieneni
4.   Electorala trimis de
(15 mai 2008, 19:11:51
Adevarat, Cornia are experienta necesara si a realizat ceva cat a fost primar. A neutralizat cianurile de la chimie, a tras apa in Tarna Mare, a reabilitat cat de cat europeana, a constriut peste 150 de apartamente, a asfaltat strazi, a realizat sistemul actual de salubritate, chiar daca actualul primar a criticat vanzaea Goscomului. Sa ne aducem aminte ce mizerie era in oras inainte de privatizare si cum se ridicau buncarele saptamanal. Sa nu uitam ca datorita lui Cornia a demarat Samtid-ul, tot datorita lui s-a extins reteaua de gaze naturale, s-a infiintat primul magazin economat. Revenind la ziarul de langa primarie poate isi aduce aminte scribul ca o parte din articole, odele si dicursurile citite de Cornia erau scrise chiar de el. Poate isi aduce aminte cine facea raportul primarului in Consiliul Local si cine a scris acea ultima Cronica de Falticeni in care lauda realizarile din 2000 - 2004. Cornia e singurul care poate pune capat dezordinii si nesimtirii din primarie.
5.   Rien ne va plus trimis de
(16 mai 2008, 00:05:38
1. Despre Relu, numai de bine. 2. Cornia a neutralizat cianurile, asa cum a "neutralizat" apa falticenenilor, impreuna cu Mirza, Stan si Cusnir. 3. Apropo de apa, seful de la Comertul Romanesc, Goldslegher, era membru PSD in 2004 4. Aprobarile pentru apartamentele ANL le-a obtinut primarul Costica Arteni, Cornia doar a taiat panglica si nu a taiat-o degeaba! 5. Programul SAMTID a fost demarat de Guvern, Falticeniul doar s-a inscris, insa programarea strazilor a fost propusa de Cornia, a se vedea absenta din program a strazii Maior Ioan, de exemplu; 6. Primul magazin economat s-a infiintat pentru Dumnezeul painii la Falticeni (Painea este viata), care ulterior a primit tot de la Cornia aprobarea de "economate" in curtea unei scoli si peste o conducta de gaz metan; 7. Cornia e singurul care va iesi cu viteza luminii, la 1 iunie 2008, de pe orbita politicii falticenene. 8. Punct.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei