Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Suceava

Două consorţii italiene şi o firmă din România ar putea construi noul spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Sănătăţii a demarat licitaţia pentru achiziţia publică de lucrări de proiectare, execuţie şi dotare la cheie a viitorului spital de urgenţă din Suceava.

Informaţia a fost lansată ieri, de directorul executiv al Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Suceava, dr. Odette Nicolae, care a arătat că la licitaţie au fost înregistraţi doi ofertanţi, respectiv o firmă austriacă şi o asociere de trei firme, din care două consorţii italiene şi o firmă din România, ultimul ofertant fiind declarat calificat după analiza comisiei de evaluare.

 

Motivul pentru care a fost respinsă oferta firmei austriece

„Caietele de sarcini au fost întocmite de o comisie a Ministerului Sănătăţii Publice, cu sprijinul unui consultant extern. După o prealabilă instruire a comisiilor de evaluare a ofertelor pentru achiziţia de lucrări, proiectare şi dotare la cheie pentru cele 32 de spitale, MSP a convocat aceste comisii pentru zilele de 5 şi 6 mai 2008. Comisiile, câte una pentru fiecare din judeţele în care vor fi construite aceste spitale, au fost aprobate prin Ordin al ministrului Sănătăţii Publice şi au ca preşedinte o persoană cu funcţie de conducere din MSP, iar ca membri directorul executiv al Autorităţii Judeţene de Sănătate Publică şi alt personal cu funcţii de conducere din departamente cu profil tehnic, economic şi juridic din cadrul ASP Judeţean”, a explicat dr. Odette Nicolae.

Medicul a arătat că oferta firmei austriece a fost considerată de către comisia de evaluare ca fiind inacceptabilă din cauză că preţul inclus în propunerea financiară depăşeşte valoarea fondurilor care pot fi disponibilizate pentru îndeplinirea contractului de achiziţie publică respectiv.

Şeful Autorităţii de Sănătate Publică Suceava a precizat că, în continuare, experţii externi angajaţi de MSP vor evalua oferta tehnică a firmei declarate calificată, urmând ca pe baza raportului întocmit de aceştia Comisia să realizeze evaluarea finală şi să declare câştigător sau nu singurul ofertant calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două consorţii italiene şi o firmă din România ar putea construi noul spital.
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Două consorţii italiene şi o firmă din România ar putea construi noul spital3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Gogosele aburind" trimis de
( 8 mai 2008, 17:09:28
O intreb pe d-na Odette Nicolae,poate sa ne spuna si numele consortiului romana-austriaco-italian?Altfe nu o cred.Sigur ca "da" bine sa apari cu o declaratie in mass-media,fie ea si o gogosica umpluta cu rahat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei