Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 apr 2008 - Anul XIII, nr. 89 (3770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scoasă la mezat

„Rentabila” SC MES SA Suceava, scoasă la vânzare de Fisc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma MES Suceava a ajuns cu paşi repezi acolo unde a călăuzit-o, prin modul în care a manageriat-o, directorul Dumitru Duduman. Administraţia Financiară a Contribuabililor Mici şi Mijlocii a dat, ieri, anunţul de vânzare a bunurilor imobile a societăţii- clădiri şi terenuri – pentru recuperarea unei datorii la bugetul de stat de nu mai puţin de 6,4 milioane de lei (64 miliarde de lei vechi). Datoriile totale, însă, se ridică la aproximativ 17 milioane de lei.

Trebuie precizat că, în urma vânzării, prioritate nu are Fiscul, ci băncile şi firmele la care MES este datoare, precum şi executorii judecătoreşti care şi-au înscris creanţele în Cartea Funciară înaintea Administraţiei Financiare.

Acesta este finalul aşteptat, având în vedere situaţia financiară dezastruoasă în care a ajuns, cu toate bunurile şi conturile sub sechestru. MES avea în faţă doar două alternative: să fie scoasă de Fisc la mezat sau insolvenţa.

Bunurile societăţii, fără utilajele existente, sunt evaluate în acest moment la 15 milioane de lei.

 

Vândută pentru rate neachitate de 20-30 de milioane lei vechi lunar

Nu trebuie uitat că societatea a ajuns aici pentru că, după ce în 2006 i s-a aprobat eşalonarea la plată a datoriilor acumulate la bugetul asigurărilor de stat, nu a achitat obligaţiile curente la contribuţia pentru risc şi accidente de muncă.

Suma pe care ar fi trebuit să o plătească lunar era de 20-30 de milioane de lei vechi.

Dacă MES îşi plătea ratele lunare conform graficului de eşalonare, în luna noiembrie a anului trecut nu ar mai fi avut datorii la buget şi i s-ar fi anulat penalităţi şi majorări de întârziere de 40 de miliarde de lei vechi.

Se pare că Duduman şi cei din jurul lui, din conducerea MES, au considerat că o firmă fără datorii nu e tocmai ceea ce-şi doresc şi au făcut exact ceea ce trebuia: au încălcat graficul de eşalonare. Adică au plătit ratele la asigurările pentru pensii, sănătate, şomaj şi către primărie, care erau mult mai mari, dar n-au plătit câteva zeci de milioane la contribuţia pentru risc şi accidente de muncă. În acest fel au pierdut toate facilităţile. Creditorii au încercat executarea silită, iar societatea s-a apărat până acum în instanţă cerând amânări la executări.

Singurul lucru notabil în aceşti ultimi ani, vizavi de MES, a fost vânzarea de active. În 2004, 2006 şi 2007 a vândut clădiri şi terenuri de 10,840 de milioane de lei.

Unul dintre cei mai importanţi cumpărători a fost chiar Dumitru Duduman. Directorul SC MES SA a vândut către propria-i firmă, SC Machines Wood&Metal SRL, utilaje, terenuri, depozite şi hale de producţie.

Conform actelor de vânzare-cumpărare, suma plătită a fost de 2 milioane de lei (20 de miliarde de lei vechi) pentru hala de sculerie, care cuprinde mai multe parcele, una în suprafaţă de 2.408 mp, o alta de 235 mp şi a treia de 18 mp.

În acelaşi preţ a mai fost achiziţionat un depozit şi un grup social, cu suprafeţele de 230,96 mp, respectiv cotă de ½ din 240 mp. Tranzacţia a mai inclus un teren cu şi fără construcţii cu o suprafaţă totală de 2.781 mp, precum şi un şir întreg de mijloace fixe.

 

Firma lui Duduman-patronul, aşteptată să cumpere ceea ce a administrat Duduman-directorul

MW&M este controlată aproape în întregime de familia Duduman. Fostul şi actualul director al SC MES SA Suceava deţine 50% din acţiunile firmei, în timp ce fiul acestuia, Andrei Duduman, are o cotă de 20%, diferenţa de 30% fiind în proprietatea unui anume Gelu Gafenco.

Odată cu o parte din terenuri şi hale, MW&M a preluat şi 105 din cei 130 de angajaţi. Va fi interesant de urmărit dacă firma la care Duduman este proprietar va depune ofertă pentru cumpărarea celei la care este director. Reprezentanţii Administraţiei Financiare se aşteaptă la două evenimente legate de vânzarea MES.

Unul ar fi ca societatea să conteste vânzarea, iar celălalt, ca la primele două şedinţe de vânzare să nu apară nici un cumpărător, astfel ca preţul de pornire a licitaţiei să scadă la 75 la sută, respectiv 50 la sută.

Dacă MW&M se va înscrie la licitaţie este foarte probabil ca Duduman să explice acest fapt aşa cum face întotdeauna când este întrebat despre relaţia dintre cele două societăţi, MES şi MW&M, ca un gest de binefacere a celei de-a doua faţă de prima. MES are datorii către MW&M de circa 20 de miliarde de lei vechi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Rentabila” SC MES SA Suceava, scoasă la vânzare de Fisc.
 Vizualizări articol: 1521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
„Rentabila” SC MES SA Suceava, scoasă la vânzare de Fisc3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahahha trimis de
(15 apr 2008, 11:19:49
pe cit punem pariu ca rahatul asta care a falimentat ceva ce sa construit cu greu s pe banii nostri (atunci mai demult) nu pateste nimic? ca spagile lui o sa unga toate rotitele si el o sa fie liber si nu o sa faca nici macar o zi de pirnaie cu toate ca merit 100000000..., si nici nu pierde nimic din averea cumparata cu 2 lei dupa cum se zice in articol.

Bravo uite asa se dau bumurile in SV

Si cei care ar trebui sa puna legea in aplicare nu freaca tot pe noi astia mici si prosti care le platim salariile, dar de salariile lor sunt de sute de ori sau mii, mai mici decit vilele construite pe spagile si banii din aceste bumuri

La multi ani romine si tot prost sa fii ca si pina acum
1.1  RE: Hahahha trimis de
(15 apr 2008, 11:52:24
si tot prost sa fii ...ca tine

2.   RENTABILA S C MES trimis de
(15 apr 2008, 11:42:39
DE CE NU SE SESIZEAZA DIN OFICIU PARCHETUL SAU POLITIA NU INTERESEAZA PE NIMENi ?
2.1  RE: RENTABILA S C MES trimis de
(15 apr 2008, 13:58:27
Pentruca este proprietate privata. Cine are de recuperat bani de la ei vor actiona conform legii.
3.   Pt proful trimis de
(15 apr 2008, 11:54:27
prost sa fii tu daca ii tii partea, pt ca acesti oameni baga suceava la apa. dintr-o localitate care producea ceva , acum doar consuma. bravo idiotule
3.1  RE: Pt proful trimis de
(15 apr 2008, 12:19:47
SE POATE TRAI BINE SI CA FURNIZOR DE SERVICII. NU E OBLIGATORIU SA PRODUCI.

INSA ASTA NU SCUZA IN NICI UN FEL NEPASAREA GARZII FINANCIARE SI A DNA-ULUI. VORBA MAI MULTOR COMENTATORI, ACESTEA AR FI TREBUIT SA SE SESIZEZE DIN OFICIU. DE MULTA VREME.
4.   Nu aveti treaba trimis de
(15 apr 2008, 12:13:12
Alta treaba nu aveti decat sa vedeti pa altul cazut la pamant si sa calcati pe el cu cizele. La ,,umbra,, ...calculatorului toti aveti idei, dar toate rautacioase. Daca va cadea si firma asta veti rasufla usurati ? Alte scopuri mai aveti in viata sau numai sa va bucurati cand mai cade cineva. Nimeni nu a sarit, macar cu o idee constructiva ci doar va incaierati ca in jungla. Dar este o vorba ,, ce doresti altuia aceea si primesti,, deci aveti grija ce le doriti .
4.1  RE: Nu aveti treaba trimis de
(15 apr 2008, 20:26:11
Asa crezi tu muritorule ca alta treaba n-avem ca ne bagam in borsul celor care fura. Adica cine este cel cazut la pamant pe care vezi tu ca noi calcam cu cizmele?

MES este o notiune abstracta insemnand o coaja de ou goala. O gramada de specialisti de toate categoriile de la muncitori de elita si pana la ingineri cu multa carte au luat drumul pribegiei prin tari straine unde lucreaza cu totul altceva sau isi castiga si ei painea prin tara cum poate fiecare (chiar n-am inteles de ce tot injurati bazarul si bazaristii). Majoritatea si-au luat lumea in cap din cauza incompetentei unui parvenit pe care lovilutia din decembrie l-a propulsat lider sindical si apoi director, iar altii au fost indepartati de Duduman care in accesele lui de paranoia vedea numai uzurpatori. Iar tu vrei sa sugerezi ca acest capusar care s-a imbogatit de pe urma MES-ului pe care l-a dus in ruina premeditat este cazut la pamant si se da lovit in aripa? Haida de! Canta la alta masa muritorule!
4.2  RE: Nu aveti treaba trimis de
(15 apr 2008, 21:18:00
nemuritorule, daca tot esti tu asa un specialist in economie de piata, de ce nu te-ai oferit tu sa preiei mesul atunci cand era aproape imposibil sa mai faci ceva cu el?? asa dupa razboi, e usor sa fii erou... si vai de voi specialistii care au plecat ... asa de rau ne pare dupa voi specialistilor ca sincer nu mai stim ce sa facem, plang metalele dupa voi... asa de specialisti buni ce ati fost ca stergeti babele la fund prin italia sau vindeti cd-uri cu manele prin bazar... hai ca sunteti penibili... mie unul imi pare rau ca nu v-ati gandit sa plecati mai repede !
4.3  RE: Nu aveti treaba trimis de
(15 apr 2008, 21:49:37
O sa-ti para si mai rau cand o sa-i arunci lui tata chioftele cu prastia. Ai putintica rabdare stimabile ca va veni si ziua aia.
5.   MALL trimis de
(15 apr 2008, 12:21:50
HAI PARIU CA VOM MAI AVEA UN MALL PE TERENUL FOSTEI "MES " !!
6.   Dezastru ? trimis de
(15 apr 2008, 13:00:08
Foarte curios , pana acum nimeni nu a vazut acest dezastru ?(care a inceput ca miscare sindicala in 1991) .
7.   Anti-mall trimis de
(15 apr 2008, 13:02:21
bah, luati obiectivul de ieri si lasati-o pe leproasa asta de jumoreanu, nu vedeti ca e chitita pe duduman ? nu o sa fie nici un mall aici ca se tot fac investitii in fabrica. daca se dorea daramarea cladirilor mai credeti ca investea cineva in utilaje ?? nu va lasati manipulati de toate taraturile corupte din presa suceveana
7.1  RE: Anti-mall trimis de
(15 apr 2008, 20:33:15
am citit si Obiectivul care nu mai e demult obiectiv si acolo totul are aerul unui articol comandat si sponsorizat de Duduman. Dana Humoreanu prezinta date seci, cifre si fapte. Am toate motivele sa cred ca ea e cea care are dreptate de vreme ce dosarul de lichidare al MES a ajuns in instanta. Manipulat pari tu PARANG si nu m-ar mira sa faci parte din corul laudatorilor lui Duduman, care desi s-a subtiat considerabil, mai exista totusi.
8.   Anti mall trimis de
(15 apr 2008, 13:15:45
Corect, mai cititi si alte ziare daca tot va ,,ingrijiti ,, asa mult de soarta MES. Verificati si alte surse de informare, sau va plac numai rautatile.
8.1  RE: Anti mall trimis de
(15 apr 2008, 20:41:32
Care alte ziare,mah? Tu nu te-ai intrebat de ce ani si ani de zile presa locala care se autosesizeaza de regula imediat ce trage cineva un part in targ n-a scris un cuvintel despre MES, desi situatia de acolo este asa de ani buni? Tu de presa spaguita sa taca ai auzit? Dar de articole comandate? Tu numesti rautati faptele prezentare in ziarul de fata? Spune-ne cu ce minte Dana Humoreanu in ceea ce scrie si-atunci poate o sa te cred.
9.   Rusine trimis de
(15 apr 2008, 13:16:46
mi-e rusine sa traiesc intr-o tara in care in urma cu ceva timp toata lumea lucra in uzine, in centre de cercetare, in institute, in santiere navale, iar acum lumea moare de foame, laudand capitalismul ca si pe Mesia, insa ei nu realizeaza ca aceasta lauda vine din propria lor neputinta. asta se urmareste si cu ultima fabrica... fiscul, ziarele si burtosii din psd au pus ochii pe aceasta zona si acum incearca sa-l darame pe duduman. cum va explicati ca astfel de campanii nu erau acum 2 ani sau 3 ani ?? de ce dupa aparitia carefourului si a mall-ului in zona asta apar ziarele sa scrie. eu nu zic ca duduman e sfant, dar el chiar doreste de la acest loc sa ramana fabrica, unde oamenii sa munceasca. articolul asta e comandatat de leonte, serbanescu si brezan & si toata cloaca de pseudo-ingineri din bazarul ala , si credeti-ma , stiu ce spun !
9.1  RE: Rusine trimis de
(15 apr 2008, 20:54:05
Adisor tata, dar ce rusinos te-ai facut! Parca n-ai fi baiatu lu tata care te-a facut patron "la cheie" inca de pe bancile facultatii pe care ai terminat-o cu certificate medicale masluite. Bine zici ca tata Duduman nu e un sfant, dar nu te hazarda sa crezi ca stii ce-si chiar doreste el. Sa mai stii ca tata Duduman e pseudo inginer facut la scoala postliceala de la Suceava si ca este un impostor desavarsit. Nu mai incerca sa ne aburesti cu amestecul politicului, stii bine ca tata si-a cautat ceva imunitate prin cele partide si n-a reusit, asta e tot amestecul de politic in aceasta poveste. Mai bine te duci si te joci cu cucul puiule, ca tata are grija sa fure pentru tine.
10.   Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 13:31:34
Doresc sa va prezint atentiei 2 personaje care au ajutat aceasta firma enorm sa progreseze. Unul se numeste Leonte, un pocait de ocazie si un afemeiat de profesie, care are drept hobby colectarea materialelor pe care el le considera "neutilizabile" pentru intreprindere, si aceasta dupa indelungi apeluri la celebra zicala in fabrica "la statutul meu se permite", iar al doilea personaj colectiv este familia de agabaritici serbanescu, care prin trimisul principal SERBANESCU CONSTANTIN, mai nou bazarist de rang inalt,din cate am citit din OBIECTIVUL de luni, a si aprobat unele vanzari din MES. Citind din statele lor de plata, ei castigau lunar 150 de milioane de lei, lunar fratilor, doar pentru cateva semnaturi de kakat, dupa care se plimbau pe aleele fabricii si barfeau pe toata lumea, iar acum ca nu mai au ce ciolane sa roada isi intorc mana impotriva stapanului ???!!! Rusine ****arilor, vorba distinsului Basescu
10.1  RE: Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 13:41:49
BRE, DAR "STAPANUL" DE CARE SPUI, DUDUMAN PROBABIL, CE-A PAZIT ? EL CE FACEA CAND ASTIA PE CARE II POMENESTI ACTIVAU IMPOTRIVA MES ?
10.2  RE: Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 13:52:48
el era prin delegatii in partea cealalta a globului ca sa aduca comenzi pentru ca sute de oameni sa aiba unde sa lucreze. veti vedea ca multi o sa rasufle vorba despre astia doi, ca directorul era la contractare in italia si astia asmuteau muncitorii la greve. daca fiecare isi facea treaba pentru care era platit regeste, va spun eu ca era bine chiar si pentru suceava asta intreaga INVADATA de speculatorii erei post-decembriste, au ajuns sa fie la respect bazaristii si valutistii, iar inginerii si muncitorii specializati sa fie doar cantitate neglijabila. pacat, ca a intrat diavolul in astia doi si s-au apucat de rahaturi la negru pe la spatele lui duduman, iar el cand i-a aflat i-a expulzat. sa stiti ca cel mai periculos e dusmanul care zambeste !
10.3  RE: Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 13:56:37
DECI ASTIA DE CARE SPUNETI NU MAI LUCREAZA LA MES ? CA ASA SPUI, CA I-A EXPULZAT.
10.4  RE: Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 14:12:31
LEONTE MAI LUCREAZA, A FOST SEF LA PERSONAL, INSA ACUM L-A TRIMIS IN PROIECTARE, UNDE STA TOATA ZIUA SI NU FACE NIMIC, SAU SE MAI PLIMBA PRIN FABRICA, MAI MERGE PRIN CONTABILITATE UNDE MAI STA LA O BARFA CU DOAMNA PAVEL, UN ALT MEMBRU CONTROVERSAT AL CONSILIULUI, IN ALTE ZILE SE MAI INTALNEST CU SCOCAN, REPREZENTANTUL SIF-ULUI MOLDOVA, CARE AR DORI MES-UL FALIMENTAT MAI MULT DECAT ORICE, IAR SERBANESCU A IESIT DIN FABRICA SUB FORMA DE CONCEDIU MEDICAL SI NU S-A MAI INTORS. SA ZICEM CA ALES O IESIRE ONORABILA PENTRU UN OM DIZGRATIOS, IAR SERBANESCU O MAI AVEA IN FABRICA SI PE MADAM SERBANESCU O FEMEIE DISTRUSA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE CARE BARFEA PE TOATA LUMEA. CRED CA S-A BARFIT SI PE EA INSASI. ACESTIA AU FOST OAMENII CU PE CARE DIRECTORUL A TREBUIT SA-I OBLOJEASCA ANI LA RANDUL, DOAR PENTRU CA AU PORNIT UN PROIECT IMPREUNA, PROIECT MULS PE TOATE PARTILE DE ACESTIA.
10.5  RE: Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 14:18:07
e clar ca DUDUMAN JR. (CE NUME DE BOU:))))))) e pe forum!

lachiosule sper ca tu si tactu sa o ardetzi catziva ani p la botosani, si sa v+i se puna sechestru p toata averea!!!
10.6  RE: Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 14:27:51
analfabetule v-i , se scrie de fapt " vi " , mai bune du-te tu si pune-ti sechestru pe oala ta de fasolelaughing)))
10.7  RE: Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 15:18:49
laughingdudumane ai deschis office-ul sa vezi cum se scrie corect "vi":)))))))))))))?

vrei sa pari destept cumva da lamureste-ma cum adica "mai bune du-te si........"

deci tot un fel de prost , terorist al limbii romane esti mah...:)))))))

hai nu te supara... mai pune si tu mana pe carte ca o sa conduci intr-o zi o fabrica..

(prin telefon de la puscarie, din cate se pare) bu ha ha ha ha:)))))))))))))
10.8  RE: Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 16:53:57
ce firma are Leonte de a furat asa de mult(cum zic unii),pe cand Duduman "cinstitul"...
10.9  RE: Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 18:12:45
COLEGULE NU TREBUIE SA AI FIRMA CA SA FURI...SE VEDE CA NU ESTI DIN FABRICA, SAU POATE ESTI CHIAR LEONTE... DAR CAND L-A PRINS PE LEONTE CU FURTISAGURI IN POARTA SI CU CIUBUCURI FACUTE IN SECTIE AIA CUM A FOST ??? EU NU L-AM AUZIT PE DUDUMAN ZICAND LA " STATUTUL MEU , LA CATE COMENZI AM ADUS, HAI SA-MI TRAG NISTE BANI DIN FIRMA" . SI DIN FIRMA AIA A LUI DE CARE TOT SPUI S-A DAT NISTE BANI LA OAMENI, BANI PE CARE MES-UL NU-I AVEA... BAGA LEONTE 20 DE MILIARDE CUM A BAGAT DUDUMAN DIN BANII LUI ?? NU CRED....
10.10  RE: Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 19:36:21
Este aceeasi LEPADATURA, asa numita jurista!!! Va vedea ea cum se finalizeaza cu aceste falsuri ale lui Duduman contrasemnate de jurist!!
10.11  RE: Pace ! trimis de
(15 apr 2008, 23:32:20
Pace,pace intre multe dobitoace din laudatorii lui Duduman. De unde a avut Duduman 20 de miliarde sa-i bage? Din banii lui castigati la MES? Sau de la matusa Tamara? Ce tot incercati sa deturnati discutia? Aici e vorba de unul care si-a tras privata numai a lui din privata care era si a altora. De unul care muta banii din buzunarul MES la care a fost presedinte al CA, director general si copatron in buzunarul personal al MWM unde este administrator si patron. Nimic nou sub soare! Luat portofoliul de clienti si comenzi de la MES, luat muncitori de la MES si DETASAT la MWM,luat hale si utilaje de la MES si mutat la MWM, vandut oxigen de la MWM catre MES, tot tacamul! Singurul lucru pe care nu-l poate face e sa cumpere MES-ul cu totul. Pentru ca MES nu mai exista de multa vreme decat pe hartie si in scripte contabile cu mult rosu. Are cineva curaj si scrie despre chestia asta si va basicati. Daca-l iubiti asa tare pe Duduman si va e asa bine la MWM, nici n-ar trebui sa va pese.
11.   Interesul cui ? trimis de
(15 apr 2008, 13:33:17
Ar fi foarte curios de aflat interesul cui il apara Dana Humoreanu, nu cumva in spatele articolului sau se regasesc vanatori de imobiliare care asteapta momentul sa puna mana pe aceste terenuri si cladiri pentru un tun ca la ROMUPS.Cat este comisionul incasat de Dana Humoreanu pentru a scrie acest articol.Si daca se darama si aceasta fabrica ce mai ramane din industria contructoare de masini din suceava, dar cui ii pasa. Nu conteaza ca transformam buni specialiasti in agenti de vanzari, sau chiar slugi in italia, spania.Ce mai conteaza , mai facem un moll, din toate astea ar trebui sa se sesizeze de fapt ministerul industriei pentru cum a distrus toata industria tarii.Am citit articolul danei pe 10 aprilie, azi dar am citit si articolul de ieri din obiectiv, inclin spre a opta totusi ca industria ar trebui sprijinita sa reziste si sa se dezvolte chiar , de magazine suntem plini, sau sunt alte interese pe care Dana humoreanu nu vrea sa ni le dezvaluie, interesele cui ?
11.1  RE: Interesul cui ? trimis de
(15 apr 2008, 18:21:04
AVARUL DE LENTA E IN SPATELE ZIARISTILOR !!! LENTA CU MARZA DE LA PSD. LUCREZ IN FINANTE, SI AM INTELES CA OAMENII LUI MARZA SE TOT INTERESEAZA DE MES . SIGUR... LENTA E OMUL CU BANII SI MARZA E CU SPATELE POLITIC, ASTFEL INCAT TREABA SA IASA CA UNSA. DUDUMANE TINE-TE BINE, CA STAU BAIETII CU OCHII PE TINE... TI-AU PUS RECHINII GAND RAU ! AR FI PACAT SA PICE SI FABRICA ASTA
12.   Pentru NEUTRU trimis de
(15 apr 2008, 13:48:42
sustin ceia ce zici tu (articole scrise probabil la comanda) prin incercarea mea de acum ceva timp in urma (peste 4 luni) de a atrage atentia celor de la monitorulsv asupra unui subiect si despre care nu sa scris nici in ziua de azi, real si care persista. m-am gindit si eu ca subiectele sunt comandate si urmaresc anumite interese, imi pare rau dar cred ca si presa este politizata sau neprofesionalista.
13.   Actualmente agent comercial trimis de
(15 apr 2008, 13:51:12
Neutrule, cata dreptate ai, da, am lucrat ca strungar intr-o fabrica care a fost daramata tot de fisc, pe ei nu-i intereseaza sa primeasca taxe la stat , ci sa aplice doar proceduri sa le stea lor bine fundul pe scaun, chiar daca in felul acesta mai darama ceva . Si vand pe nimica la diverse aranjamente politice gen PSD, si...ce se alege de toate astea , uite asa devenim o tara de consumatori, nici scolile nu mai au profile pentru specialisti de genul acesta , iar noi romanii eram cautati tocmai pentru profesiile din domeniul tehnic.Acum stim sa ingrijim batrani, sa spalam vase, sa facem curat, sa fim lucratori comerciale, multumitii pentru asta celor care ne conduc cu PSD in frunte.Sincer imi pare rau pentru muncitorii care mai lucreaza in fabrica asta, si as vrea ca duduman sa reziste bataliilor, poate mai salveaza ceva si ramane o fabricuta care sa faca industrie, nu-l cunosc dar ii tin pumnii si ma voi ruga la Dumnezeu sa-l ajute sa pastreze macar muncitorii, ar fi pacat mare.
13.1  RE: Actualmente agent comercial trimis de
(15 apr 2008, 14:23:42
ai lucrat tu ca strungar cand eram eu primar in budapesta...

dudumeni de toate marimile... puscaria e aproape!!!
14.   Cu dedicatie trimis de
(15 apr 2008, 14:22:03
Eu Am Impresia Ca Boarfa Asta De humoreanu A Ramas Fara Subiecte Si Acum Iscodeste In Singura Uzina Care Mai Produce Masini Unelte Din Moldova Asta. Nu Vedeti Ca Are Aceleasi Idei Ca Si In Editiai de Joi ? Si Ce Daca Duduman Are O Firma MWM ?? Pai Lepra Ordinara Care Esti humoreanu, Ti-ai Facut Tu Firma Si Ai Luat tu Credite La Banci Ca Sa Pastrezi Oamenii La Munca In Uzina Cand MESUL A Avut Probleme?? Si Acum te Doare In Fofoloanca ta Puturoasa. MWMul Nu A Luat Un Leu De La MES humoreanco Jerpeleanco, Mai Mult, A Dat Banii Restanti La Muncitori Si Tichetele De Masa, Lepra Proasta Ce Esti !! Te-ai Obosit Sa-ti Cobori Muianul Ala De Poponar Prin Sectie Sa Vezi Ce Produc Mainile Muncitorilor ?? humoreanco, esti o zdreanta !! Asta E Respectul Meu Fata De tine !
14.1  RE: Cu dedicatie trimis de
(15 apr 2008, 14:47:09
habar nu ai tu alde ALTU ce este munca se pare, stii tu ce este un strung, ce crezi ca daca nu am scoala ca altii sunt si prost ca tine, mai putoare, pot vorbi si pe limba ta, bazaristule, da am lucrat ca strungar, dar am citit si carti, faptul ca nu am facut facultate nu are legatura cu primaria din budapesta tampitule, umpleti toate posturile de functionari si va creste fundul de lene pe scaune, tie si humorencei . ce treaba am eu cu dudumanii cretinule, nici macar nu i-am cunoscut dar ar merita sa reuseasca sa mentina o fabrica in picioare numai ca sa crape de ciuda unii ca tine, grasule, pun pariu ca nu incapi pe usa de burtos ce esti, la tine lenea vorbeste ca daca te pun pe strung, te ia cacaraia si fugi mancand pamantul, pun pariu ca nici nu ai vazut cum arata o fabrica, vorbeti de sus, cat de sus te-ai cocotat cocostarcule, vezi, poate se vede frumos de sus dar si cand ai sa cazi, atunci sa te vad cum stergi babele la fund in italia, cracanatule.Zit, pune mina si te cultiva ,
14.2  RE: Cu dedicatie trimis de
(15 apr 2008, 15:34:09
mai meltene... ce om sanatos la cap ar face agent comercial un fost strungar?

ce dreq stii tu ma sa vinzi? ce stii tu ma despre marketing?

ma pui pe strung si imi s-u-gi ciocanul mai prostalau congenital fara scoala.

p.s. asta daca nu cumva esti unul din dudumani...
14.3  RE: Cu dedicatie trimis de
(15 apr 2008, 15:42:28
hi hi hi strungaru a invatat sa vanda saibe si alte suruburi, de cand facea ciubucuri ca angajat a lui duduman la mes, intre un curs intensiv de informatica(unde a invatat sa tasteze) si liceul la fara fregventa(la care din pacate nu a mai apucat sa dea bacul).
14.4  RE: Cu dedicatie trimis de
(15 apr 2008, 17:58:29
bai retardatule, si eu am fost strungar la iups, si ce te freaca pe tine muzicuta ce carti am cititit noi ca sa spui ce profesie avem ?? a spus domnul de mai sus ca e director de vanzari ?? ce dai replici de retardat cu marketingul tau cu tot. si eu activez in vanzari... ca de... altceva nu mai poti sa faci in orasul asta de comercianti inacriti, si nu sunt deloc fericit, pentru ca bunicul meu a fost tamplar, tatal meu a fost strungar si eu am fost strungar. nu am pus o zi mana pe sapa si coasa, pentru ca mi-a placut munca in uzina, si nu sunt prost, stiu sa conjung verbe si sa citesc carti. ce , daca ai fost strungar inseamna ca nu poti tasta niste litere pe internet, sau inseamna ca nu te poti reprofila ?? bravo astuia care se lupta pentru uzina . DUDUMANE, PENTRU CLASA MUNCITOARE FA CUMVA SA TII FABRICA IN CONTINUARE SA CRAPE HAIMANALELE ASTEA DE CIUDA !!!
15.   CIUDA SPAGII trimis de
(15 apr 2008, 14:49:57
MOLURILE SI PROSTIA STRICA ROMANIA. DE CE NU SCRIE NICI UN ARTICOL DE CORUPTIA FINANTELOR SI A AGENTILOR DE CONTROL CARE INCALCA LEGEA ZI DE ZI ?? DE CE NU SE INCHIDE NAIBII BAZARUL ALA CA ACOLO SUNT CEI MAI HOTOMANI. ACOLO E CUIBUL EVAZIUNI FISCALE SUCEVENE. DIN CAUZA OAMENILOR AIA MULTIPLICATI CU 10000000 A AJUNS ROMANIA ASA, SA NU AVEM SCOLI CU CONDITII DECENTE, DRUMURI FARA GROPI SI O VIATA MAI BUNA, DIN CAUZA NEISPRAVITILOR CARE FURA FRAUDAND TOATE LEGILE DIN ROMANIA ASTA, SI ASTIA SUNT IERTATI CONTRA SUMELOR DE 3-4 MILIOANE SPAGA LA AGENTII DE CONTROL, INSA PROBLEMA CEA MAI MARE A SUCEVEI E O FABRICA UNDE LUCREAZA LEGAL SUTE DE OAMENI... SUNTETI PENIBILI... NOI SUNTEM SIGURI CA DUDUMAN NU VA PERMITE NIMANUI SA DARAME ACEASTA UZINA, NICI MACAR FISCULUI
16.   RETETA UNUI FALIMENT: trimis de
(15 apr 2008, 16:16:25
Se ia un inginer obscur ,nebagat in seama 15 ani...... si se lasa sa urce pe carut la MUG sa ciorovaiasca la "bobor", se amestea cu lideri de sindicat de doi bani si se inscauneaza la cea mai buna firma din oras cu largul sprijin al pupincuristilor!Este lasat se se "joace" cu destinele a 3700 de oameni si citeva zeci de hectare productive ani buni pina da in GROPI....si vinde si camasa lui Isus dar nu in pierdere...ci spre innalta si drept cugetata innavutire personala pe "schinarea "prostimii!!Giciti ce bors de faliment va fi in stare sa "coaca"pocitania!Nu va mirati ca nu misca nici o autoritate!POLITIE?

DNA?FISC?PROCURATURA?Acolo se doarme in LINISTE!Cum sa se implice?

Doamne fereste!Doar iau salarii bune si pensii la fel dupa atita "munca"Sa mai punem si leustean in BORS?Nu e cazul!Afacerea PUTE si e pacat ca SUCEAVA mai pierde citeva sute de locuri de munca!In rest bv.DUDUMANE!I-ai prostit pe toti!Pupincuristi:La treaba!.....Varza cu ...industrie!
16.1  RE: RETETA UNUI FALIMENT: trimis de
(15 apr 2008, 17:35:44
Probabil esti si tu din gloata SERBANESTILOR, poate esti chiar Lacramioara aia nesuferita care miroasea a transpiratie
16.2  RE: RETETA UNUI FALIMENT: trimis de
(15 apr 2008, 22:19:03
Gigel are dreptate. Gigel stie. Am fost si eu acolo. Toata lumea isi aminteste doar in ce stare era fabrica cand a preluat-o Duduman, dar nimeni nu spune cum era in anii 2000, inainte de privatizare. Infloritoare si de mare perspectiva. La cate minciuni despre viitorul de aur au pus botul salariatii, in timp ce el, vizionarul se si gandea la falimentarea ei. Cate sute de oameni au facut prin buna credinta jocul murdar al nemernicului care acum se da victima! Mi-e greata!
17.   Intrebare pentru Cucu trimis de
(15 apr 2008, 16:18:44
Ai pomenit de numele Brezan si am o nedumerire, o fivorba despre rahatul ala care se trage din Udesti????? De cind s-a lipit de hoti din PSD, rahatul a facut ochi????????? Parca nu-mi vine sa cred ce vremuri am ajuns.
17.1  RE: Intrebare pentru Cucu trimis de
(15 apr 2008, 17:32:38
Exact despre acel Brezan e vorba. Marele bazarist spagagiu ocrotit de hotii din PSD
18.   TELEGLAMA: trimis de
(15 apr 2008, 17:21:16
Nene Gigel plegateste o selula pentlu malele dilectol genelal!Ni-o soptit mie o pasalica ca o sa vina niste neni din aia cu ochisolii albastlii si o sa il duca in exculsie pe Duduman cel gloaznic!Ai glija sa ii cumpeli tenisi noi!Si ceva abesedale de limbe steine...Macal acum la batlinete sa aiba si nenea Dudu liniste si pace!Vleau sa pun o intlebale:Nu i-al putea caza si pe PUPINCULISTI la Botosani?Sa joace futbal....intle ei!Poate fac si CELC...!Ce m-al bucula sa stiu ca iau toti ****!!!!
18.1  RE: TELEGLAMA: trimis de
(15 apr 2008, 17:51:29
De ce nu spune nimeni de ce situatie era in fabrica asta inainte sa o ia Duduman?? Si ce produse de kakat se faceau. Ca exportam numai la rusi , si dupa ce s-a destramat URSS-ul nu mai aveam nimic de lucur. Ce tot mare fabrica a fost si asta ?? Era o uzina falimentata de mult daca nu venea un om care sa faca o pasiune din industrie. De bine de rau Duduman a reusit sa mentina uzina, asa cu invarteli, prin firme, daca bazaristii si valutistii fac invarteli de ce sa nu faca si un intelectual ??!! Ca ma uit peste drum si vad totul ras, pregatit pentru inca un mol e mai bine ?? Hai lasati gargara, ca toti astia care comenteaza sunt probabil fosti angajati din trupa lui BREZAN care sunt iritati ca ploua afara si au funduletzul ud in bazar. LUATI OBIECTIVUL DE LUNI SI VEDETI CE SPUNE DUDUMAN, spune ca are datorii, ca MES-ul are probleme, dar clar omul asta se gandeste la industrie, vrea sa tina fabrica in functiune
18.2  RE: TELEGLAMA: trimis de
(15 apr 2008, 22:43:00
Nu ajunge vointa, mai trebuie si putirinta si niscai pricepere. Ceea ce nu-i cazul. Si nu-l mai jigni pe Duduman facandu-l "intelectual". Chiar nu e cazul. E doar un parlit de bisnitar care a tepuit zeci de clienti si sute de furnizori sub acoperirea onorabila a unui S.A. Sigur ca vrea sa tina fabrica in functiune ca unde mai gaseste asa vaca de muls. Si ii plange sufletul sa stie ca n-o va vinde el sa-si rotunjeasca conturile ci vine fiscul sa i-o vanda cu tot cu masina la scara, cu telefon, cu biroul lui de megaloman, cu secretara si cu "sa traiti dl. director". Unde ai mai vazut naivi ca la MES sa ia credite din banca de sute de milioane ca sa-i dea directorului ca "sa redreseze" fabrica? Se duce dreaqu traiul usor pe banii babachii daca ii ia fiscul jucaria.
19.   Adevarul trimis de
(15 apr 2008, 17:43:41
Domnilor, vad foarte multi frustrati in comentariile acestea, in marea lor majoritate cei care vorbesc mult, prost si fara rost impotriva unui director de colos industrial. Si nu orice fel de director, ci unul foarte priceput. In 1991 cand a luat Duduman fabrica nu a vrut nimeni sa o preia. Totul era blocat, nu mai erau comenzi, oamenii nu isi primisera banii, iar in timp cu foarte multe sacrificii acest om a reusit sa intoarca situatia. Si nu mai vorbiti ca marii oameni din fabrica, ce folos ca erau mii de oameni care se calcau pe picioare unul pe celalalt, multi stateau efectiv degeaba ( in special sefii) , pentru ca erau atat de multi angajati incat oricum se gasea cineva sa rezolve problema. Cat despre Duduman, cunosc toate sacrificiile pe care acest om le-a facut pentru a pastra fabrica in functiune, iar pentru acest lucru merita apreciere. Nu va bucurati ca nu va ajunge in nici o celula. Aici mall nu se va construi nici peste cadavrul lui Duduman, stiu cum gandeste directorul.
19.1  RE: Adevarul trimis de
(15 apr 2008, 22:05:53
Nea Nicu, matale ai luat credit de la banca sa-l dai lui Duduman in palma, ca cei peste 100 de salariati de la MES care au facut asta si pe care-i cauta acum banca sa-i execute? Ce-a facut cu banii aia? Dar cu banii din vanzarea sediului vechi? De ce s-a apucat sa vanda bucati mari din MES daca vroia binele fabricii si al muncitorilor si mai ales daca aceste vanzari erau sub interdictie? De ce au ajuns actiunile MES sa valoreze cat o ceapa degerata? Cum se face ca a ajuns la datorii de 600 de miliarde? Unde vezi tu aici sacrificii si pricepere manageriala? De ce ne faci sa credem ca Duduman e un soi de superman care a facut singur tot ce-a fost bun in fabrica? De unde stii tu cum gandeste directorul? Oi fi piticul din capul lui? Sau esti chiar Nea Nicu...?
20.   Sunteti dobitoci rau trimis de
(15 apr 2008, 17:58:29
1. Duduman si fisu trebuie impuscati ( nu ai alta solutie )

2. Dobitoaca de Pavel si pocaitul de Leonte la fel.

3. Politia, Garda si cine mai vreti voi sa intre pe fir.

4. Trebuie sa ia cineva actitudine impotriva acestor delincuenti de drept comun.

5. Cei care ati lucrat la MES , si astazi sunteti in tara, va rog frumos scapati orasul, judetul si tara de cei de la nr. 1 si 2.

6. Ca bumul Dumnezeu sa va ajute.
20.1  RE: Sunteti dobitoci rau trimis de
(15 apr 2008, 18:06:20
De Serbanescu de ce nu zice nimeni nimic ??? Ia te uite ce lista frumoasa de revendicari populiste...da de la punctul 2, SERBANESCU DE CE LIPSESTE?? Hopaaaa Serbanestii sunt pe internet. PAI BAI SERBANEEEE, NU AI FOST SI TU ACOLO CAND SE IMPARTEAU SUTELELE DE MILIOANE PE LUNA?? Uiti asa usor cum iti crestea burta de la o zi la alta??!! Si cum ****rea ta s-a apucat ea sa inchirieze o hala, vezi Doamne, SA FIE MARE PATROANA, si intr-o luna a venit cu hala inapoi ca nu stia nici sa semneze doua hartii ???!!! Grasule mai bine apuca-te de slabit, sau am vazut ca ai slabit deja, vezi daca te mananca de zile nevasta aia ta cu fata de pelican !!! -- si cred ca se spune -delicventi- sau tu te vezi deja american
21.   Pocaiti-va !! trimis de
(15 apr 2008, 18:17:39
e mare pacat sa citesc astfel de scandari si instigari la crima si violenta, mai ales acum in postul pastelui... a dat dracul in voi toti , ce sa mai astepti de la lumea asta, mai ales ca vad ca purtati un razboi ce nu-i al vostru... sa spuneti la preotii vostri duhovnici aceste rautati ca altfel e vai si amar de sufletul vostru.
22.   CORUPTIE trimis de
(15 apr 2008, 18:31:20
raspuns pt. CAPTARE eu stiu ca dl. LEONTE si dl. SERBANESCU aveau actiunle cele mai multe in MES dupa duduman Tu cum ai actiona cind vezi ca escrocul duduman it-i fura investitia Unde este activitatea dept. de coruptie din SUCEAVA CE FACE? Aici este conflict de interes tu nu poti fi director la o intreprindere publica si in acelasi timp patron la firmata cu scelasi profil Asa cum arata articolul el a trecut unele mijloace fixe si forta de munca dela MES la MWM dudumane nu mi-am imagint ca poti fi asa de corupt. translatare din limba engleza a cuvintului [dudu man] [kikat de om]

FELICITARI DANA HUMOREANU SINTETI O PERSOANA INTEGRA MULTUMESC.
22.1  RE: CORUPTIE trimis de
(15 apr 2008, 19:21:08
D-na Dana Humoreanu ,din cele constatate de mine,cei mai "muscati "de catre Dudumanei si acolitii lor,sunt Leonte si Serbanescu iar eu va rog sa luati legatura cu aceste persoane,care in mod sigur au multe de spus,ilegalitatile facute de ''EL MAXIMO PREZIDENT''(((((duduman))))} unii angajati din MwM la semnarea unor acte (contracte) cu inputernicire!!!!!
22.2  RE: CORUPTIE trimis de
(15 apr 2008, 21:13:13
CE ILEGALITATE DOMNULE?? TU NU CITESTI CA ASTIA DOI AU FOST SI EI IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE?? NU AI CITIT IERI IN OBIECTIV CA SERBANESCU A APROBAT O VANZARE LA MES ?? E CLAR CA S-A DESRPINS O FACTIUNE CARE O DUCEAU BINE LA UN MOMENT DAT SI ACUM CAND NU O MAI DUC BINE SE DUC SI SE RAZVRATESC IN ZIARE ... PENTRU "SUCEVEANUL CORECT" MES-UL NU MAI ESTE DIN 98 O COMPANIE PUBLICA, SI NICI NU SE CHEAMA ASA IN PRIMUL RAND, CI DE STAT. IN AL DOILEA RAND DUPA CATE STIU EU DUPA DUDUMAN, URMATORUL ACTIONAR ERA DOAMNA PAVEL SI DUPA AIA CEILALTI DOI, IAR DACA CEILALTI DOREAU SA TINA FABRICA IN PICIOARE TREBUIAU SA ADUCA SI EI BANI DE ACASA CUM A FACUT DUDUMAN, IN SCHIMB PE EI II INTERESA CAND LI SE PLATESC DIVIDENDELE SI CAND ISI SCOT APARTAMENTELE DE LA BANCI... EI ACUM FOARTE BINE CA AU AJUNS SA MULGA BAZARUL IN VANT SI PLOAIE, CA PREA AU MULS FABRICA
23.   PENTRU TORE trimis de
(15 apr 2008, 18:45:34
Bai frumosule, te crezi destept? , Nu te cunosc si nu ma cunosti, de ce nu iti vezi linstit de treaba ta ? MA CONFUNZI CU ALTCINEVA. Am 11 ani de cand nu locuiesc in Romania. Fii cuminte si stai in banca ta.

Referitor la Serbanescu asta ( parca imi aduc aminte de el ), dar sunt de acord cu tine: il trec la nr. 2. Mai sunt si altii : Strugaru de la UTC, aia de la partid, maistrul ala ( cred ca era cu sindicatu prin 90 ) care vindea usd in bazar, si toti rapanosii si increzutii din MES care ii sugeau p... lui Ceausescu si lui Duduman.
24.   PENTRU TEO trimis de
(15 apr 2008, 18:48:46
Bai pocaitule ( pocaita ), sunteti obraznici rau de tot. Nu ma puneti sa fac pacate in Postul Pastelui.
25.   Multumesc pentru...cenzura trimis de
(15 apr 2008, 20:04:47
nu mai comentez
25.1  RE: Multumesc pentru...cenzura trimis de
(15 apr 2008, 21:31:25
MULTUMIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

DAR TOTUSI,DACA O CENZURATI ,NOI NU MAI AVEM DE CINE RADE,SI APOI EA,UNDE ISI MAI VARSA FRUSTRARILE DE FEMEIE NEFE ?
25.2  RE: Multumesc pentru...cenzura trimis de
(15 apr 2008, 22:01:32
cine poate lauda ...cenzura , de cat un adept al ...coruptiei, incompetentei , colegialismului si ipocriziei !!

asta e fata celor care ridica in slavi....CENZURA.

ps. e ultimul meu comenariu.

nu vreau sa joc in acest...CIRC !!
26.   Temida? trimis de
(15 apr 2008, 20:51:32
Vai, temida, te-au cenzurat? Si eu cu cine ma cert?

27.   Mai da tu esti mai idiot decit e permis... trimis de
(15 apr 2008, 21:01:16
... de lege.Nu ma intereseaza cine esti ci doar atit vreau sa-ti spun- ce ai cu unu sau altul ca-i pocait?Tu daca esti musulman,budist ,ultraortodox sau fie e alta marca crezi ca chiar intreseaza pe cineva?Nu fi penibil si da ciubarul la vaca ca-i seara sau esti si tu un Camil care comenta cu ceva timp in urma si actualmente i-a luat locul Temida sau esti unul si acelasi.
28.   Mes trimis de
(16 apr 2008, 03:21:32
Multi au mancat paine de la MES (lachiosilor care-l comentati pe Duduman ) .Omul asta a incercat sa faca ceva pentru Suceava in care se construiesc numai mall-uri si supermarketuri.
28.1  RE: Mes trimis de
(16 apr 2008, 07:39:58
Cei care au mancat paine de la MES au muncit pentru asta. Si 10 ore pe zi si cate 2 schimburi pe zi si sambata si duminica si de Pasti si de Craciun. De ce sa nu-l comentam pe Duduman? Ca doar e democratie. Si toata lumea stie ca nu pentru Suceava a incercat Duduman sa faca ceva, ci pentru el personal si pentru familia lui din care faci parte. Si a si reusit. Are fabrica particulara, vad ca are miliarde si miliarde de care tot vorbiti, care-i problema? Ca n-o sa mai aiba ce capusa? Ca n-o sa poata sa vanda el MES-ul cum ar vrea el, doar pentru el si familia lui? Pai ce crezi piticanie ca ne intereseaza pe noi ce se va face pe locul actual al MES? Sa cumpere cine are bani si sa faca ce stiu ei ca merge. Pentru ca-ti spun o chestie confidentiala: daca Duduman da dovada de aceeasi pricepere manageriala pe care a dovedit-o la MES, te lasa in cel mai scurt timp si fara MWM si in curul gol. Dar ramane intre noi, nu-i spune lui taticu ca se supara daca aude ca-l comentam.
28.2  RE: Mes trimis de
(16 apr 2008, 08:18:55
Este de notorietate ca Duduman e cel mai mare tepar sucevean in activitate. Si-a tepuit clientii si furnizorii, si-a tepuit salariatii carora le-a cerut sa faca credite pentru a scoate MES din dificultate, si-a tepuit colegii carora le-a cerut la privatizare sa-si puna gaj apartamentele la banca, si-a tepuit angajatii carora le-a vandut in secret actiunile sale la MES cand doar el stia ca nu mai valoreaza nimic, a tepuit bancile sucevene care i-au acordat credite, si-a tepuit partenerii actionari din consiliul de administratie Pavel,Leonte, Serbanescu, a tepuit SIF Moldova (Scocan) care detinea vreo 15% din actiunile MES, si-a tepuit fostii salariati carora la plecare nu le-a dat drepturile banesti cuvenite. Va fi mai greu de tepuit fiscul. Si daca nu va reusi, ii ramane doar sa-si tepuiasca soferul si partenerul de la MWM Gelu Gafenco cu ocazia proximei majorari de capital.
28.3  RE: Mes trimis de
(16 apr 2008, 09:04:47
jerpelitul de duduman jr. a avut ceva treaba pe forulmul asta... a facut si pe strungarul si pe muncitorul care se revolta ca "singura fabrica.....", si-a ales tot felul de nik-uri, ma rog.... tot un manelist prost ramane!!

bai pocitanie, hotul de tactu are de tras multe ca prea si-a batut joc de muncitorii de la mes.
29.   DU-TE SI TE CULCA trimis de
(16 apr 2008, 10:28:52
GAFENCO E UN PROFITOR, E OMUL BANULUI SI EL ... AR TREBUI PUPE PAMANTUL CA A AJUNS UN ASOCIAT LA DITA MAI FIRMA FARA PREA MARI EFORTURI DE LA CARE IA SALARII SI DIVIDENDE FARA SA PUNA OSUL LA TREABA ! DE CE NU SE COBOARA CUCONUL GAFENCO SI EL PRIN SECTII SA VADA CUM SE SCOT PRODUSELE ??!!
29.1  RE: DU-TE SI TE CULCA trimis de
(16 apr 2008, 10:44:32
Ce spuneam eu? Uitati ca au si inceput sa-l lucreze pe Gelu Gafenco. Teapa e pregatita!
30.   A uitat de unde a plecat trimis de
(16 apr 2008, 15:07:24
Stimate director Duduman, stiti ca ani de zile zeci de angajati nu aveau ce pune pe masa de sarbatori deoarece nu le dadeati salariile si ii amageati cu cativa lei?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei