Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tentativă de omor

A recunoscut că şi-a aruncat nou-născutul în WC

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rodica Miroş, femeia în vârstă de 36 de ani acuzată că şi-a aruncat nou-născutul în WC-ul din curtea casei, şi-a recunoscut fapta. Deşi, iniţial, femeia, mamă a altor cinci copii minori, a negat că ar fi avut intenţia de a-şi omorî nou-născutul, ea a revenit asupra declaraţiilor sale date în faţa poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale.

Femeia le-a mărturisit anchetatorilor că a vrut să scape de nou-născut, de frica soţului, care susţinea că nu e copilul lui şi a ameninţat-o că o dă afară din casă dacă păstrează sarcina.

Procurorul criminalist care se ocupă de caz ne-a declarat, ieri, că a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice în cazul Rodicăi Miroş, pentru a se stabili dacă femeia a avut sau nu discernământ după naştere.

Între timp, femeia se află internată în continuare în Maternitatea Gura Humorului, alături de bebeluşul de sex masculin salvat miraculos din WC-ul în care a zăcut mai bine de jumătate de oră.

„Nou-născutul este bine. A ajuns la 2.300 de grame şi va mai sta în maternitate aproximativ o săptămână, până când va ajunge la greutatea normală. Mama ne-a declarat că vrea să-l păstreze”, ne-a mărturisit, ieri, una dintre asistente.

Dacă se va stabili că Rodica Miroş a avut discernământ în momentul în care şi-a aruncat nou-născutul în WC, femeia va fi pusă sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Toată povestea s-a petrecut în cursul zilei de 22 aprilie a.c., atunci când vecinii au anunţat Poliţia şi Primăria din Păltinoasa că Rodica Miroş a născut cel de-al şaselea copil şi l-a aruncat în WC.

Iniţial, Rodica Miroş a susţinut că habar nu avea că era însărcinată şi că s-a dus la toaletă şi nici nu a simţit când a născut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A recunoscut că şi-a aruncat nou-născutul în WC.
 Vizualizări articol: 1623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A recunoscut că şi-a aruncat nou-născutul în WC0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ? trimis de
( 8 mai 2008, 15:28:46
da cite grame trebuie sa ajunga copilul sa fie externat ?

......la gura humorului ?

3000gr poate?

2.   Ce oroare.. mda trimis de
( 8 mai 2008, 18:39:06
pai la asemenea familii needucate la ce sa te astepti? ar trebui taranilor cretini (celor de mai sus) (si scuze de pleonasm), care au copii sa le dea si cate un sac de prezervative ca se f*t intr-una la "o bauta" si "sarmanii" de ei, nu au cu isi creste bietii copilasi. Chiar bietii copilasi ca e vai si amar de capul lor, nu au nici cultura si nici o casa deasupra capului. eu chiar nu inteleg de ce mama dracului tarancile cu 3-5-8 copii facuti cu unul sau mai multi barbati si-o mai trag ca niste catele in calduri si aduc pe lume amarati fara viitor, si pe deasupra ii mai si arunca la WC.

Pe bune, trebuie sa se mai educe taranul, sa mai lase naibii maneaua si sa se mai duca pe la medic, sa mai ceara niste sfaturi. exista si avort, chiar nu trebuie sa nasti al 10-lea copil ca de' esti fertila.
3.   Da trimis de
( 8 mai 2008, 20:48:14
da pe bune acu ca bine zici

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei